- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Ohhhhhhh sen misin testesteron kokuyor burası diyip beğenmeyen hadi bakalımKızlar şaka gibi ama oğlum geliyorHali
Hamileliğimi öğrenmeden bir yıl önce kayınvalidem rüyasında benim kız bebek doğurduğumu görmüş. Hamile olduğumu söyledim başladı ben kız görmüştüm zaten. Benim hislerim kuvvetlidir,benim rüyalarım çıkar demeye. Aradık cinsiyetini söyledik. Dedi ki “Ben demiştim erkek olacak diye” Fıkra bu kadar.Bana herkes kızın olacak diyordu ben hep erkek hissediyorum diyordum. O kadar emindiler ki kız olacağından söylediğimde kesin, yanlış hissetmişiz dedi herkes
Sen erkek demedin kız dedin herkeste öyle dediğini biliyor çevirme deHamileliğimi öğrenmeden bir yıl önce kayınvalidem rüyasında benim kız bebek doğurduğumu görmüş. Hamile olduğumu söyledim başladı ben kız görmüştüm zaten. Benim hislerim kuvvetlidir,benim rüyalarım çıkar demeye. Aradık cinsiyetini söyledik. Dedi ki “Ben demiştim erkek olacak diye” Fıkra bu kadar.
Ay bana da kv ve yandaşları hep erkek diyorBana herkes kızın olacak diyordu ben hep erkek hissediyorum diyordum. O kadar emindiler ki kız olacağından söylediğimde kesin, yanlış hissetmişiz dedi herkes
Sen erkek demedin kız dedin herkeste öyle dediğini biliyor çevirme de
Onun çevirdiği dümenın esas kaptanı olurdum da dua etsin iyi geline denk gelmişOoo hayatta yetişemem günde bin tane şey çevirir uğraşamam. haklısın annecim senin hislerin hep çok kuvvetlidir dedim. eve gelince gülüyoruz
Erkek belirliyor cinsiyeti. Eşimin tarafında kuzenleri,kuzenlerinin çocukları,yeğenleri vs hiç kız yok tamamı erkek. Genetik önemli diye biliyorum. Aman erkekler hep kız istiyor zaten babaya düşkün diyeAy bana da kv ve yandaşları hep erkek diyorama eşim aşırı kız istiyor açıkçası bende eşimin tarafını ters köşe yapmak istiyorum
Çıkmaza girince sana danışayım bu konuları en iyisiOnun çevirdiği dümenın esas kaptanı olurdum da dua etsin iyi geline denk gelmiş
Hahaha ben senin oğlun olacağından çok emindimKızlar şaka gibi ama oğlum geliyorHali
Ben öyle biliyorum. Bu ikili üçlü testlerin de %100 doğruluk payı yokmuş. Kimsenin içini sıkıntıya uğratmak istemem, o sebeple yazmıyorum ancak ikili üçlü testte sorun çıkmayıp doğduktan sonra sorun olduğu anlaşılan bebekler de olmuş. Ben bunu öğrendikten sonra o ihtimalle tüm hamileliğimi geçiremeyeceğim için Fetal Dna istedim. Ancak kan uyuşmazlığı, akraba evlilği vs bu tarz durumlar yoksa genelde hep sağlıklı çocuklar oluyor.
Anladım canım akraba değiliz inşallah sağlıklıdırBen öyle biliyorum. Bu ikili üçlü testlerin de %100 doğruluk payı yokmuş. Kimsenin içini sıkıntıya uğratmak istemem, o sebeple yazmıyorum ancak ikili üçlü testte sorun çıkmayıp doğduktan sonra sorun olduğu anlaşılan bebekler de olmuş. Ben bunu öğrendikten sonra o ihtimalle tüm hamileliğimi geçiremeyeceğim için Fetal Dna istedim. Ancak kan uyuşmazlığı, akraba evlilği vs bu tarz durumlar yoksa genelde hep sağlıklı çocuklar oluyor.
Noldu ben bildim işteKızlar şaka gibi ama oğlum geliyorHali
Ay pardon afra ya mı demiştim erkekAnladım canım akraba değiliz inşallah sağlıklıdır
Noldu ben bildim işte
Bana direkt ikili yapalım dedi ya ben de öyle yaptırdım sorun yok diye mesaj atmış sonucu göremedimKarusel ek olarak doktorum bana şöyle açıklamıştı, mesela ikili testte baktıkları bir olasılık grafiği var. O olasılığa göre düşük risk, yüksek risk sonucu çıkıyor ama kesinlik belirten bir şey değil. Atıyorum 1/850 görünen total parametre şu demek: sen 850 çocuk doğurduğunda bunlardan biri down sendromlu olabilir ama hangisi olur onu allah bilir. Şu an karnındaki de olabilir, 850nciye doğurduğun çocuk da olabilir. O açıdan kesin sonuç veren fetal dna daha çok öneriliyor imkan var ise.
Kız doktordan iyi mi bilicez, o bir sorun görmediyse yoktur. Böyle durumlarda doktor ne diyorsa ona güvenicez hiç başka ek bilgiyle kafamızı kurcalayıp kendimizi yok yere strese sokmıycazBana direkt ikili yapalım dedi ya ben de öyle yaptırdım sorun yok diye mesaj atmış sonucu göremedim
Canım sen ne hissediyosun evdeki kız mı erkek miBana direkt ikili yapalım dedi ya ben de öyle yaptırdım sorun yok diye mesaj atmış sonucu göremedim
Bizimki tüp bebişErkek belirliyor cinsiyeti. Eşimin tarafında kuzenleri,kuzenlerinin çocukları,yeğenleri vs hiç kız yok tamamı erkek. Genetik önemli diye biliyorum. Aman erkekler hep kız istiyor zaten babaya düşkün diye
Ayyyy yerim onu benBizimki tüp bebişbirazda doktorumuz belirledi hangi embriyo olacağını eşimin tarafı ful erkek bakalım ne olack bizimki
En son 8+6 da gittik canımAyyyy yerim onu benEn son ne zaman gittin yada gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?