2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 12+3üz muayeneye geldim bebisi gördük ve benimki kız yaa doktor tahminde bulundu pembe dedi bacaklarını da açtı çok net pipi falan görünmüyordu bende gördüm erkek hissediyordum bu zamana kadar ama kızmış haftaya hem cinsiyete tekrar bakmak icin hemde ikili test sonucu için tekrar çağırdı inşallah sağlıkla gelir

Teşekkür ederimmm bende öyle yapacağım

Amannn allah korusun ben de vermezdim. Neyse hamile kalır kalmaz kararlar almıştım. Asla büyük konuşmıcam ve dedikodu yapmıcam diye. Sustum

Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim

Erken kız tahmini olmuş hadi bakalım maşallah Böceklerin arasında minnoş çiçekler

3 dilim sucuk yedim inşallah bisi olmaz. Bi doktor az yiyebilirsiniz demiş

Eşim de ben buna bir çözüm bulcam diyor karışmasın diyor

Bana da erkek diyen aşırı az. Çoğunlukla kızın olcak diyorlar. Ay arasınlar artık şu sonuç için. Çıldırazammm meraktan.
Bana da çevrem hep kız diyo benim içime erkek doğuyor tabikide sağlıklı olsun fark etmez hissiyatı diyorum ben doktorum da erkeğe benziyo dedi nidaya ki kontrolde net söylerim dedi beklemedeyim

Ah ah yemin ederim bi salsam rahatlayacakmışım gibi geliyor ama olmuyor

11+4'teyim ve bugün hiç olmadığı kadar midem bulanıyor. bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama bugün artık patladım galiba

11+4'teyim ve bugün hiç olmadığı kadar midem bulanıyor. bugüne kadar çok iyi gelmiştim ama bugün artık patladım galiba
14+3 arada 2 3 gun süren şiddetli mide bulantilarim oluyor, çaresi yok valla ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…