- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Ayrıntılı ultrason mu bakıldı canım sana 20’den sonra değil mi oBen yaptirdim ama suan pismanim ayrintili ultrasyona ekstra para istediler .. Taksiti kredi kartinizda bankayi arayip siz yaptirionuz oyle bi imkani varsa yoksa yapilmior taksit tekncekimde aliorlae
Amin yerim seniGünaydın güzel anneler, bebek haberini yakınlarımıza mesajla verdiğimiz için cinsiyet haberini bari yüz yüze verelim anı olsun dedik, dün akşam aile yakınlarımızı ağırladık. Benim taraftan herkes kız olduğundan emindi, pastadan bir dilim kesip mavi krema görününce biraz yıkım yaşandı. Ben de azıcık bozuldum, inşallah oğlum hepsinin üzerine işer
E bu paketler ne işe yarıyor ki.Kizlar paket aldigim halde ayrintili ultrasyon bu paketin icinde drgilmis benden 1500 tl talep ediyorlar cok sinirim bozuldu
Canım çok normal. Ben daha dün bunlar için gittim. Doktor da doğurana kadar daha ne ağrılar çekeceksin telaş etme dedi.Çok eğilme, çok ayakta durma, yukarı falan uzanmaya çalışma,fırsat buldukça ayaklarını uzat dinlen hep.Oturup kalkarken eğilirken karnımda bebişin olduğunu düşündüğüm bir sertlik hissediyorum ve zorlasam baya acı çekecek gibiyim. Yani hareketlerim kısıtlanmaya başladı. Bir de alt karnımda içerden yanma oluyor ateş gibi. Bazen elektrik çarpar gibi oluyor aşağı doğru saliselik. Doktora da sürekli bu sorularla gitmek istemiyorum sonuçta içeride bir şey büyüyor hiçbir şey olmaması beklenemez gibi. Var mı bunları yaşayan 15teyim
Bazı paketlerin içine dahil ediyorlar bazısına etmiyorlar maalesef ya, benim fiyat aldığım yerlerin hepsinde yoktu. Bir de mesela atıyorum profesör bakacaksa ek ücret ödüyorsun falan normal muayenedeki gibi öyle şeyler de oluyor. Doğumda ne ödiyceğini biliyosun bi o işe yarıyo bence, gerisi fasa fiso.E bu paketler ne işe yarıyor ki.
Anladım. Bana hiç doğum paketinden filan bahsetmediler. Ben de hiç sormadım. Ama doğum ücreti 20.000TL miş bizim hastanede onu öğrendim dün. Yılbaşından sonra da zam gelecekmiş.Bazı paketlerin içine dahil ediyorlar bazısına etmiyorlar maalesef ya, benim fiyat aldığım yerlerin hepsinde yoktu. Bir de mesela atıyorum profesör bakacaksa ek ücret ödüyorsun falan normal muayenedeki gibi öyle şeyler de oluyor. Doğumda ne ödiyceğini biliyosun bi o işe yarıyo bence, gerisi fasa fiso.
genelde zaten takipli olduğun hastane nasıl olsa bize geliyor diyip paket ücreti paylaşmıyor, siz yine de bir sorun isterseniz. ben evime yakın lokasyondaki diğer hastanelerden fiyat almıştım, paket almayı da yorum okudukça lanet olsun herhalde şans işi bu falan diye diye erteledim. sürpriz bir konu çıkmasın, kafamız rahat edelim istiyordum ama bakalım.Anladım. Bana hiç doğum paketinden filan bahsetmediler. Ben de hiç sormadım. Ama doğum ücreti 20.000TL miş bizim hastanede onu öğrendim dün. Yılbaşından sonra da zam gelecekmiş.
Yok kuzum sordum sadece hani sira alayim simdiden die para istediler :) saka gibiAyrıntılı ultrason mu bakıldı canım sana 20’den sonra değil mi o
Bilmiom uzuluomE bu paketler ne işe yarıyor ki.
Canını sıkmaya değmez boşver, belki dışarıda başka birine yaptırmak istersin diye ayrıntılıyı dahil etmemişlerdir bir sonraki hamilelikte sorup öyle paket alırsınBilmiom uzuluom
Öyle şey mi olur. Detaylı ultrason tercihe isteğe bağlı keyfi keder bir uygulama değil. Bir şey imzaladıysanız tekrar okuyun. İçermiyorsa hastane ile görüşün. Doğum paketinde ne varmış muayene ve doğum mu sadece. İlk defa böyle bir şey duydum. Yerinizde olsam kabul etmem böyle bir şeyi. Hormonlar tavan zaten sinirlendim bak şimdiYok kuzum sordum sadece hani sira alayim simdiden die para istediler :) saka gibi
Evet dinlenince çoğu hafifliyor dediğin gibi. Çekeriz ya ne olacak sağlıklı olsunlar daCanım çok normal. Ben daha dün bunlar için gittim. Doktor da doğurana kadar daha ne ağrılar çekeceksin telaş etme dedi.Çok eğilme, çok ayakta durma, yukarı falan uzanmaya çalışma,fırsat buldukça ayaklarını uzat dinlen hep.
Sorma gidicrm cumartesi iyice yolarim onlari merak etmeÖyle şey mi olur. Detaylı ultrason tercihe isteğe bağlı keyfi keder bir uygulama değil. Bir şey imzaladıysanız tekrar okuyun. İçermiyorsa hastane ile görüşün. Doğum paketinde ne varmış muayene ve doğum mu sadece. İlk defa böyle bir şey duydum. Yerinizde olsam kabul etmem böyle bir şeyi. Hormonlar tavan zaten sinirlendim bak şimdi
Ya aslinda okudum kadina da sordum evet dedi var dedi ama simdi bana boyle dendi cumartesi guttigimde konuscam 17 bin tl verdim az deglCanını sıkmaya değmez boşver, belki dışarıda başka birine yaptırmak istersin diye ayrıntılıyı dahil etmemişlerdir bir sonraki hamilelikte sorup öyle paket alırsın
Aaa tek kişilik odalar mı varmış devlette
Yalovadayım yeni devlet hastanesi eltim ve kuzenim bir ay önce doğum yaptı ilk dogumlarini özelde yapmalarına rağmen devleti daha çok beğendiklerini söyledilercanım senin hangi şehir
Olabilir göstermiyorsa kesin kızdır diyorlar ama rüyalarımda erkek görüyorumHaydaa hala mı canım aynı gibiyiz seninle utangaç bi kız çocuğu mu geliyor yoksa
Ben de rüyalarımda hep kız gördüm tersi çıktı hadi bakalımOlabilir göstermiyorsa kesin kızdır diyorlar ama rüyalarımda erkek görüyorum
Al benden de o kadar 12+1 olduk prilam halaa kullanıyorum 7. Haftadan beri ona rağmen 2 kere kustum bugünAllah Muhammed aşkına ne zaman normale dönecegim ben kusmaktan bıktım
Bende de hala bulanti var kursagim aciyor midem altust ustune ustluk 16 haftama gircem dahaAl benden de o kadar 12+1 olduk prilam halaa kullanıyorum 7. Haftadan beri ona rağmen 2 kere kustum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?