2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar.. guluyorum filan ama su son gundem bir kac gundur olanlar icimi oyle acitiyor ki Allahim ya bisi demek istemiorum

Hep özele gidiyordum bugün devlet hastanesine gittim kontrole çünkü devlette doğum yapmayı düşünüyorum tek kisilik odaları ebeler falan çok iyiymiş doktoru da begendim gibi şimdilik.. Ama bebiş cinsiyetini göstermedi yine

Aaa tek kişilik odalar mı varmış devlette

Haydaa hala mı canım aynı gibiyiz seninle utangaç bi kız çocuğu mu geliyor yoksa

Kızlar uzun zamandır giremiyorum çokk geride kalmışım konuşmaların hepsine bakamadim bile inşallah bebisler de sizler de iyisinizdir.16 haftamız bitiyor ama her kontrol arası korkukar endişelere kapılmadan geçmiyor,bu ara ağır grip geçiriyorum halim hal değil pazartesi kontrolüm vardı herşey yolunda bi sıkıntı görmedi doktor AFP ense açıklığı diye bi test ve 3lu yaptırdım on güne çıkacak.cinsiyete 12. Haftada erkek olabilir demişti ama bunda öyle bir pozisyona girmiş ki kafa üstü şekilde neler yaptı Dr da göremedi tabi önceliğim saglikli olması.Neler yaptınız nasıl geçiyor sizin biseyler alan var mı ben bi battaniye harici bişey alamadım bı yerden başlamak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın

Ben de alamıyorum, elim gitmiyor korkuyorum almaya, dün zıbın aldım 2 tanecik, annem korkma kızım diyor o bir sürü şey aldı, bir önceki içinde almıştı, onlara bakıp güçlü dur diyor, aslında benim de alasım var ama ne alsam, nereden başlasam bilinmezliği var sanırım üzerimde, biz de bugün 15+2 olduk, haftaya Pazartesi, perinatoloji de randevum var, geçenler de koyamadıkları tanıyı bulmaya çalışacaklar, hayırlısı diyorum, yine de içim çok rahat nedenini bilmiyorum, hep böyle olsun yeter ki, mutluyum

canım senin hangi şehir

Canım benim aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi benim de üç kaybim var annem herşeyimi bakalım alalım diyor gidip baktım birkaç kez ama almadan bırakıp çıktım bazen vicdan yapıyorum sevindigim için bile kızım aklıma geliyor bunu kendimize yapmayalım ama rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü inş bu arada senin kalple ilgili perinatolojiye gidicektin ne dediler bununla ilgili kesin bişey yok mu hala

Evet, öyle diyorum, oğlumu hiç üzmüyorum, biricik oğlum, verilecek sınav varsa birlikte vereceğiz inşallah, güçlü bir bebek o, inanıyorum tüm bunları aşacağız inşallah Evet canım, henüz belki değil soru işaretleriyle dolu bir dosyam var, kalpte delik var gibi dedi biri, diğeri yok o parlaklık dedi, diğeri damarlarında bir sorun var dedi... Dediler de dediler... Vardır muhakkak bir hikmet, ne yapalım, Pazartesi bakılacak, konsey kararına çıkabilir dediler daha hiçbir şey belli değil, devlet olduğu için bana hiç göstermiyorlar da bebeği, o kadar uzun aman oldu ki onu görmeyeli 13. Haftanın başında görmüştüm, haftaya 3 hafta geçmiş olacak, bilgide vermiyorlar işte, hayırlısı diyorum

Kizlar paket aldigim halde ayrintili ultrasyon bu paketin icinde drgilmis benden 1500 tl talep ediyorlar cok sinirim bozuldu

Kuzum belirsizlik kötü endişeler hiçbir şey soylemeseler de olacak ama bebeğinin iyi olduğuna inan bak drlar da kesin birşey soyleyememis belki de ciddi bişey yoktur o kadr var ki çevremde kötü seyler duyan daha sonra hiçbirinin söylediği olmadı yakın bir arkadaşıma bağırsaklarda parlaklık ve bir sürü olumsuz şey söylediler ayrintli ultrasyona kadar günleri zehir ettiler ona perinatolojiye gitti ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu öğrendi şükürler olsun.sen de tekrar gittiğide bebeğin daha büyümüş ve kontrol için daha iyi olacak inşallah bu endişelerin bitecek Allah'ın izniyle

İnşallah doktorlar söylüyor ama inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum belki de bilmiyorum işte, düşünmek de istemiyorum, anı yaşayacağım, bebeğim şu an benimle ve hiç üzülmeyi hak etmiyor, elimden gelenin en iyisini yapacağım ona, Rabbim sağlık versin, hepimiz sağlıkla kavuşalım

Amin inşallah hep güzel haberler alalım bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza

Aranızda doğum paketi yaptıra. Var mı taksit yapıyolar mı acaba
Ben yaptirdim ama suan pismanim ayrintili ultrasyona ekstra para istediler .. Taksiti kredi kartinizda bankayi arayip siz yaptirionuz oyle bi imkani varsa yoksa yapilmior taksit tekncekimde aliorlae

Artık kilo verme devamımı cnm sadece beslenmedeki dikkat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…