Ben 16. Haftamdayım - 7ile devam ediyorum ilk üç ay zaten kilo almamak gerek sağlıklı olan bu değil kendine alıyor kiloyu alan benceKızlar benden bir hafta geride olan bir tanıdık gördum kıloluda bir kzı degıldı ben de oyle ama o cok kılo almıs benım sadece karnım büyüyor moralım bozuldu o benım hamıle oldugumu bılmıyor sen nıye kılo aldın dıyemedım:/
Siz de kilo aldınız mı ben normaldede cok yıyen biri degılım aacaba eksık mı yıyorum minişim aç mı kalıyot of
Bunu ben de düşünüyorum, bir sürü sırt çantam var birine koyarım eşyaları çok şart değil gibi düşünüyorum çocik emerse. Emziremezsem de termos vs bir şekilde çözülür gibi sanki, evet kendi kendimi ikna ettim sanırım ben almayacağım çantaKizlar Anne Bebek cantalari niye bu kadar pahali ya almicam bakiyorum sadece ama masallahi var yani... Ucuz alsak sokulur eder kaliteli olsa cok pahali.. Bu gidisle posete koyarim ben bebegin esyalarjnj
Biraz fazla temkinli anladigim kadarıyla, aslında psikolojisini anlayabiliyorum ama bugünler bir daha geri gelmeyecek. Benim arkadaşlarım cok heyecanlı, cinsiyet partisi, Baby Shower falan planliyorlar, aslinda benim hic o taraklarda bezim yoktur ama heleşen olsun diye tamam diyorumCanım benim eşim senin gibi pozitif haber aldigimizdan beri evde yas havası var hayatı kendine de bana da zehir ediyor hiç evde gebe yokmuş gibi ben üzülüyorum ve bebeğimde etkileniyor ama eşim psikolojik olarak kendini kapatmış durumda eve gelsin bakarız diyor ama olan benim dokuz ayima olacak düşünsene eşimle isim bile konuşamıyorum ben alışverişte yapmayacaz bir hastane takımı biberon bez ile hastaneye gidecez düşün yani öylede hiçbir şeyin tadı yoküç kaybimiz var bu da eve gekmeyecek gibi düşünüyor ya gelirse yazık değil mi şu aylarima benim
Anladım canım sag olasın:)Ben 16. Haftamdayım - 7ile devam ediyorum ilk üç ay zaten kilo almamak gerek sağlıklı olan bu değil kendine alıyor kiloyu alan bence
Hiç üzülme doktorum önemli olan bebeğin kilo alması dedi çok kilo alanlar kendine alıyor bebeğe değil dediAnladım canım sag olasın:)
Almanya'da kalmadı nerdeyse o çantalardan, herkes sırt çantası kullanıyor ben de öyle yapmayı planlıyorum. Hem bir sürü kullanım alanı var hem de fizik olarak taşıması çok daha kolay. Bebek ihtiyacından sonra da kullanılabilir. Ben bu tarz şeylerde biraz pratik gidiyorum, çünkü evi eşyayla doldurmak istemiyorum ve böyle tüketimin dünyaya zarar verdiğini düşünüyorumKizlar Anne Bebek cantalari niye bu kadar pahali ya almicam bakiyorum sadece ama masallahi var yani... Ucuz alsak sokulur eder kaliteli olsa cok pahali.. Bu gidisle posete koyarim ben bebegin esyalarjnj
Ben hala diofol içiyorum bana bisey baslatmadi doktorum, 17. Haftada geldiğinde başlaticam dediKuzum 12. haftada çoğumuza omega3 ya da multivitamin falan başlattı doktorlarımız. İstersen bir git sonra yine gidersin.
Ben şu keçe organizerler var onlardan allıcam ucuza. Geniş herhangi bir çanta içine konabilir rahatlıkla. Evde de sürekli elimin altında muntazam durur.Kizlar Anne Bebek cantalari niye bu kadar pahali ya almicam bakiyorum sadece ama masallahi var yani... Ucuz alsak sokulur eder kaliteli olsa cok pahali.. Bu gidisle posete koyarim ben bebegin esyalarjnj
E tamam doktorun öyle dediyse o şekilde ilerlersiniz. Bana da multivitamin verdi içerisinde folik asit varmış zaten. Yani aslında folik asite devam ettiriyo benimki de ama multivitamin içerisinde.Ben hala diofol içiyorum bana bisey baslatmadi doktorum, 17. Haftada geldiğinde başlaticam dedi
O anne bebek çantası videolarında “her şeyin bir cebi var, çok düzenli” mesajı var ya, o düzeni evden çıkmadan yapıyorsun dışarıda yine her şey birbirine giriyorKizlar Anne Bebek cantalari niye bu kadar pahali ya almicam bakiyorum sadece ama masallahi var yani... Ucuz alsak sokulur eder kaliteli olsa cok pahali.. Bu gidisle posete koyarim ben bebegin esyalarjnj
Ay hayır yaaa bence güzel erkek ismi coooook fazla var, hatta insan seçemiyor. Kız ismi bence çok zorKızı olucağı kesinleşenler erkek ismi önerse ya, esinlenirdikbütün türkçe isimler sanki ya gereksiz agresif ya da anlamsız naif geliyor size de öyle geliyor mu? Kızım olsaydı adı belliydi çok da içime sinmişti, şimdi beğendiğim isimler bile memnun etmiyor. Erkek analığı çok zor… fkfkktk
Seninki kız çıkarsa isim değiştokuşu yapalımAy hayır yaaa bence güzel erkek ismi coooook fazla var, hatta insan seçemiyor. Kız ismi bence çok zor
Ben erkek olsaydı Arden koyacaktım kuzum yıllar önceden seçmiştimKızı olucağı kesinleşenler erkek ismi önerse ya, esinlenirdikbütün türkçe isimler sanki ya gereksiz agresif ya da anlamsız naif geliyor size de öyle geliyor mu? Kızım olsaydı adı belliydi çok da içime sinmişti, şimdi beğendiğim isimler bile memnun etmiyor. Erkek analığı çok zor… fkfkktk
Ben kızartılmış ekmek tereyağı çay yedim öyle gittim ekstra bir şey yapmana gerek yok ama Türk kahvesi ve bitter çikolata çok hareketlendiriyormusKizlar cok tesekkur ederim fikirleriniz icin benim sirtcantam yok hic kullanmadim en son ortaokulda kullandim sanirim. Bende guzel.normal bi sirt cantasi alayim madem.. Buarada 16 haftada cinsiyet gozukur mu ? Ve giderken ne yemeliyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?