sorayım bende aile hekimime. çok çok yakınım var bebeğine hiç bir aşıyı yaptırma diyo. Ama bende bir sağlık personeli olarak aşının önemine inanıyorum. her annenin kendi kararı tabiki. ben menenjit aşısını devlet karşılamıyor, onu dahi yaptırmayı düşünüyorumValla onu tam bilmiyorum ancak 16. haftalardan sonra galiba. Kimi 20. haftada yazmış. Sanırım 2 doz olunması gerekiyormuş.
Doğru diyorsun, herhalde aşı karşıtlığında ötürülerdir. Ben de olmak istiyorum. Ama onları görünce ne okudular da böyle düşünüyolar diye merak ettim.
Bebeğin zorunlu aşıları o kadar öneli ki. Ben bu kafaları anlamıyorum. Anlayamayacağım.sorayım bende aile hekimime. çok çok yakınım var bebeğine hiç bir aşıyı yaptırma diyo. Ama bende bir sağlık personeli olarak aşının önemine inanıyorum. her annenin kendi kararı tabiki. ben menenjit aşısını devlet karşılamıyor, onu dahi yaptırmayı düşünüyorum
Kuzum onlar aşı karşıtı bence. Benim görüşüm de vurulması gerektiğinden yana. Normal doğumda bile komplikasyon olabilir dikiş gerekebilir sonuçtaKızlar ileriki haftalarda tetanoz aşısı olmamız gerekiyormuş sanırım sağlık ocağında. Bazı kadınların vurdurmak istemediğin aşhit oldum. Neden istemiyorlar anlamadım bebeğe zararı olsa zaten yapılmak diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Perinatalogları bir sorun olmasa dahi detaylı ultrason için öneriyorlar bence detaylı ultrasonu her gebe yaptırmalı olası durumların önüne geçebilmek için çok önemliKızlar doktorlarınız size perinatoloji muayenesi önerdi mi? Benim bir arkadaşıma doktoru önermiş. Riskli bir durumu da yoktu. Acaba yaptırmakta fayda var mıdır.
Evet ben de 15+4 deyim kasığa giriyor aniden acıyorKizlar ayipolcak ama 3 4 gundur vajinam da buyuk bi agri sizi hissediyorum 15+ ci haftafayim idrar yollarim temiz binskntim da yoj ama bi anlik agrilar giriyor sizlerde de oluyor mu ?
Kesinlikle öyle sorim öyle yiyimBana da haber et
ya birde şöyle birşey var, aslında kimse yiyemez diye bişey yok, peki ölçü ne; bu Toksoplazma geçirmiş yani bağışıklığı olan kişilere biraz daha serbestlik veriyorlar ama benim negatif çıktı önceden geçirmemişim. İnşaAllah da geçirmem o nedenle bizlere kesinlikle önermiyorlar. Buda bir kriter… ama her zaman doktora danışmakta fayda var
Soğuk sulu sulu hafif ekşi missssAyy bende mandalina aşığı oldum. Hatta geçen araştırıyodum günde ne kadar tüketebilirim diye.
Kıymetimizi bilsinlerYaa ahahah bende domates ve salatalık turşusuna bayılıyorumeşlerimiz bu konuda çok şanslı
Ben biraz araştırdım bu konuyu aşıdan sonra düşük veya kanama yaşayanlar varmış ayrıca aşıyı yapmalarının sebebi doğumda ameliyat sırasında tetanoz kapmamak içinmiş ama zaten ameliyat hastanede steril ortamda yapıldığı için gerek olmadığını düşünüyorlarKızlar ileriki haftalarda tetanoz aşısı olmamız gerekiyormuş sanırım sağlık ocağında. Bazı kadınların vurdurmak istemediğin aşhit oldum. Neden istemiyorlar anlamadım bebeğe zararı olsa zaten yapılmak diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Sütü çok severdim tiksindim benimde bu aralar beyaz lahana sarması çekiyor limonluuu tek başına olunca yapanım da yok koca lahanayı alıp nasıl sarcamBenim yoğurt ve süt. Her gün bolca tüketiyorum. Sütü günde 1 bardak gece yatarken hafif ısıtıp ballı süt şeklinde içiyorum hemen uykuya dalıyorum. Hiç öyle abidik gubidik bişiler çekmedi. Bahsedilen aşermeyi yaşamadım galiba. bir tek deli gib yaprak sarması çekti canım. Allahım ama nasıl çekiyo elimi kolumu yicem öyle böyle.
Ayy aynı şeyii çekiyor canımızzzSütü çok severdim tiksindim benimde bu aralar beyaz lahana sarması çekiyor limonluuu tek başına olunca yapanım da yok koca lahanayı alıp nasıl sarcam
Haydaa düşük ve kanama mı.Ben biraz araştırdım bu konuyu aşıdan sonra düşük veya kanama yaşayanlar varmış ayrıca aşıyı yapmalarının sebebi doğumda ameliyat sırasında tetanoz kapmamak içinmiş ama zaten ameliyat hastanede steril ortamda yapıldığı için gerek olmadığını düşünüyorlar
Kuzum yiyeceğin kadarını sar. Kalanından da sonra salata yaparsın. Lahana salatası çok lezzetli oluyor.Sütü çok severdim tiksindim benimde bu aralar beyaz lahana sarması çekiyor limonluuu tek başına olunca yapanım da yok koca lahanayı alıp nasıl sarcam
Bi kaç yerde okudum bilemiyorum dediğim gibiHaydaa düşük ve kanama mı.
Salatasını hiç yemedim ama olmadı sarıp buzluğa atarım dedimKuzum yiyeceğin kadarını sar. Kalanından da sonra salata yaparsın. Lahana salatası çok lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?