2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

sorayım bende aile hekimime. çok çok yakınım var bebeğine hiç bir aşıyı yaptırma diyo. Ama bende bir sağlık personeli olarak aşının önemine inanıyorum. her annenin kendi kararı tabiki. ben menenjit aşısını devlet karşılamıyor, onu dahi yaptırmayı düşünüyorum

Bebeğin zorunlu aşıları o kadar öneli ki. Ben bu kafaları anlamıyorum. Anlayamayacağım.

Kuzum onlar aşı karşıtı bence. Benim görüşüm de vurulması gerektiğinden yana. Normal doğumda bile komplikasyon olabilir dikiş gerekebilir sonuçta

Kizlarrrrr bu hafta gidiyorumm insallahh gorucem bebiskomuu hem cok ozledim hemde cinsiyetini merak ediyorum.. doktora dedim baglanip neolur benide muayene edin agrim.var filan diye cumartesi gidicem

Kızlar doktorlarınız size perinatoloji muayenesi önerdi mi? Benim bir arkadaşıma doktoru önermiş. Riskli bir durumu da yoktu. Acaba yaptırmakta fayda var mıdır.
Perinatalogları bir sorun olmasa dahi detaylı ultrason için öneriyorlar bence detaylı ultrasonu her gebe yaptırmalı olası durumların önüne geçebilmek için çok önemli

Kesinlikle öyle sorim öyle yiyim

Ben biraz araştırdım bu konuyu aşıdan sonra düşük veya kanama yaşayanlar varmış ayrıca aşıyı yapmalarının sebebi doğumda ameliyat sırasında tetanoz kapmamak içinmiş ama zaten ameliyat hastanede steril ortamda yapıldığı için gerek olmadığını düşünüyorlar

Sütü çok severdim tiksindim benimde bu aralar beyaz lahana sarması çekiyor limonluuu tek başına olunca yapanım da yok koca lahanayı alıp nasıl sarcam

Haydaa düşük ve kanama mı.

Sütü çok severdim tiksindim benimde bu aralar beyaz lahana sarması çekiyor limonluuu tek başına olunca yapanım da yok koca lahanayı alıp nasıl sarcam
Kuzum yiyeceğin kadarını sar. Kalanından da sonra salata yaparsın. Lahana salatası çok lezzetli oluyor.

Kuzum yiyeceğin kadarını sar. Kalanından da sonra salata yaparsın. Lahana salatası çok lezzetli oluyor.
Salatasını hiç yemedim ama olmadı sarıp buzluğa atarım dedim

Kızlar normalde kontrolüm bugüneydi 11+5teyiz şuan ama ben cinsiyetini çok merak ettiğim için haftaya bugün gideyim diye düşünüyorum 12+5te yani
Acaba haftaya gitsem cinsiyet sizce belli olur mu yoksa daha erken mii cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…