- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Gecmis olsun. Peki neden sikca görünüyormus ki?Kızlar bu arada idrar tahlil sonucum çıktı. Enfeksiyon varmış. toz şase verdi, mutlaka kullanmışsınızdır önceden. Gece yatmadan önce içeceğim olabildiğince idrarı uzun tutmak gerekiyor ki etki etsin.
Ağrının sebebi bu enfeksiyon büyük ihtimalle dedi doktorum. Hamileliğin 13. haftasından itibaren enfeksiyon bekliyoruz zaten sıkça görülüyor dedi.
aynı bahsettiğin gibi bir acı oluyor bende de sol al tarafta kasıkta bi anda hoplatıyor acısı gittim bugün kan idrar verdim bakalımTam 13 kuzum. YArın 13+1 şeklinde gidecek.
Ya böyle etimi kopartıyolarmış gibi bir acıydı. Ama sürekli değil. Nefesimi kesiyodu o anda. Dediğim gibi çok normal dedi bu ağrılar için. Ben zaten kanama olmadığı için çok paniklemedim ama içim de rahat etmedi bi türlü doktora yazdım, o da gel bir bakalım dedi. İyi oldu. Yine böyle ağrılarım olursa telaş etmem sanırım artık. Eğer uzun zamandır gitmediysen git doktora istersen için rahatlasın.
Geçmiş olsun canım çoğu kişide oluyor umarım çabucak geçerKızlar bu arada idrar tahlil sonucum çıktı. Enfeksiyon varmış. toz şase verdi, mutlaka kullanmışsınızdır önceden. Gece yatmadan önce içeceğim olabildiğince idrarı uzun tutmak gerekiyor ki etki etsin.
Ağrının sebebi bu enfeksiyon büyük ihtimalle dedi doktorum. Hamileliğin 13. haftasından itibaren enfeksiyon bekliyoruz zaten sıkça görülüyor dedi.
Valla okadarını sormadım canım. Bu haftalarda sıkça görüyoruz dedi. Demekki artık vücudumuzda her ne oluyorsa etkiliyor.Gecmis olsun. Peki neden sikca görünüyormus ki?
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın. Belki çıkmaz enfeksiyon sende, belki rahim genişlemesindendir.aynı bahsettiğin gibi bir acı oluyor bende de sol al tarafta kasıkta bi anda hoplatıyor acısı gittim bugün kan idrar verdim bakalım
Ne kadar sacma aslinda degil mi? Hayir yani, sevinip heveslenmek olacak olan bir seyi nasil degistirebilir? Bu psikoloji ama bambaska. Ben hamile kalabildigim, bu zamana kadar da gelebildigim icin cok minnettarim, hergün sükrediyorum. Genel anlamda sakin ve huzurluyum bu hamilelikte. Ama iste o gölgeyi üstümden atmam imkansiz ve bu yüzden mutluluklarimda da sevinclerimde de cekingenim.
Benim oğlumun adı Erdem onun anlamıda güzel bi bak istersen canımmm
ben 11deyim şu an. hiç 3 boyutlu ultrasona girmedim. iki farklı doktora gidiyorum ikisinde de normal ultrason var. başkasına mı gitsem acaba ben deİnşaAllah Rabbim sağlıkla nasip etsinbenim ikisini de alıp bana görüntüsünü veriyor ama normal ultrason da kontrol ediyor canım. Senin kaç haftalık şuan
Kızlar bu arada idrar tahlil sonucum çıktı. Enfeksiyon varmış. toz şase verdi, mutlaka kullanmışsınızdır önceden. Gece yatmadan önce içeceğim olabildiğince idrarı uzun tutmak gerekiyor ki etki etsin.
Seni çok iyi anlıyorum canım bende ilk bebeğimi erken de olsa kaybettim kürtajı yaşadım. Ama hep Allah’a sırtımı dayadım. Bir hikmeti var diye baktım. O nedenle bende hiç bir şey alamıyorum şuan bebeğe korkuyla ümit arasında her randevuma tedirgin gidiyorum. Ama abartmamak kaydıyla çünkü duamı ediyorum elimden geleni yapıyorum yememe içmeme hareketlerime dikkat ediyorum. Gerisi benim elimde olmadığı için rahatım ki gördüğüm kadarıyla seninde tevekkül ve tefekkürün çok güzel maşaAllah. Olumsuz düşünmek değil aslında bu tedbirli olmak kendimizi korumak oluyor ama herşey güzel olacak biiznillahEvet tabi öyle, ben de öyle diyorum çok şükür li hamile kalabiliyorum en azından mesela alışveriş de yapamıyorum, korkuyorum her şeye bakıyorum, sepete atıyorum, kalıyor ama sepette sanki alsam, büyüsü bozulacak gibi hissediyorum, benim de içim çok rahat aslında, ağlamıyorum yerli yersiz artık her şeye, her şey olacağına varır diyorum sakince.
Daha 3 boyutluda çok belli değil canım acele etme derim çekip veriyorda öyle tam bebiş formu daha yok diyor bir sonraki geldiğinde daha net olcak dedi inşaAllah 16. Haftalara denk geliyor. Velhasıl daha bu haftalarda 3. Boyutludan bişi bekleme :)ben 11deyim şu an. hiç 3 boyutlu ultrasona girmedim. iki farklı doktora gidiyorum ikisinde de normal ultrason var. başkasına mı gitsem acaba ben de
o zaman acele etmeyeyim. normal ultrasında ben anca kafasını ve bacaklarını anlayabildimDaha 3 boyutluda çok belli değil canım acele etme derim çekip veriyorda öyle tam bebiş formu daha yok diyor bir sonraki geldiğinde daha net olcak dedi inşaAllah 16. Haftalara denk geliyor. Velhasıl daha bu haftalarda 3. Boyutludan bişi bekleme :)
Aynen sabır canım bu seferde 3 boyutluyu alınca birşeye benzetemiyorsun oda tuhaf oluyoro zaman acele etmeyeyim. normal ultrasında ben anca kafasını ve bacaklarını anlayabildimbi kere de bacaklarıyla kendini itti onu görebildim o kadar insan merak ediyor nasıl görünüyor diye ama biraz daha sabır edicez artık
Sağlıkla gelsinBiraz aradan sonra merhaba tekrar hanımlar. Benim hamileliğim yakın zamanda kızımı kaybettiğim için duygusal olarak çok zor geçiyor. Her zaman mutlu hamilelik konuşmaları yapamıyorum, uzaklaşıyorum o yüzden. 1 saattir sayfaları okuyorum, ultrasonlara falan da tahmin yapa yapa geldim. Hadi bakalım. Uzun mesaja hazır olun.
Canım çok iyi çıkmış sonucun. Oldukça düşük risk. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Erkek diyorum ben.
Kız tahminim.
Bence de erkek bu bebek.
Sana söyleyenlerin niye dediğini sen bilirsin ama ben doğuma gidip elim boş döndüm. Bebeğim 37 haftalıktı. Belki geçmişte bir tanıdıklarından biliyorlardır, belki duyup aklına gelmiştir. Onların da torunu, yeğeni. Ama seni üzüyorlarsa görüşmemeye çalış hamileyken.
Ben çok şey almama taraftarıyım ama evlat kaybedince eşyayı almışsın almamışsın onları gözün görmüyor zaten. Kimse yaşamasın, tarifi mümkün değil.
tamam canım çok saol valla paylaşınca insan rahatlıyor gerçektenAynen sabır canım bu seferde 3 boyutluyu alınca birşeye benzetemiyorsun oda tuhaf oluyoryani normal ultrasona bakma sen dedi daha 7 cm dedi hiç şuan bulaşma Allah nasip ederse 16. Haftaları görürsen ya zaten onlar verir yada sen talep edersin inşaAllah
Dün bende gördüm çocuklarımda gördü ellerini ayaklarlarıno kıpır kıpırdı doktora gidince ultrasonunuzdan önce çikolata ye inanılmaz faydası var ben şeker emmiştimay şu hareketli hallerini bize de görmek nasip olsun inşallahsizin normal ultarson muydu yoksa 3 boyutlu mu acaba
Kokoreç katiyen yasak. Canınız çok çekiyorsa vegan kokoreç satılıyor İstanbul’da bazı restoran ve marketlerde, lezzet olarak benzer. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bulabilirseniz nefsiniz körelirHanımlar. Bi kaç gündür dışarda gezerken burnuma kokoreç kokusu geliyor eşim alim dedi yok şimdi değil dedim miğdem bu kadar kötüyken yiyemem dedim zararlı mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?