2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Peki neden sikca görünüyormus ki?

aynı bahsettiğin gibi bir acı oluyor bende de sol al tarafta kasıkta bi anda hoplatıyor acısı gittim bugün kan idrar verdim bakalım

Geçmiş olsun canım çoğu kişide oluyor umarım çabucak geçer

aynı bahsettiğin gibi bir acı oluyor bende de sol al tarafta kasıkta bi anda hoplatıyor acısı gittim bugün kan idrar verdim bakalım
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın. Belki çıkmaz enfeksiyon sende, belki rahim genişlemesindendir.

Bu arada merak edenler için;
***doktoruma ayrıntılı ultrason için ne zaman perinatologa gideyim diye sordum 20. Haftadan sonra ben sana haber vercem dedi 22. Hafta gibi bişi dedi.
***Progestanı günde bire düşürdü çok şükür buda bişey :)
***Oksapar a devam
***Demir ilacı şuan gerek duymadı bir sonraki geldiğinde başlayacağım dedi
***diyetisyene başlamıştım görenler bilir 7-9 kilo arası gebelik planlıyoruz şuan 1 kilo vermişim doktor memnun kilo verenler belki üzülen varsa şuan kilo vermemi mutlulukla karşıladı doktor:)

Evet tabi öyle, ben de öyle diyorum çok şükür li hamile kalabiliyorum en azından mesela alışveriş de yapamıyorum, korkuyorum her şeye bakıyorum, sepete atıyorum, kalıyor ama sepette sanki alsam, büyüsü bozulacak gibi hissediyorum, benim de içim çok rahat aslında, ağlamıyorum yerli yersiz artık her şeye, her şey olacağına varır diyorum sakince.

Benim oğlumun adı Erdem onun anlamıda güzel bi bak istersen canımmm

İnanır mısın Erdem de listemde, çok sakin ve huzurlu bir çocuk imajı hissi veriyor bana, isimlerin enerjisine inanıyorum, çok güzelmiş oğlunun adı gerçekten, ismiyle büyüsün inşallah

İnşaAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin benim ikisini de alıp bana görüntüsünü veriyor ama normal ultrason da kontrol ediyor canım. Senin kaç haftalık şuan
ben 11deyim şu an. hiç 3 boyutlu ultrasona girmedim. iki farklı doktora gidiyorum ikisinde de normal ultrason var. başkasına mı gitsem acaba ben de

Benim idrar temiz çıkmıştı ama vajinal enfeksiyonum oldu, o da ağrı yapıyor, ben de fitil kullandım geçti çok şükür, enfeksiyon tehlikeli muhakkak ilaç kullanılması gerekiyor demişti bana doktorum ve banada aynısını söyledi bu haftalarda enfeksiyon sıkça görülür demişti, inşallah çabucak geçer seninki de, geçmiş olsun

Seni çok iyi anlıyorum canım bende ilk bebeğimi erken de olsa kaybettim kürtajı yaşadım. Ama hep Allah’a sırtımı dayadım. Bir hikmeti var diye baktım. O nedenle bende hiç bir şey alamıyorum şuan bebeğe korkuyla ümit arasında her randevuma tedirgin gidiyorum. Ama abartmamak kaydıyla çünkü duamı ediyorum elimden geleni yapıyorum yememe içmeme hareketlerime dikkat ediyorum. Gerisi benim elimde olmadığı için rahatım ki gördüğüm kadarıyla seninde tevekkül ve tefekkürün çok güzel maşaAllah. Olumsuz düşünmek değil aslında bu tedbirli olmak kendimizi korumak oluyor ama herşey güzel olacak biiznillah

ben 11deyim şu an. hiç 3 boyutlu ultrasona girmedim. iki farklı doktora gidiyorum ikisinde de normal ultrason var. başkasına mı gitsem acaba ben de
Daha 3 boyutluda çok belli değil canım acele etme derim çekip veriyorda öyle tam bebiş formu daha yok diyor bir sonraki geldiğinde daha net olcak dedi inşaAllah 16. Haftalara denk geliyor. Velhasıl daha bu haftalarda 3. Boyutludan bişi bekleme :)

o zaman acele etmeyeyim. normal ultrasında ben anca kafasını ve bacaklarını anlayabildim bi kere de bacaklarıyla kendini itti onu görebildim o kadar insan merak ediyor nasıl görünüyor diye ama biraz daha sabır edicez artık

Aynen sabır canım bu seferde 3 boyutluyu alınca birşeye benzetemiyorsun oda tuhaf oluyor yani normal ultrasona bakma sen dedi daha 7 cm dedi hiç şuan bulaşma Allah nasip ederse 16. Haftaları görürsen ya zaten onlar verir yada sen talep edersin inşaAllah

Günaydın güzel anneler, bebek haberini yakınlarımıza mesajla verdiğimiz için cinsiyet haberini bari yüz yüze verelim anı olsun dedik, dün akşam aile yakınlarımızı ağırladık. Benim taraftan herkes kız olduğundan emindi, pastadan bir dilim kesip mavi krema görününce biraz yıkım yaşandı. Ben de azıcık bozuldum, inşallah oğlum hepsinin üzerine işer

Sağlıkla gelsin iki hafta daha bellim randevu alim gidiö net bişi söylesin diye Ona göre paşam yada prensesim diyim rabbim gönlüne göre en güzelinden en hayırlısından versin

tamam canım çok saol valla paylaşınca insan rahatlıyor gerçekten

ay şu hareketli hallerini bize de görmek nasip olsun inşallah sizin normal ultarson muydu yoksa 3 boyutlu mu acaba
Dün bende gördüm çocuklarımda gördü ellerini ayaklarlarıno kıpır kıpırdı doktora gidince ultrasonunuzdan önce çikolata ye inanılmaz faydası var ben şeker emmiştim

Hanımlar. Bi kaç gündür dışarda gezerken burnuma kokoreç kokusu geliyor eşim alim dedi yok şimdi değil dedim miğdem bu kadar kötüyken yiyemem dedim zararlı mı sizce

Hanımlar. Bi kaç gündür dışarda gezerken burnuma kokoreç kokusu geliyor eşim alim dedi yok şimdi değil dedim miğdem bu kadar kötüyken yiyemem dedim zararlı mı sizce
Kokoreç katiyen yasak. Canınız çok çekiyorsa vegan kokoreç satılıyor İstanbul’da bazı restoran ve marketlerde, lezzet olarak benzer. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bulabilirseniz nefsiniz körelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…