2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ilk yıl oda yapmayı düşünmüyorum. Bizimle aynı odada anne yanında yatar diye planlıyorum şu anda. Dışardan gelecek anneniz için yataklı oda olması daha iyi. 40 gün oturma odasında perişan olurlar, hem sizin için de daha rahat olur. Odalarına çekilmek isteseler falan.

Benim de nasip kısmet olursa ilk çocuğum. ekonomi bu kadar değişken olmada son aylarda almak isterdim ancak önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacağım ben yavaş yavaş bir şeyler. Gardrops ve Dolap uygulamalarına bakıyorum. Bazen bir kaç kez kullanılan şeyleri satabiliyolar öyle bir şeylere denk gelirsem oradan da alabilirim ucuza. Maalesef alınacakların genel fiyatını düşününce çok pahalı oluyor her şey. Mesela benim doğum yapan arkadaşlarım şimdiden bez ve ıslak mendil falan al at kenarı dediler. 1 numaradan 1 tane 2 numaran 2 tane 3 ten 3 tane gibi. Bakalım

Bazı bezler pişik yapıyor her bebege uymuyor bez çok stoklamayin bence

Ben de bez markası değişirse diye bez stok yapmıcam ya. Şimdiden stok yapsak da eninde sonunda o pahalanmış hali ile yine alıncak nasılsa. Bir de numarası, sızdırma özelliği, pişik durumu falan etkiler diye almayı düşünmüyorum. Ama ıslak mendil alınabilir

Kızlar 12.haftam bugün bitti benim ve alt karnımda kımıltılar hissediyorum yani bağırsak hareketi gibi değil farklı. bu kadar erken hissedilir mi hareket?
Valla kuzum ben de hissedyorum. Bend e bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum.

Ben bir 6 ay oda yapmayı düşünmüyorum. Yanımda yatıracağım beşikte. Sonrası Allah kerim. Ama sana kalmış.

Ben yastan dolayı hemen dusunuyorum ne zaman salınıyorsa baktım olmuyor bir dondurulmus embrıyom var onu koydurtcam ınsallah yurek yememı Allah görür ve benı en hafif seylerle ödüllendirir:)
Yap gözünü karartıp, erteledikçe kalır ben şimdi keşke annemi dinleyip 1 yaşındayken tekrar yapsaydım diyorum, o zaman anneme saçmalama anne bebek daha 1 yaşında diyordum , beraber büyürler diyordu keşke dinleseydim. Oğlum tek oldukça bana sarıyor peş peşe olanlar birlikte oynuyorlar ne güzel

Ben oğlumda prima ve molfix pure kullandım, molfix pure soft prima kalitesinde sadece daha kalın onu kışın, primayı daha çok yazın kullanıyordum daha ince olduğu için. Bizim bebelerin 2-3 numara zamanında yaz mevsimi olduğu için molfix pure soft için diyebilirim ki stok yapmayın. Prima yapılır, sleepy bionatural yapılabilir. Bize bu üçünden başkası iyi gelmediği için diğer markaları stok yapın diyemem

Benim eşim çocuk istemiyordu, bizim bebek istemeyerek oldu ama iyi ki de oldu rabbimin hediyesi eşim öğrendiğinde çok afalladi çünkü 30 33 e kadar istemiyordu, şimdi karnımda ultrasonda ziplamalarini gördü, geçen diyor ki kardeşsiz olmaz bu adamlar niye böyle ya

Ben de erkek olsam 4 tane doğurturdum onlara kolay nasılsa
Şaka maka evet istiyorlar ya ben hala acaba derken eşim de isteyince oldu, iyi ki var hepsi

Bunların bebe zıplamasına zaafı var bence:)
Benımkı zıplayısı gordu bir kikirdedi doktorun yanında normal de agır birisi cok sasırmıstım

Ama onlar 1 ay onde gıdıyor ve ay ılerledıkce konuscak sey ılerlıyor bence
Bilemiyorum ama şu 13-21 haftalar arası çok bisi yok asıl olay ayrıntılı ultrason hem zaman geçsin istiyorum hem istemiyorum çok garip

Oh mis canım afiyetler olsun ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…