Ben de ilk yıl oda yapmayı düşünmüyorum. Bizimle aynı odada anne yanında yatar diye planlıyorum şu anda. Dışardan gelecek anneniz için yataklı oda olması daha iyi. 40 gün oturma odasında perişan olurlar, hem sizin için de daha rahat olur. Odalarına çekilmek isteseler falan.Ben size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?
Benim de nasip kısmet olursa ilk çocuğum. ekonomi bu kadar değişken olmada son aylarda almak isterdim ancak önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacağım ben yavaş yavaş bir şeyler. Gardrops ve Dolap uygulamalarına bakıyorum. Bazen bir kaç kez kullanılan şeyleri satabiliyolar öyle bir şeylere denk gelirsem oradan da alabilirim ucuza. Maalesef alınacakların genel fiyatını düşününce çok pahalı oluyor her şey. Mesela benim doğum yapan arkadaşlarım şimdiden bez ve ıslak mendil falan al at kenarı dediler. 1 numaradan 1 tane 2 numaran 2 tane 3 ten 3 tane gibi. BakalımKızlar merhaba ayın 15i olması mütevellit bir soru sorayım alışverişe başladınız mı yani şimdi almak mı mantıklı herkes sonra alırsın diyor erken diyor ama gün geçtikçe artan fiyatlar da var şu an aklımda bebek arabası ve park yatak var hangisini alacağına karar veren var mı fikir olsun bizlere de ilk cocugum sıfır tecrübeve henüz 12 haftalık bile değil
Bazı bezler pişik yapıyor her bebege uymuyor bez çok stoklamayin benceBenim de nasip kısmet olursa ilk çocuğum. ekonomi bu kadar değişken olmada son aylarda almak isterdim ancak önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacağım ben yavaş yavaş bir şeyler. Gardrops ve Dolap uygulamalarına bakıyorum. Bazen bir kaç kez kullanılan şeyleri satabiliyolar öyle bir şeylere denk gelirsem oradan da alabilirim ucuza. Maalesef alınacakların genel fiyatını düşününce çok pahalı oluyor her şey. Mesela benim doğum yapan arkadaşlarım şimdiden bez ve ıslak mendil falan al at kenarı dediler. 1 numaradan 1 tane 2 numaran 2 tane 3 ten 3 tane gibi. Bakalım
Valla kuzum ben de hissedyorum. Bend e bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum.Kızlar 12.haftam bugün bitti benim ve alt karnımda kımıltılar hissediyorum yani bağırsak hareketi gibi değil farklı. bu kadar erken hissedilir mi hareket?
Ben bir 6 ay oda yapmayı düşünmüyorum. Yanımda yatıracağım beşikte. Sonrası Allah kerim. Ama sana kalmış.Ben size şey sorucam, şimdi benim ailem 10 saatlik yoldan gelecek, misafir odamız var bizim orda da çift kişilik yatak var, ailem 40 gün kalır diye odayı yapmayı düşünmüyorum, zaten bizimle yatak odasında yatar daha küçük olduğu için, sizce mantıklı mı yoksa oda yapayım mı? Odayı yaparsam çift kişilik bazayi kayinvalideme götürmek zorunda kalacağız tabii ki bu seferde annemler yatılı kalacağı için oturma odasında yatmak zorunda kalacaklar. Bana sadece anne yani beşik almak mantıklı geliyor öyle mi yapayım?
Yap gözünü karartıp, erteledikçe kalır ben şimdi keşke annemi dinleyip 1 yaşındayken tekrar yapsaydım diyorum, o zaman anneme saçmalama anne bebek daha 1 yaşında diyordum , beraber büyürler diyordu keşke dinleseydim. Oğlum tek oldukça bana sarıyor peş peşe olanlar birlikte oynuyorlar ne güzelBen yastan dolayı hemen dusunuyorum ne zaman salınıyorsa baktım olmuyor bir dondurulmus embrıyom var onu koydurtcam ınsallah yurek yememı Allah görür ve benı en hafif seylerle ödüllendirir:)
Ben oğlumda prima ve molfix pure kullandım, molfix pure soft prima kalitesinde sadece daha kalın onu kışın, primayı daha çok yazın kullanıyordum daha ince olduğu için. Bizim bebelerin 2-3 numara zamanında yaz mevsimi olduğu için molfix pure soft için diyebilirim ki stok yapmayın. Prima yapılır, sleepy bionatural yapılabilir. Bize bu üçünden başkası iyi gelmediği için diğer markaları stok yapın diyememBen de bez markası değişirse diye bez stok yapmıcam ya. Şimdiden stok yapsak da eninde sonunda o pahalanmış hali ile yine alıncak nasılsa. Bir de numarası, sızdırma özelliği, pişik durumu falan etkiler diye almayı düşünmüyorum. Ama ıslak mendil alınabilir
Benim eşim çocuk istemiyordu, bizim bebek istemeyerek oldu ama iyi ki de oldu rabbimin hediyesiYap gözünü karartıp, erteledikçe kalır ben şimdi keşke annemi dinleyip 1 yaşındayken tekrar yapsaydım diyorum, o zaman anneme saçmalama anne bebek daha 1 yaşında diyordum , beraber büyürler diyordu keşke dinleseydim. Oğlum tek oldukça bana sarıyor peş peşe olanlar birlikte oynuyorlar ne güzel
Ben de erkek olsam 4 tane doğurturdum onlara kolay nasılsaBenim eşim çocuk istemiyordu, bizim bebek istemeyerek oldu ama iyi ki de oldu rabbimin hediyesieşim öğrendiğinde çok afalladi çünkü 30 33 e kadar istemiyordu, şimdi karnımda ultrasonda ziplamalarini gördü, geçen diyor ki kardeşsiz olmaz bu adamlar niye böyle ya
Ben de onu gördüm ya bizden sonraki grup bile iki katımız konuşmuş bizimki 5k, sanırım kk tarihinin en sessiz grubuMart ayı grubu çok konuşuyor xjdjdj sayfa 1000 e gelmişler neredeyse, biz daha 260 dayız
Ama onlar 1 ay onde gıdıyor ve ay ılerledıkce konuscak sey ılerlıyor benceMart ayı grubu çok konuşuyor xjdjdj sayfa 1000 e gelmişler neredeyse, biz daha 260 dayız
Ona bisi diyemedım:) isim yazdırıp kacıolar 5 10 kisiyiz:)Ben de onu gördüm ya bizden sonraki grup bile iki katımız konuşmuş bizimki 5k, sanırım kk tarihinin en sessiz grubu
Bunların bebe zıplamasına zaafı var bence:)Benim eşim çocuk istemiyordu, bizim bebek istemeyerek oldu ama iyi ki de oldu rabbimin hediyesieşim öğrendiğinde çok afalladi çünkü 30 33 e kadar istemiyordu, şimdi karnımda ultrasonda ziplamalarini gördü, geçen diyor ki kardeşsiz olmaz bu adamlar niye böyle ya
Bilemiyorum ama şu 13-21 haftalar arası çok bisi yok asıl olay ayrıntılı ultrasonAma onlar 1 ay onde gıdıyor ve ay ılerledıkce konuscak sey ılerlıyor bence
İkinci gebeliğim 15 oldum hala hissetmedmKızlar 12.haftam bugün bitti benim ve alt karnımda kımıltılar hissediyorum yani bağırsak hareketi gibi değil farklı. bu kadar erken hissedilir mi hareket?
Kaç haftalıksın kiAyy harikaben sabah karnımın sağından soluna doğru bi hareket hissettim. Sonra sola dokundum sertti sağ taraf ise normal yumuşaktı. Kıpırtılarına kurbannnnn
Oh mis canım afiyetler olsun ye canımBeni de öyle korkuttular ki ilk 3 ay ağzıma sürmedimsalataları bana göre yapıyolardı artık yerim. Ben bir de yeşillik aşırı severim. Maydonoz marul salatalık havuç'u hafif tuzlayıp üstüne bol limon sıkıp dizi film izlerken yemeye bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?