Bende diyorum artık kusma korkusu olmadan yemek içmek istiyorum evimi temizlemek istiyorum evim çok kötü durumdaAyyyyhadi bakalım ikimiz ay ay nasıl ilerleyeceğiz sağlıklı olsunlar da doğumdan sonra veririz bir şekilde. Şu mide bulantısız ve her şeyi yiyememe olayı bir geçerse sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum ama bakalım, ne zaman geçecek göreceğiz. Sağlıklı besenirken de paketli gıda pek tüketmek istemiyorum. Zaten hazır gıda da iyi değil, evde yapmak en sağlıklısı. Onun dışında şu tansiyon el ayak titremem de tamamen düzelirse günlük yürüyüşlerime ve hamile pilatesime başlayayım istiyorum ufak ufak hareketlerlei çok hareketsiz kaldım.
Ay hadi bakalım
Geçti benimdeBenımde oyleydı sızınde sımdı gectı mı
Canım ben de benzer konudan muzdariptim. Bizim de isteyerek oldu bebiş ama nasıl olacak nasıl yapıcam ya olmazsa. Bir de kaybetme korkusu vardı burda çok zor zamanlar yaşayan hanımlardan olumsuz tecrübeler okudum çok üzüldüm etkilendim, olumsuz bir şey olursa daha çok üzülürüm diye bağlanmak istemedim. Hatta buraya yazmıştım benimseyemiyorum bir türlü diye. Burada kızlar sağolsun destek oldular.Bazıları yalnız değilsin normal süreç dediler. Karnıma dokunup sevememiştim, hatta bebeğim bile diyemiyordum “o” diyordum. Ta ki geçen hafta eliyle yüzünü kapattığını görene kadar.14.hafta İnanamadım içimde bir can taşıdığıma, ultrason ışığına tepki verdiğine. Yetememe konusunu düşündüğümde eskilere bakıyorum eğitim olmadan maddi yetersizliklerle boğuşurken kaç tane çocuk büyütmüşler. Şuan her imkanımız var internet elimizin altında. Yetemediğimizi düşündüğümüz yerde her konunun uzmanı var. Bir arkadaş güzel bir şey yazmıştı özür dilerim adını hatırlayamadım. “Çocuğun ihtiyacı nedir ki sevgi, üç beş parça kıyafet” gibi bir söz buda çok etkilemişti. Öyle işte sayende ben de içimi dökmüş oldum
Çok normal böyle hissetmen ben de ilk bebeğimde bi şey hissedemiyordum kendisine karşı, benim nasıl çocuğum olabilirdi ki tuhaftı, 17. haftamda iç çamaşırımda bir damla kan görmüştüm Allah ım o an ve hastaneye gidene kadarki süreçte öldüm dirildim sanki meğer ne kadar bağlanmışım da farkında değilmişim. Sonra hareket etmeye başladıkça daha çok benimsiyorsun zaten, babaya takılma onlara doğduktan sonra yükleniyor her şey hsjsk keşke baba olsaydım.
Şimdi 2. ye de aynı hissizlikteyim sanki yabancı geliyor benim nasıl 2 çocuğum olabilir ki kısmındayımAslında adapteyiz de farkında değiliz
Kızlar okudum hepinizi teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah o annelik duygusu yüklenir bana da ve bu suçluluk duygusundan kurtulurum. Bir arkadaşım hamile kalınca ben hiç bişey hissetmedim hamilelik boyunca hiç bağlanamadim demişti ona şaşırmıştım ya nasıl hissetmez falan diye o kadar tedavi sürecinden geçip hala ilaçlara devam eden biri olmama rağmen şimdi kendime şaşıyorum nasıl hissetmiyorum bişey diye kınama gelir başına olayi gibi oldu birazHanımlar bugün kontrole gittim doktora
12haftalık dedi doktor erkeğe benziyor dedihayırlısı ile gel
Kusmasam hamile olduğumu bilmiyorum kusma hamile olduğumu hatırlatıyor yoksa sanki hamile değilim gibi düğüne gittim şehir dışına gittim gezdim koştum manyak manyak haller sonra bugün bi korktum bişi olmasın mı diye gittim Allahım onu öyle ultrasonda gördüm ya öldüm öldüm sanki cinsiyeti de öğrendim sağlıkla gelsin bebem rahimim genişliyor onu hissediyorum ama o bi hareket etsin sen ozaman anne olduğunu anlarsın her. Tekmesinde birine bak bak atıyor diye koşarsın çok heyecanlı bi his sağlık gelsin yavrularımız aminnnnn
Amin amin doktorum dedi iki hafta daha sabret dedi azalacak dedi bekliyorum artıkKızlar okudum hepinizi teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah o annelik duygusu yüklenir bana da ve bu suçluluk duygusundan kurtulurum. Bir arkadaşım hamile kalınca ben hiç bişey hissetmedim hamilelik boyunca hiç bağlanamadim demişti ona şaşırmıştım ya nasıl hissetmez falan diye o kadar tedavi sürecinden geçip hala ilaçlara devam eden biri olmama rağmen şimdi kendime şaşıyorum nasıl hissetmiyorum bişey diye kınama gelir başına olayi gibi oldu birazKusmakta beni mahvetti sanırım hamileliğin altın çağı var mı emin değilim ama oraya geçsem belki biraz neyin ne olduğunu anlarım Bulantı kusmasız geçirenler ne şanslı umarım benimki de biter bir an önce
Benim de öyleBenım gogustekı agırlık gitti normal mi kızlar ama buyuklugu hala buyuk dokununca acımıyorda
Şuan kaçıncı haftadasın canımAmin amin doktorum dedi iki hafta daha sabret dedi azalacak dedi bekliyorum artık
Yaş 25 Sat 30 haziran kese 6ci hafta kalp atisi 8 ci hafta cinsiyyeti kizMerhabalar güzel Nisan anneleri
BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. İSİM Hali 33 14 Temmuz 5+1 6+1 ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? @Karusel 29 18 Temmuz 5+2 6+2 ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 7+0 E @strudel 36 19 Temmuz 5+0 6+3 ? difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz 8+1 ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 8 Temmuz 4+5 6+4 E tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 @esragirgin 30 22 Temmuz 5+3 7+5 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz 5+3 6+0 @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz 5+1 6+2 @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 8+0 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz @Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 @Afratafrac 34 19 Temmuz 6+6 6+6 @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 S snkk 26 30 Haziran 4+5 7+2 @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 7+5 @pdrci16 34 19 Temmuz 6+4 8+4 @xDerinMavix 34 2 Temmuz 5+1 6+5 @difficult woman 30 9 Temmuz 4+4 6+6 @Patilianne86 37 6 Temmuz 5+4 7+1 @Feyza0041 31 1 Temmuz 5+1 7+2 @seeymaaa 26 9 Temmuz 5+2 @INKZINKMINK 40 14 Temmuz 5+4 E @IADK 36 15 Temmuz 6+3 7+2 @tubish_19 30 14 Temmuz 4+5 7+2 @evdekiliyakat 36 6 Temmuz 6+0 8+2 M mehtap49 30 24 Temmuz 4+4 6+4 @fatos1717 27 7 Temmuz 6+5 cerenay000 39 15 Temmuz 5+3 K @goknilay 31 13 Temmuz 5+0 6+4 @mhndsbayan 30 21 Temmuz 5+2 6+4 @Derin2043 27 12 Temmuz 5+2 7+2 @mimozaciceki 33 7+2 7+2 @Zaaraaa 30 10 Temmuz 5+2 6+2 @Buseesii 32 23 Temmuz 5+5 6+5 @suraa12 23 11 Temmuz 5 6+4 @mnzek 29 22 Temmuz @Ashleyyy 22 26 Haziran 5+1 6+5 E MiranEfe @fogis 28 30 Haziran 6+0 10+3 E @momento 30 10 Temmuz 6+0 7+0 @melikee24 28 26 Temmuz 5+1 6+1 @Denizasafhayalim 28 26 Haziran 6+2 6+2 @papatyagibiii 1Temmuz 5+3 6+3 @lokumm2708 31 23 Temmuz 4+4 7+3 @srf98 26 14 Temmuz 5+1 6+4 @hmsbki 27 25 Temmuz 6+1 M Minikmucizem9494 29 2 Temmuz 6+4 6+4 @hiranur3419 28 15 Temmuz 5+0 6+3 @Gizem01- 33 1 Temmuz 5+3 7+1 @tuver 28 7 Temmuz 5+5 7+0 @Zerosh 27 14 Temmuz 5+0 8+0 ozgbebek 28 4 Temmuz 5+0 7+4 @Snglgrsn 25 1 Temmuz 5+6 5+6 K @Kapadokyalii 38 22 Temmuz 5+6 8+2 @moonbow34 25 3 Temmuz 5+3 6+0 @muczeanne 26 16 Temmuz 4+6 6+6 @asasasad 23 26 Haziran 4+2 6+4 @papatya00000 22 17 Temmuz 5+1 6+3
Bendede aynı durum oldu 68 kiloydum şuan 66 yım bebek 12 haftalıken tartıda bakdm. Ben de en çok sabahları bulantı oluyor sürekli kusduğum 1 günün tamamında bile oldu . Yani kişiye göre değişiyor bulantılar . Ama şuan azalmış dyrumda bebek büyüdkce azalıyor.Kızlar içinizde kilo alan oldu mu? Ben 71 kilo ile hamileliğimi öğrenmiştim. Kusmaktan 2 kilo vermiştim 69'a düşmüştüm ama şimdi yine 71 olmuşum. Sanırım artık kilo alma dönemine girmişim. Bu haftayı da atlatayım da haftaya mide bulantısı durumuma göre artık ekmeği azaltmak istiyorum. Bu arada boyum 170.
Sanırım 9. ayda 80 kiloyu geçerimhayırlısı bakalım belki sağlıklı beslnemeye geçiş yapabilirsem mide bulantım geçerse sadece bebiş kilo alır.
12haftalık dedi benim hesabıma görede 11haftalıjŞuan kaçıncı haftadasın canım
gerçekten sizinle aynı hissediyorum. bazen o kadar üzülüyorum ki. ben daha tam bebeğim falan bile diyemiyorum. hatta insanlar bebek nasıl diyince tuhaf oluyorum. bir kaybetme korkusu yaşadım. düşük riski olmuştu. o zaman çok üzüldüm. yani benimsemişim de aslında ama nasıl desem, anne sıfatına alışamadım belki de. dün burada bebeğine kuran okuyan arkadaşımızı görünce çok duygulandım. kendime üzüldüm niye yapamıyorum diye. yatmadan önce elimi karnıma koyup hissetmeye çalıştım, bağ kurmaya çalıştım. rüyamda minicik bi bebek gördüm çok tatlıydı. kendi bebeğim mi bilmiyorum. belki biz de zamanla bağ kuracağız. herkes bir olmuyor tabii ki. herkesin hisleri duyguları bambaşka. inşallah biz de adapte oluruz, hissederiz. asla yalnız değilsinizKızlar iyi akşamlar hepinize bugün 2 kez kustum yine midem fena bi gün iyi bi gün kötümerak ettiğim başka bir konu var ama çok istememe rağmen ki tüp bebek ilk gebeliğim yaşım da 27 olacak (Aralık'ta ) 4 senedir de evliyiz yani velhasıl kelam istenen ve beklenen bir bebek çok şükür ilk tüp denememizde nasip etti Allah ama böyle bir garibim hareketlerini hissedemiyorum diye mi henüz mide bulantım çok o yüzden mi yoksa kaybederim korkusu mu nedir çok bağ kuramadım sanki bebeğimle eşimde bende heyecan konusunda eksiğiz sanki biraz tek olayimiz sağlıkla doğması 11 haftalik oldu bugün bazılarını okuyorum ne güzel bağ kurmussunuz eksik hissediyorum bu konuda bunları düşündüğüm için de suçlu hissediyorum sanırım yetememe duygusu şimdiden başladı bazen de korkuyorum nasıl bir anne olurum yapabilir miyim diye çalışıyorum bu arada devlet memuruyum işimi de bırakamam onun da etkisiyle acaba iyi bir anne olabilir miyim ne kadar yetebilirim korkusu saldı eşim içinde düşünüyorum hamile kalmadan önce sorsalar dünyanın en iyi babası olur derdim ama şu an acaba olabilir mi yapabilir mi diyorum aslında eşimde degişen bir davranış yok böyle düşünmem için ama hamilelik hormonu mu nedir bunun sebebi var mı benim gibi olan yoksa herkes çok adapte mi duruma yoksa şu an
Çok teşekkürler canım benimRabbim şifalar versinevet doğuma yakın bıraktırıyorlar o nedenle bizede öyle olcak muhtemelen. Kanama durmuyor diye duymuştum bende dikkat ediyordum. Teşekkürler uyarın için tez zamanda düzelirsin inşaAllah
Amin inşallah canım benim çok teşekkürlerGeçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Merhaba ben doguma kadar 4 mg kullanıcam nasıp olursa ve leucostım ığnede kullanıyorum iğnede bagısıklık baskılayıcı bır ıgne 4 kalp durması yasadım gecen yılkı gebelıgımde sadece leucostım ıgne 10. Haftaya kadar kullandım bırkınca kalp durması oldu yıne bebeklerde kaybettım bundefa ıgne 3 ay kullanıcam prednolu da doguma kadar bakalım bu defa nasıl ılerleyecekMerhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
12hafta erkeğe benziyor dediKızlar günaydın cinsiyeti belli olanlar var mı kaçıncı haftada öğrendiniz
Banada koza benziyor dedi ama değişebiliyormuş ilk haftalarda12hafta erkeğe benziyor dedi
Kızlar günaydın cinsiyeti belli olanlar var mı kaçıncı haftada öğrendiniz
Ay ne güzel canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlalah cinsiyet önemli değil aklımda ama ilk bebeğim olunca insan ne olduğunu ister istemez merak ediyor yoksa ikisi de yok sonuçta farketmezGünaydın, 13. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim, Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarını
Canım benim de cinsiyeti yazar mısın lütfen, erkek olarakHali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?