2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende diyorum artık kusma korkusu olmadan yemek içmek istiyorum evimi temizlemek istiyorum evim çok kötü durumda

Kızlar okudum hepinizi teşekkür ederim yorumlarınız için inşallah o annelik duygusu yüklenir bana da ve bu suçluluk duygusundan kurtulurum. Bir arkadaşım hamile kalınca ben hiç bişey hissetmedim hamilelik boyunca hiç bağlanamadim demişti ona şaşırmıştım ya nasıl hissetmez falan diye o kadar tedavi sürecinden geçip hala ilaçlara devam eden biri olmama rağmen şimdi kendime şaşıyorum nasıl hissetmiyorum bişey diye kınama gelir başına olayi gibi oldu biraz Kusmakta beni mahvetti sanırım hamileliğin altın çağı var mı emin değilim ama oraya geçsem belki biraz neyin ne olduğunu anlarım Bulantı kusmasız geçirenler ne şanslı umarım benimki de biter bir an önce

Amin amin doktorum dedi iki hafta daha sabret dedi azalacak dedi bekliyorum artık

Yaş 25 Sat 30 haziran kese 6ci hafta kalp atisi 8 ci hafta cinsiyyeti kiz

Bendede aynı durum oldu 68 kiloydum şuan 66 yım bebek 12 haftalıken tartıda bakdm. Ben de en çok sabahları bulantı oluyor sürekli kusduğum 1 günün tamamında bile oldu . Yani kişiye göre değişiyor bulantılar . Ama şuan azalmış dyrumda bebek büyüdkce azalıyor.

gerçekten sizinle aynı hissediyorum. bazen o kadar üzülüyorum ki. ben daha tam bebeğim falan bile diyemiyorum. hatta insanlar bebek nasıl diyince tuhaf oluyorum. bir kaybetme korkusu yaşadım. düşük riski olmuştu. o zaman çok üzüldüm. yani benimsemişim de aslında ama nasıl desem, anne sıfatına alışamadım belki de. dün burada bebeğine kuran okuyan arkadaşımızı görünce çok duygulandım. kendime üzüldüm niye yapamıyorum diye. yatmadan önce elimi karnıma koyup hissetmeye çalıştım, bağ kurmaya çalıştım. rüyamda minicik bi bebek gördüm çok tatlıydı. kendi bebeğim mi bilmiyorum. belki biz de zamanla bağ kuracağız. herkes bir olmuyor tabii ki. herkesin hisleri duyguları bambaşka. inşallah biz de adapte oluruz, hissederiz. asla yalnız değilsiniz

Çok teşekkürler canım benim inşallah

Kızlar günaydın cinsiyeti belli olanlar var mı kaçıncı haftada öğrendiniz

Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
Merhaba ben doguma kadar 4 mg kullanıcam nasıp olursa ve leucostım ığnede kullanıyorum iğnede bagısıklık baskılayıcı bır ıgne 4 kalp durması yasadım gecen yılkı gebelıgımde sadece leucostım ıgne 10. Haftaya kadar kullandım bırkınca kalp durması oldu yıne bebeklerde kaybettım bundefa ıgne 3 ay kullanıcam prednolu da doguma kadar bakalım bu defa nasıl ılerleyecek

Günaydın, 13. Haftada detaylı ultrasonda öğrendim, Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarını

Canım benim de cinsiyeti yazar mısın lütfen, erkek olarak Hali
Ay ne güzel canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlalah cinsiyet önemli değil aklımda ama ilk bebeğim olunca insan ne olduğunu ister istemez merak ediyor yoksa ikisi de yok sonuçta farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…