Tesekkurler canım ben de kg bası 1 vereyım:)Canım bizim doktor 3 ay 1 günlükken başlattı ocean microfer kiloya göree sanırım 6 kiloyu biraz geçmiştik 7 damla verdi sordum hatta geçen 1. Aydaa dahii başlattımız oluyor klinik duruma göree bebeklerin dedii kendisi 4. Ayınn içinde başlatıyormuş
Yok yok olmamıştır yaklaşık bi çay kaşığı yapıyor ztn, ölçek geniş olduğuniçin ben ölçekle miktarını ölçüp çay kaşığına aktarıp öyle vermiştim denk geliyo panik yapmayınÇay kaşıgı verdım aceleyle cok mu oldu ki:/
Teşekkür ederimYok yok olmamıştır yaklaşık bi çay kaşığı yapıyor ztn, ölçek geniş olduğuniçin ben ölçekle miktarını ölçüp çay kaşığına aktarıp öyle vermiştim denk geliyo panik yapmayın
Evett canım arkadaşımda kg başına 1 damla veriyormuş meselaTesekkurler canım ben de kg bası 1 vereyım:)
Evett erken ama doktor başlamış olabilir dedi bugün3 ay 9 günlüğüz ilk uykusu güzel oluyor gece 2yw kadar sonra saat başı uyanıyor 4. Ay uyku gerilemesi mi oluyor ki erken değil mi daha
Ben de verdim sabah calpol, şimdi de menenjit aşı oldu yine verdim şifa olr inşallah yaYaa kıyamam bir sıkıntısı var muhakkak ama anlayamıyoruz ki belki bir yeri ağrıyordur ben çok nadirende olsa böyle durumlarda veriyorum
Sünnetten sonra yıkanma ile alakalı bir yasak var mıydı acabaCanım benim oğlan sunnet oldu hiç korkma hiç abartmıyorum sadece eve gelince ağladı 1 saat max sonra hiç ağlamadı zaten cisini bikere yaptiktan sonra acimazmis ve bugün 8. Gün iyileşti bile
1 hafta yıkanmıyolar pazartesi sünnet oldu önümüzdeki pazar günü yıka daha da kremini sürmene gerek yok demişti doktoruSünnetten sonra yıkanma ile alakalı bir yasak var mıydı acaba
Ay yaz günü yazık olcak çocuğa desene1 hafta yıkanmıyolar pazartesi sünnet oldu önümüzdeki pazar günü yıka daha da kremini sürmene gerek yok demişti doktoru
Evet ya baya da sıcak havalarAy yaz günü yazık olcak çocuğa desene
Benim de aynı işte şuan ama 12. Hafta atağını çoktan geçtik , bak cidden asla durmuyor ya offff ben stresten gaz oldum şiştim 2 büklümüm şuanBenimkisi 3 ay 7 günlük 3.ay atağında mı yoksa 4.ay atağımı bilmiyorum ama asla durmuyo ya tek istediği kucakta gezmek çoook huysuz oturup ağlamama çok az kaldı böyle değildi 1 günde değişti
Ara ara oluyo böyle zamanları ve daha da olacak gibi duruyo. Kendimi çok bitkin hissediyorum. Daha doğrusu bitkinim. Bedenim tükenmiş şarjım %1 kalmış gibiBenimkisi 3 ay 7 günlük 3.ay atağında mı yoksa 4.ay atağımı bilmiyorum ama asla durmuyo ya tek istediği kucakta gezmek çoook huysuz oturup ağlamama çok az kaldı böyle değildi 1 günde değişti
Ben gerçekten bugün ağlamamak için zor tuttum kendimi inanılmaz bigün yaşıyoruz ve hala ağlamaklı dolanıyo evde bi eşim bi ben artık kollarımız koptu. Nefes alamadım bugün çığlık atıcaktım ne kadar sürüyo bu acabaBenim de aynı işte şuan ama 12. Hafta atağını çoktan geçtik , bak cidden asla durmuyor ya offff ben stresten gaz oldum şiştim 2 büklümüm şuan
Boşluğa bakıyorum artık bişey düşünücek dermanım bile kalmadı imkanım olsa 3-4 kişi tutarım hem de her şeye yardım etsinler diye. Tek kişilik dev kadro gibi bebekler bir kişinin bakması imkansızAra ara oluyo böyle zamanları ve daha da olacak gibi duruyo. Kendimi çok bitkin hissediyorum. Daha doğrusu bitkinim. Bedenim tükenmiş şarjım %1 kalmış gibişu ünlüleri bazen eleştiriyolar ya bakıcılar bakıyo çocuğa, evde bissürü yardımcıları var öyle bende çocuk bakarım diye. Valla bnmde imkanım olsa eve yardımcı alırdım yemek temizliğe ayrı, bebişi bakmama ayardım edecek ayrı tutardım. Ara ara kucağında bile taşısa çok makbule geçerdi. İmkanı olan yardım alsın. Bu nedir ya perişan oldum ben.
Bugun biz de aynı sekıldeyız normalde gün içinde 40 dk uyur kalkar sonra belli zaman sonra yine uyurdu bugun tüm gün asla uyumadı , mızmız 2 kişi bakıyoruz resmen bebege eşimle. Biz yorgunluktan öldük o hala canlıBen gerçekten bugün ağlamamak için zor tuttum kendimi inanılmaz bigün yaşıyoruz ve hala ağlamaklı dolanıyo evde bi eşim bi ben artık kollarımız koptu. Nefes alamadım bugün çığlık atıcaktım ne kadar sürüyo bu acaba
Bizde aynı şekilde ikimizde bayılmak için yer arıyoruz o hala enerjik ve sürekli mızmızlanıyo inşallah atak falandır ve en kısa sürede biter yoksa biz biticez gibiBugun biz de aynı sekıldeyız normalde gün içinde 40 dk uyur kalkar sonra belli zaman sonra yine uyurdu bugun tüm gün asla uyumadı , mızmız 2 kişi bakıyoruz resmen bebege eşimle. Biz yorgunluktan öldük o hala canlı
Canım karışmak istemem ama böyle vitamin ilaç konularında biraz hassasım. Demir ilacını da biraz araştırmıştım. Doktorun ne güzel rutin diye başlatmamış değerlerine bakmış. Gerek görmemiş. Çocuğunda demir eksikliği olmamasına rağmen vermene gerek yok bence. Vitamin bile olsa içinde bir sürü kimyasal var ilacınMerhabalar kızlar bızım doktor kan degerlerıne baktı kanı demiri iyi dedi demir ilacı vermedı
4. Aya bugun girdik
E herkes degerlere bakmadan iciyor sonucta ben de vermek istiyorum
Ocean demir ilacı kullanan var mı
Adı tam nedir
Kaç damla kullanıyorsunuz kiloya göre falan dıye okumustum daha once nasıl vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?