- 8 Ocak 2023
- 243
- 80
- 28
- 33
Aynen spor etkili olabilir, pilates falan. Hamilelikten önce yapan biriydim ben ama iyice hantallaşıyo insan yapmadıkça.Beeeen dayak yemiş gibi uyanıyorum ve asssla tek seferde kalkamıyorum kalktığım an her yerim kitlenmiş oluyobu niçin oluyo acaba ya nasıl düzelticez ayak parmağımdaki kemikler bilr ağrıyo benim acaba spor mu yapmak lazım
Tamamdır yarın gidicem sorarım ama paralısını ıstıcem yazılanı degıl de ıyısı neyse dıcem temız ıcerıklı bır sey varsa onerır mısınız dıcem bu doktora da ılk kez gitcem universite de prof bısmıllahNormalde 4. ayda başlıyolar demire. Benim tırnaklara bakıp kansızlık bar erken başlayalım dedi. Bize de yaz verirse hangi ilacı verdi falan
Ben inglesina electa dan çok memnunum. Cybex den de çok memnun herkeskabin boy çift yönlü bebek arabası var mı? Ya da bebek arabanızdan memnun musunuz travel sistem çok hantal ben pratik hafif ama çift yönlü olan bi model istiyorum öneriniz var mı
Aynı durumdayız çok uzun sürdü bizde ve gündüzleri de ara ara olmaya başladı. Gece uykuya geçerkende kaç aylık sizinSabah 6 da çığlık çığlığa uyanıyoruz hadi aç diyip emziriyorum uyutuyorum 1 saat sonra yine… kucağımda ev gezdik ağlayarak, sonra yavaştan sustu.. yatırdım kahkahalar atıyoacısı mı var öylesine mi bi anlasammnn
Çocuk doktoru gördü çocuk cerrahı gördü. Çocuk gazı azalmış ama bi huzursuzluğu var dedi He olabileceğinden bahsetmedi idrar tahlili yaptı sonuç beklıyoruz. Cerrah yumurtalıkta su toplama var bir yaşa kadar takip ama bu şekilde sıkıntı oluşturmaz ağrı yapmaz dedi. Bir de pipi bağı varmış yine bir yaş o zaman bakılacak sünnet yaptıramıyorum. Cerrah beş yaş veya sonrası bile yaptırabilirsiniz dedi hisseder dedim. Şuan uygun değil oedi. Kulak burun kaldı bi ona da gideceğim.Özellikle geceleri agliyorsa hiçbir şey bulamazsanız kulak burun boğaza da götürün belki kulağı ağrıyor olabilir her doktor göremiyor. Kulak burun boğazcılar kendi cihazlarıyla baktığı zaman daha iyi görebilir. Diş ve kulak ağrıları hep gece fena oluyor
Kabin boy ve çift yönlü müBagi neo benim cok memnunum ama hala ana kucagıyla kullandığımdan bi yorum yapmak icin erken
Benimkisi cybex eezy twist çok memnunumKabin boy ve çift yönlü mü
Oyyy ne kadar zor böyle her yeri dolanıp minicik bebeğin derdini çözmeye çalışmakÇocuk doktoru gördü çocuk cerrahı gördü. Çocuk gazı azalmış ama bi huzursuzluğu var dedi He olabileceğinden bahsetmedi idrar tahlili yaptı sonuç beklıyoruz. Cerrah yumurtalıkta su toplama var bir yaşa kadar takip ama bu şekilde sıkıntı oluşturmaz ağrı yapmaz dedi. Bir de pipi bağı varmış yine bir yaş o zaman bakılacak sünnet yaptıramıyorum. Cerrah beş yaş veya sonrası bile yaptırabilirsiniz dedi hisseder dedim. Şuan uygun değil oedi. Kulak burun kaldı bi ona da gideceğim.
Sünnet için de kafanıza takmayın her türlü hissedecek evet küçükken yapınca daha hızlı iyileşiyor ama sonra da yapılsa zaten 1 haftada normale dönüyor ilaçlara kremlere dikkat ederseniz enfeksiyon kapmazsa , genel anestezi yaparsınız güzelce cocuğu ikna edip konusup travmatize olmaz . Hayırlısı o yaşta olması olacak demekki… sorunsuz zararsız olup bitsin de 5-6 yaş yaptırmak çok kötü değilÇocuk doktoru gördü çocuk cerrahı gördü. Çocuk gazı azalmış ama bi huzursuzluğu var dedi He olabileceğinden bahsetmedi idrar tahlili yaptı sonuç beklıyoruz. Cerrah yumurtalıkta su toplama var bir yaşa kadar takip ama bu şekilde sıkıntı oluşturmaz ağrı yapmaz dedi. Bir de pipi bağı varmış yine bir yaş o zaman bakılacak sünnet yaptıramıyorum. Cerrah beş yaş veya sonrası bile yaptırabilirsiniz dedi hisseder dedim. Şuan uygun değil oedi. Kulak burun kaldı bi ona da gideceğim.
Kabin boy ve çift yönlü mü
+ olarak 4 tekeri aynı boyutta ve 360 derece dönüyor kullanım kolaylığı açısından avantajBenim prego mios çift yönlü benimde koltuğu kaldırmadan dönebiliyor memnunum.
Evet ben yaptırmıştım idrar ve kan tahlili, alerjik durumlara ve enfeksiyona bakılmıştı. Ay ben teklif etsem öyle sonsuza kadar içer ya çok iştahlıclassy canım biz bugün başka bir doktora gittik kusma ve kilo alamama durumu için. Evde bi tarttım 10 günde 100 gr almış görünüyordu çok üzüldüm. Neyse doktor dedi ki kusan bebeklere mutlaka idrar ve kaka tahlili yapıyoruz. Bize hiç yapmamıştı takipli doktorumuz. Sizinki yaptı mı?
Hastanede veremedik o an ama birkaç güne veririz artık.
Reflü mamasına devam edin, her emzirme sonrası mutlaka teklif et, ölçüyü bebek belirlesin biberonu bitiriyorsa bi 30 cc daha yap içir dedi. 90 içti bitirdi diyelim bi 30 daha yap, 120 içti bi 30 daha yap biberonun dibinde kalıp içmeyene kadar teklif et dedi.
Bir de motis diye bi şurup verdi kusması için. İnşallah bu kez çözülür
3 ay 10 günlükAynı durumdayız çok uzun sürdü bizde ve gündüzleri de ara ara olmaya başladı. Gece uykuya geçerkende kaç aylık sizin
Şimdi baktım travel sistem diyor ama çok hafif 9 kilo , ama henüz onu tadamadım işte ana kucağı ağır çünkü. Çift yönlü evet alırken ona çok dikkat etmiştim; sanırım 6. Aydan sonra ana kucağı olmadan kullanmaya başlayınca hafifliğin faydasını görürüm bir de çok kolay katlanıp pazar arabası gibi çekiliyor o güzel bi özellik.Kabin boy ve çift yönlü mü
Benimki de doyduğunu anlamıyor bence ya ne versem içer gibi geliyor bakalım deneyeceğimEvet ben yaptırmıştım idrar ve kan tahlili, alerjik durumlara ve enfeksiyona bakılmıştı. Ay ben teklif etsem öyle sonsuza kadar içer ya çok iştahlıbi dene bakalım kaç içecek merak ettim ben de.. mamayı kusmamasına rağmen az almış ya cidden niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?