Ben eline çıngırağı veriyorum 5 saniye tutuyor ama farkında değilKızlar sizin bebişler nesneleri tutmaya çalışıyor mu? Benımki hıc tutmaya çalışmıyor sadece mrmemi emerken elimi ya da tişörtümü tutuyor
Çok zooor çok 2 gün iyiyse 5 gün felaket12. Haftadayız olmayan uyku düzeni hepten bozuldu :)
Ben daha ne zaman sünnet yaptıracağımı bilmiyorum ya çok büyümeden olsun istiyorum muhtemelen eylülde falan olur29unda menenjit aşısı olacak 2 ağustosta da sünnet ayyy harika haftalar beni bekler
Canımm yanii yüzüstü demekk istedimm terss derken bende bilmiyorum en azından yarım saatt dursa da nasıl başarırız bilmiyorummBen de pıyanolu var normalde yuzustu durmuyor ters nasıl koycazkı ona :s
Onu anladımda bu pıyanolu oyun halısı yuzsutu oynancak bir sey degıl o kısmı anlamadımCanımm yanii yüzüstü demekk istedimm terss derken bende bilmiyorum en azından yarım saatt dursa da nasıl başarırız bilmiyorumm
Anladım canım doktor önerdi yanlışmı anladım acaba normal halımız var yastıklı oyunn halısı ama omdada yüzüstü yatırıyorum 1 dakika 5 dakika yatarsa tabii aynı zamanda ağlıyorOnu anladımda bu pıyanolu oyun halısı yuzsutu oynancak bir sey degıl o kısmı anlamadım
Evet baya üzülmüştüm çok eğleniyoduk burda evdekiliyakat vardı çok güldürüyodu beni ne yaptılar acaba keşke herkesler burda olsaSon anda şu grubu dağıttılar. Merak ettiğim çok kişi vardı. Hergün okumaya çalışıyodum napmışlar diye. İnşallah hepsi sağlıcakla kucağına almışlardır.
Sünneti hiç gözünde büyütme ilk 1 saati ağladı oğlum o da memede sakinleşti sonra aynen devam hiç olmamış gibi:) pansumanı da çok kolay29unda menenjit aşısı olacak 2 ağustosta da sünnet ayyy harika haftalar beni bekler
Eline bişeyi uzatırsam tutuyo hani kendisi uzanmıyo henüzKızlar sizin bebişler nesneleri tutmaya çalışıyor mu? Benımki hıc tutmaya çalışmıyor sadece mrmemi emerken elimi ya da tişörtümü tutuyor
Ben yazmıyodum ama okuyodum herkesi kafamda şekillendirmiştim betimlemiştimEvet baya üzülmüştüm çok eğleniyoduk burda evdekiliyakat vardı çok güldürüyodu beni ne yaptılar acaba keşke herkesler burda olsa
Bugün bende çıngırak verdim bırakmayı beceremediği için baya elinde kaldıEline bişeyi uzatırsam tutuyo hani kendisi uzanmıyo henüzama çok da bilinçli değil sallıyo bazen ağzına götürüyor o da denk getirebilirse tabi sonra bırakmayı bilmediği için sinirleniyo
Bırakmayı bile bilmiyolar büyümek çok zorBugün bende çıngırak verdim bırakmayı beceremediği için baya elinde kaldı
Özellikle geceleri agliyorsa hiçbir şey bulamazsanız kulak burun boğaza da götürün belki kulağı ağrıyor olabilir her doktor göremiyor. Kulak burun boğazcılar kendi cihazlarıyla baktığı zaman daha iyi görebilir. Diş ve kulak ağrıları hep gece fena oluyor3. Ayda böyle olması beni de şüpheye düşürdü evet gazlı bir çocuk ama en başından beri ağlamayan sancısını kendi çeken çocuk çığlıklar içinde uyanıyor susmuyor. Hastaneye götürdüm gece acile gaz dediler en başını bilmedikleri için sanırım araştırma hastanesine götüreceğim. Dün dediğiniz gibi yaptım verdim. Gece sabaha karşı öğlen yine çığlık çığlık anlayamıyorum. Kendi gazını da çıkarırdı. Büyüdü derken yaşadığım şu
Son bir hafta o ağlıyor ben ağlıyorum
İşte buna çok sevindim biraz korkuyordum çünkü oh, peki üzerine bir şey kapattı mı doktor karton bardak vs gibiSünneti hiç gözünde büyütme ilk 1 saati ağladı oğlum o da memede sakinleşti sonra aynen devam hiç olmamış gibi:) pansumanı da çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?