Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum olucak çok önemli ultrason da ki sağ taraf ve sol taraf bizim vücudumuzda da mı aynı yön olmuş oluyor yani örneğin sağda yumurta olgunlaşmış gözüküyor ultrason da kendi vücudumuz içinde de mi sağ taraf geçerli????
Muayne ederken canım o aleti sağıma çevirdi sağında var dedi soluma çevirdi solda göremedim dedi bence bizim yonumuze göre sağ sol

Gelmez aşkı bak benim 15 gündür var 15 gündür gelmedi 😁😁
Ay gelmesin valla kirmizilari görmek istemiyorum artık🤣 ama bu meret adet ağrısı da kendini belli ediyor aaa bak ne soracaktim sana gogsumin ucunda hassaslık var hafif sıkınca açıyor sende var mı böyle bişey akintim da çoğaldı adet belirtileriyle aynı offff

Ay gelmesin valla kirmizilari görmek istemiyorum artık🤣 ama bu meret adet ağrısı da kendini belli ediyor aaa bak ne soracaktim sana gogsumin ucunda hassaslık var hafif sıkınca açıyor sende var mı böyle bişey akintim da çoğaldı adet belirtileriyle aynı offff
Evettttt bende de var o normal adet zamanı olmazdı ama o ilginç geldi gün geçtikçe acısı arttı hatta arada göğüsümün geneline sızı giriyor gün içinde

Evettttt bende de var o normal adet zamanı olmazdı ama o ilginç geldi gün geçtikçe acısı arttı hatta arada göğüsümün geneline sızı giriyor gün içinde
Benim daha önce oluyor muydu farknda degikim genelinde ağrı yok sadece ucunu sıkınca aciyo ama önceden adet zamanı elleyemezdim bir kaç aydır oda yok

Catlatmanin ustunden kac gun gecti
İğne ayın 10unda çatlamada 11inde oldu canım iki yumurta da 16mmydi bilmiyorum belki daha sonradan başka bir yumurta türemiştir belki de yeniden yumurtluyorumdur çünkü dun bariz yumurta akı akıntım vardı bugün yok iğne zamanı o şekilde akıntım olmamıştı

İğne ayın 10unda çatlamada 11inde oldu canım iki yumurta da 16mmydi bilmiyorum belki daha sonradan başka bir yumurta türemiştir belki de yeniden yumurtluyorumdur çünkü dun bariz yumurta akı akıntım vardı bugün yok iğne zamanı o şekilde akıntım olmamıştı
Gebelik testin negatif mi cikiyor sanki sen attin buraya ben onda silik gordum gibi ama karistiriyorum mu bulamadim da

Gebelik testin negatif mi cikiyor sanki sen attin buraya ben onda silik gordum gibi ama karistiriyorum mu bulamadim da
Çok çok silik ama ben bile zor görüyorum ve hemen çıkmadı çok sonradan çıktı

Eklentiler

• IMG_20240226_004137.jpg
    IMG_20240226_004137.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240225_134302.jpg
    IMG_20240225_134302.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 44
Çok çok silik ama ben bile zor görüyorum ve hemen çıkmadı çok sonradan çıktı
Hehehe artik heralde cizginin c si olsa gorucem😂 var bence canim ne zaman yaptin ysrin sabah ilk idrarinla yapsana yeniden. Sen yumurtlama sandigin zaman yumurtlamamis olabilirsin belki o yuzden yeni yukseliyodur. Ben dusukle sonuclanan gebeligimde 13. Gunde idrarda gormustum mesela 12. Gunde cikmamisti hic

X