Bende katılmak istiyorumherkese merhaba arkadaşlar. geçen sene aralıklı oruçla 15 kilo verip 64 kiloya düşmüş, ancakson 3-4 ayda özel hayattaki stresten verdiğim kiloların yarısını almış biri olarak yazıyorum. Yarın tekrar başlıyorum . Hiçbir şeyin moralimi bozmasına izin vermeyeceğim. Buraya her gün uğrayıp bildirimde bulunacağım. Hem aralıklı oruç
hem de spora (fitness..haftada 4 gün. yıllık yazıldım umarım devamı gelir ) başlıyorum. Umarım 2024 e girdiğimiz ilk günlerde hedefime doğru yol almış olurum. Spor ve beslenme hakkındaki Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca yol arkadaşı da arıyorum kendime. Buyurun gelin 2024 e yeni model girelim :) gerisi gelir zaten.. Hepimize bu uzun yolda sabır diliyorum. :)
hoş geldinnn...tabiiii kiii deee..yarın sabah başlıyoruz o zaman. ilk iş olarak tartılalım. ben sabah aç karnına spora gitmeyi düşünüyorum. öğlen 12 gibi de kahvaltı yaparım. her akşam da o gün raporunu yazarız. birbirimizi motive ederiz. her pazartesi aç karnına da tartılırız.. olur mu :)Bende katılmak istiyorumköyde oturduğum için spor salonuna gidemem belki ama evde internetten açıp yapabilirim Benide kabul eder misin ?
Ooo süper olur ben zaten sabah 7de ayaktayım çocuk var malum okula götür getir filan eve geldikten sonrada spor yaparımhoş geldinnn...tabiiii kiii deee..yarın sabah başlıyoruz o zaman. ilk iş olarak tartılalım. ben sabah aç karnına spora gitmeyi düşünüyorum. öğlen 12 gibi de kahvaltı yaparım. her akşam da o gün raporunu yazarız. birbirimizi motive ederiz. her pazartesi aç karnına da tartılırız.. olur mu :)
Bende başlayacaktım tartıldım 61.6 kiloydum sonra aşırı mide bulantısı filan oldu haftaneye gittik yeni hamiş olduğumu öğrendimbu sabah tartılıp, startı verdim. 71,5 kilo olmuşumuyandıktan sonra ilk iş filtre kahvemi içtim.11.00 gibi spora gittim. yaklaşık 1,5 saat kadar spor yaptım. 13.00 gibi 1 domates , 1 salatalık,1 soğan, 2-3 biber, azıcık
zeytin yağı , zeytin ve peynirden oluşan hafif bir salata yedim. 1mandalina ve yarım portakal, 2 ceviz yedim. akşam 17.15 te 1 kase kabak yemeği yedim ve kapanışı yaptım. umarım yapmışımdır. : )saat şu an 19.20. inşallah dayanabilirim. Bugünü atlatırsam gerisi gelir. Bir kere başarmıştım yine başaracağım. :) yarın işe gidiyorum.haftalık spor kıyafetlerimi hazırladım. işten direk giyinip spora geçecem. Eve gelip hazırlanınca hiç gidesim gelmiyor ben de böyle bir çözüm buldum :) kaytaramıyorum öyle yapınca. haftanın 4-5 günü gideceğim inşallah. 2 gün ağırlık 3 gün kardiyo şeklinde.
ayyyyy çok sevindimmm.. Allah hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin.. Olsun bu süreçte bebiş için sağlıklı yararlı şeyler yeyip paylaşırsınız sizde :)Bende başlayacaktım tartıldım 61.6 kiloydum sonra aşırı mide bulantısı filan oldu haftaneye gittik yeni hamiş olduğumu öğrendim
Ben şehirde evimin karşısındaki salona gitmiyorumBende katılmak istiyorumköyde oturduğum için spor salonuna gidemem belki ama evde internetten açıp yapabilirim Benide kabul eder misin ?
Bende 2 ay önce 67 kgdim dukan birası yaptım 5 kg vermiştim ama çok kaçamağım oldu yani ona rağmen tavsiye ederimayyyyy çok sevindimmm.. Allah hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin.. Olsun bu süreçte bebiş için sağlıklı yararlı şeyler yeyip paylaşırsınız sizde :)