2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Merhabaaa. Ben de 21+2 deyim. O kadar hissediliyor ki artık dışardan gözle bile görülüyor benim. Bazı geceler hareketinden uyuyamıyorum müthiş bi duygu ama herşey yolunda şükür

İkici transferi yaptıracağım ama tırnak ucu kadar umudum yok. Hiç içimden hastaneye gitmek bile gelmiyor, hiç hamile kalamayacağımı düşünüyorum. Emeklerim boşa çıkacak yine. Son zamanlarda çok karamsarlaştım bebek konusunda...

Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah cinsiyeti belli oldu mu?

21+5 olduk bizde 2.hamileliğim olduğu için 2 haftadır aktif şekilde hareketlerini hissediyorum çok harika bir durum

Merhabalar bence olumsuz düşünmeyin ben 3. Tüp bebek denemesiyle hamile kaldim. Herkesin yaşadığı şeyler farklı sorunları farklı olabiliyor ama size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlısını isteyin her zaman. Bir de özele mi devlete mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama doktorunuzu da değiştirebilirsiniz. Daha iyi bir doktor ve laboratuvarı olan merkezde tüp bebeğin tutma şansı artıyor. Ben 2sini üniversite hastanesinde yaptırdım olmadı. 3. De artık özel kliniği olan şu anki doktoruma gittik. Çok şükür ilk tedavide tuttu. Evet maddi olarakta çok zorluyor ama bir tık daha fazla verip daha iyi bir yere gitmek daha mantıklı. Tabi yine de olmayabilir takdir Allahin. Lütfen moralinizi yüksek tutun her zaman. Süreç çok zor ama inanın olunca da bütün bu yaşadıklarınızı unutacaksınız. Sizin için de dua edicem inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en yakın zamanda.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Memorial'e gidiyorum, ilki taze transferdi tutmadı. Uzun bir ara verdim doğal yolla olur diye olmadı. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama tutmama ihtimali ağır basıyor. Bebeğimi kucağıma aldığımda yaşadıklarımı, hissettiklerimi unutamam. Çok zor bir imtihan.
Sizin adınıza çok sevindim. Bin bir emekle hamile kalan kadınları okuyunca biraz umudum yeşeriyor. Bu sefer mutluluk gözyaşları dökerim inşallah.

Bu sefer olumlu olacak diye odaklanın. Belki o embriyolarda sıkıntı vardı ondan tutmadı. Transfer yapilacak embriyolariniz daha sağlıklı olabilir. Bunun örneklerini gördüm duydum. İnşallah onlar size tutunur sımsıkı. Sonra da sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. İnşallah her şey çok güzel bir şekilde ilerler sizin için.

Merhabaaa. Ben de 21+2 deyim. O kadar hissediliyor ki artık dışardan gözle bile görülüyor benim. Bazı geceler hareketinden uyuyamıyorum müthiş bi duygu ama herşey yolunda şükür
Evet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladım ama sizden daha az hissediyor durumdayım suanlık .
Daha çok göbeğimin alt kısımlarında veya alt göbeğim de hissediyorum acaba sizin de başlangıçta böyle miydi ? Daha çok alt taraflar da ve sağ bölgemde hissediyorum acaba normal midir

Merhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah cinsiyeti belli oldu mu?

21+5 olduk bizde 2.hamileliğim olduğu için 2 haftadır aktif şekilde hareketlerini hissediyorum çok harika bir durum
Evet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladım ben 19+4 günlüğüm. ama sizden daha az hissediyor durumdayım suanlık .
Daha çok göbeğimin alt kısımlarında veya alt göbeğim de hissediyorum acaba sizin de başlangıçta böyle miydi ? Daha çok alt taraflar da ve sağ bölgemde hissediyorum acaba normal midir

Bebişin yeri bol suyu da çok yüzüp duruyor öyle düşün gayet normal her yerde olabilir şuanda elimi bacağımı kafasını hıçlırığımı anlamak için daha erken ama sağlıkla gelsin inşallah

Evet ben de ilk alt karında balık oynuyo gibi ufak titreşimler hissediyordum. 1 hafta sonra baya baya arttı. Şimdi baya oynuyor400 gr olmuş dün kontrolüm vardı. Hala da çok üstlerde değil. Göbek deliğimin sağına soluna vurmaya başladı bu hafta. Yavaş yavaş yukarı çıkacak

O zaman problem yok içim ferahladı vallahi teşekkür ediyorum. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım benim kızım olacak isim telaşindeyiz

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tekrar transfer sürecindeyim Climara forte bant ve Estrofem ihtiyacım var elinde olan arkadaşlardan dönüş yapmasını rica ediyorum

Hanımlar merhaba 20+3 deyim . Hep beraber pozitifleri gördük şükür
Sizden akıl almak istiyorum .
Benimle bir giden veya yaşamış olan arkadaşlar bakar mısınız
Bebeğimin hareketlerini hissediyorum şükür ara ara gün içinde ama hep ya göbek deliği hizası yada altta hissediyorum genel olarak hep göbek deliği altında ve kasığa yakın bölgelerde hissediyorum bu kafamı karıştırdı her yerde ilk zamanlar normal yazıyor ama sizlerde durum nasıl ilerledi bu süreçte bu normal midir ? Sizde paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…