Merhabaaa. Ben de 21+2 deyim. O kadar hissediliyor ki artık dışardan gözle bile görülüyor benim. Bazı geceler hareketinden uyuyamıyorumHanımlar öerhaba nasılsınız ?
Kaç haftalık oldunuz ?
Ben 19+3 oldum şükür .
Yavaş yavaş haraket hissetmeye başladım. Alt karında daha çok hissediyorum göz seyirmesi gibi çok farklı bir his
Burada beraber konuştuğumuz arkadaşlar siz nasılsınız ? Sizde de haraketler hissedilmeye başladı mı
Hanımlar öerhaba nasılsınız ?
Kaç haftalık oldunuz ?
Ben 19+3 oldum şükür .
Yavaş yavaş haraket hissetmeye başladım. Alt karında daha çok hissediyorum göz seyirmesi gibi çok farklı bir his
Burada beraber konuştuğumuz arkadaşlar siz nasılsınız ? Sizde de haraketler hissedilmeye başladı mı
Merhabalar bence olumsuz düşünmeyin ben 3. Tüp bebek denemesiyle hamile kaldim. Herkesin yaşadığı şeyler farklı sorunları farklı olabiliyor ama size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlısını isteyin her zaman. Bir de özele mi devlete mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama doktorunuzu da değiştirebilirsiniz. Daha iyi bir doktor ve laboratuvarı olan merkezde tüp bebeğin tutma şansı artıyor. Ben 2sini üniversite hastanesinde yaptırdım olmadı. 3. De artık özel kliniği olan şu anki doktoruma gittik. Çok şükür ilk tedavide tuttu. Evet maddi olarakta çok zorluyor ama bir tık daha fazla verip daha iyi bir yere gitmek daha mantıklı. Tabi yine de olmayabilir takdir Allahin. Lütfen moralinizi yüksek tutun her zaman. Süreç çok zor ama inanın olunca da bütün bu yaşadıklarınızı unutacaksınız. Sizin için de dua edicem inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en yakın zamanda.İkici transferi yaptıracağım ama tırnak ucu kadar umudum yok. Hiç içimden hastaneye gitmek bile gelmiyor, hiç hamile kalamayacağımı düşünüyorum. Emeklerim boşa çıkacak yine. Son zamanlarda çok karamsarlaştım bebek konusunda...
Desteğiniz için teşekkür ederim. Memorial'e gidiyorum, ilki taze transferdi tutmadı. Uzun bir ara verdim doğal yolla olur diye olmadı. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama tutmama ihtimali ağır basıyor. Bebeğimi kucağıma aldığımda yaşadıklarımı, hissettiklerimi unutamam. Çok zor bir imtihan.Merhabalar bence olumsuz düşünmeyin ben 3. Tüp bebek denemesiyle hamile kaldim. Herkesin yaşadığı şeyler farklı sorunları farklı olabiliyor ama size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlısını isteyin her zaman. Bir de özele mi devlete mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama doktorunuzu da değiştirebilirsiniz. Daha iyi bir doktor ve laboratuvarı olan merkezde tüp bebeğin tutma şansı artıyor. Ben 2sini üniversite hastanesinde yaptırdım olmadı. 3. De artık özel kliniği olan şu anki doktoruma gittik. Çok şükür ilk tedavide tuttu. Evet maddi olarakta çok zorluyor ama bir tık daha fazla verip daha iyi bir yere gitmek daha mantıklı. Tabi yine de olmayabilir takdir Allahin. Lütfen moralinizi yüksek tutun her zaman. Süreç çok zor ama inanın olunca da bütün bu yaşadıklarınızı unutacaksınız. Sizin için de dua edicem inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en yakın zamanda.
Bu sefer olumlu olacak diye odaklanın. Belki o embriyolarda sıkıntı vardı ondan tutmadı. Transfer yapilacak embriyolariniz daha sağlıklı olabilir. Bunun örneklerini gördüm duydum. İnşallah onlar size tutunur sımsıkı. Sonra da sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. İnşallah her şey çok güzel bir şekilde ilerler sizin için.Desteğiniz için teşekkür ederim. Memorial'e gidiyorum, ilki taze transferdi tutmadı. Uzun bir ara verdim doğal yolla olur diye olmadı. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama tutmama ihtimali ağır basıyor. Bebeğimi kucağıma aldığımda yaşadıklarımı, hissettiklerimi unutamam. Çok zor bir imtihan.
Sizin adınıza çok sevindim. Bin bir emekle hamile kalan kadınları okuyunca biraz umudum yeşeriyor. Bu sefer mutluluk gözyaşları dökerim inşallah.
Evet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladımMerhabaaa. Ben de 21+2 deyim. O kadar hissediliyor ki artık dışardan gözle bile görülüyor benim. Bazı geceler hareketinden uyuyamıyorummüthiş bi duygu ama herşey yolunda şükür
Evet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladımMerhaba canım sağlıkla büyüsün inşallah cinsiyeti belli oldu mu?
21+5 olduk bizde 2.hamileliğim olduğu için 2 haftadır aktif şekilde hareketlerini hissediyorumçok harika bir durum
Bebişin yeri bol suyu da çok yüzüp duruyor öyle düşünEvet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladımben 19+4 günlüğüm. ama sizden daha az hissediyor durumdayım suanlık .
Daha çok göbeğimin alt kısımlarında veya alt göbeğim de hissediyorum acaba sizin de başlangıçta böyle miydi ? Daha çok alt taraflar da ve sağ bölgemde hissediyorum acaba normal midir
Evet ben de ilk alt karında balık oynuyo gibi ufak titreşimler hissediyordum. 1 hafta sonra baya baya arttı. Şimdi baya oynuyorEvet çok güzel bir duygu gerçekten ben de hissetmeye başladımama sizden daha az hissediyor durumdayım suanlık .
Daha çok göbeğimin alt kısımlarında veya alt göbeğim de hissediyorum acaba sizin de başlangıçta böyle miydi ? Daha çok alt taraflar da ve sağ bölgemde hissediyorum acaba normal midir
O zaman problem yok içim ferahladı vallahi teşekkür ediyorum. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımEvet ben de ilk alt karında balık oynuyo gibi ufak titreşimler hissediyordum. 1 hafta sonra baya baya arttı. Şimdi baya oynuyor400 gr olmuş dün kontrolüm vardı. Hala da çok üstlerde değil. Göbek deliğimin sağına soluna vurmaya başladı bu hafta. Yavaş yavaş yukarı çıkacak
Aynı durumdayızO zaman problem yok içim ferahladı vallahi teşekkür ediyorum. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımbenim kızım olacak isim telaşindeyiz
Neler istiyorsunuz peki? Ben İnci ve Aymira arasında çok kararsızım eşim benden daha kararsızAynı durumdayızbize de kız geliyor ve isim konusunda eşimle kavga halindeyiz
Güneş ve lina arasındayız biz deNeler istiyorsunuz peki? Ben İnci ve Aymira arasında çok kararsızım eşim benden daha kararsız
Güneş ve lina arasındayız biz de
Sağlıkla kucağımıza alalım inş
Sağlıkla gelsin inşallah