Tabi canim var elbette iki kat artış bekleniyor ama tam iki kat da olabilir iki kattan biraz az ve iki kattan çok daha fazla da çıkabiliyor. Şuan için içiniz rahat etsin sonuç güzel 2 gün sonra verilen kanda da aynı saatlerde verilmeye çalışılsn isteniyrBaşka varmı böle olan
Hep aynı saate verdim akşam versemmi vermesemmi kararsızım yaTabi canim var elbette iki kat artış bekleniyor ama tam iki kat da olabilir iki kattan biraz az ve iki kattan çok daha fazla da çıkabiliyor. Şuan için içiniz rahat etsin sonuç güzel 2 gün sonra verilen kanda da aynı saatlerde verilmeye çalışılsn isteniyr
canım öncelikle hayırlı olsun, 48 saatte en az % 66 dan fazla artması isteniyor beta hcg nin değerin gayet güzel istersen 13.gün tekrarla eminim harika yükselecekArkadaşlar transferden sonra
9. Gün 113
11.gün 192
Sizce kötümü iki kat olmamış böle olup devam eden varmı ikinci transferim
Ay ben dayanmadım öğleden sonra bidaha verdim 231 çıktı çok güzel dua etmişsiniz inşallh dediğiniz gibi olurcanım öncelikle hayırlı olsun, 48 saatte en az % 66 dan fazla artması isteniyor beta hcg nin değerin gayet güzel istersen 13.gün tekrarla eminim harika yükselecek
Ben ben bugün yaptırdım 9.000 TL. Orhangazi Atakent Hastanesi'nde yaptırdım. Numaraları var İstanbul'da da yerleri varmış yani birkaç yerde yapıyorlarmıSelam hanımlar bugün kontrolümüz vardı şükür bebişimiz çok sağlıklı hatta el salladı bizedoktorumuz fetal dna testi önerdi. Yaptıran var mı Hangi firmada yaptırdınız maliyeti ne kadar tuttu bilgi verebilir misiniz
Teşekkürler. İzmirdeyim ben. Doktor bi kaç firma önerdi, eurofins, panorama bi de nipt plus dokucell diye. Fiyat aldım 370-420 dolar arasında fiyat veriyolar. Bakalım biraz daha araştırıcam sanırımBen ben bugün yaptırdım 9.000 TL. Orhangazi Atakent Hastanesi'nde yaptırdım. Numaraları var İstanbul'da da yerleri varmış yani birkaç yerde yapıyorlarmı
Bugün dinledik kalbini ama kaç attığını bilmiyorum. Ritim düzenli çok güzel dedi sadece. Fetal dnayı bize bıraktı. İkili tarama yaptırabilirsiniz ama doğruluk oranı %85 ve belli başlı hastalıklara bakıyorlar dedi. İsterseniz fetal dna yaptırabilirsiniz daha kapsamlı ve doğruluk oranı daha yüksek siz bilirsiniz dedi. Biz de fetal yaptırcaz hem sonraki taramaları yaptırmamıza da gerek kalmazmış.Bebeklerinizin kalp atım hızı nedir ?
Ve doktor fetal DNA önerdi sizce bunu neden önerdi herkese öneriliyor mu bu ?
Bende yaptırmayı düşünüyorum.Bugün dinledik kalbini ama kaç attığını bilmiyorum. Ritim düzenli çok güzel dedi sadece. Fetal dnayı bize bıraktı. İkili tarama yaptırabilirsiniz ama doğruluk oranı %85 ve belli başlı hastalıklara bakıyorlar dedi. İsterseniz fetal dna yaptırabilirsiniz daha kapsamlı ve doğruluk oranı daha yüksek siz bilirsiniz dedi. Biz de fetal yaptırcaz hem sonraki taramaları yaptırmamıza da gerek kalmazmış.
Valla hiç devlete bakmadım bile nedense hiç güvenemiyorum. O yüzden bi kaç firma arasından seçim yapıcaz. İnşallah iyi sonuçlar alırız. İki tarafta da bilindik bi rahatsızlık yok şükür. Tüp bebek öncesinde periferik kanlara da baktırdık temiz çıkmıştı. İçim rahat o yüzden. En çok cinsiyeti merak ediyorum :)Bende yaptırmayı düşünüyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyormuş sanırım doktorum böyle söyledi
Doğru cinsiyet da belli oluyormuş sanırım ondaValla hiç devlete bakmadım bile nedense hiç güvenemiyorum. O yüzden bi kaç firma arasından seçim yapıcaz. İnşallah iyi sonuçlar alırız. İki tarafta da bilindik bi rahatsızlık yok şükür. Tüp bebek öncesinde periferik kanlara da baktırdık temiz çıkmıştı. İçim rahat o yüzden. En çok cinsiyeti merak ediyorum :)
Bende bugün kontrolde beneğimin nabzı 180 yazıyordu eve gelince fark ettim ama doktor kötü hiç bir şey demedi herşey güzel gözüküyor dedi internette 180 nabız fazla vs vs yaxıyor bi an kafamda kurdum üzüldüm dahs çok yeni gebelik gerçi ama gene de bi düşünmedim değilValla hiç devlete bakmadım bile nedense hiç güvenemiyorum. O yüzden bi kaç firma arasından seçim yapıcaz. İnşallah iyi sonuçlar alırız. İki tarafta da bilindik bi rahatsızlık yok şükür. Tüp bebek öncesinde periferik kanlara da baktırdık temiz çıkmıştı. İçim rahat o yüzden. En çok cinsiyeti merak ediyorum :)
Doktorlar kötü bişey gördüğünde hiç düşünmeden söylüyorlar emin ol. İçin rahat olsun bişey demediyse. 170 ler görmüştük biz de 8. Haftalarda. Üzme hiç tatlı canınıBende bugün kontrolde beneğimin nabzı 180 yazıyordu eve gelince fark ettim ama doktor kötü hiç bir şey demedi herşey güzel gözüküyor dedi internette 180 nabız fazla vs vs yaxıyor bi an kafamda kurdum üzüldüm dahs çok yeni gebelik gerçi ama gene de bi düşünmedim değil
Teşekkürler inşallah öyledir tüp bebek olınca insan canını gerçekten her şeye çok sıkıyorDoktorlar kötü bişey gördüğünde hiç düşünmeden söylüyorlar emin ol. İçin rahat olsun bişey demediyse. 170 ler görmüştük biz de 8. Haftalarda. Üzme hiç tatlı canını
Verme gerekli değil bence doktorunuza sordunuz mu kan sonuclarinizi canım artış yeterli seni o kadar iyi anlıyorum kiHep aynı saate verdim akşam versemmi vermesemmi kararsızım ya
İnşallah yaaaVerme gerekli değil bence doktorunuza sordunuz mu kan sonuclarinizi canım artış yeterli seni o kadar iyi anlıyorum kiama güzel artmış bir hafta sonra gider kese gorursun
Bende bugun yaptırdım 370 dolardı, yurtdışına gidiyorTeşekkürler. İzmirdeyim ben. Doktor bi kaç firma önerdi, eurofins, panorama bi de nipt plus dokucell diye. Fiyat aldım 370-420 dolar arasında fiyat veriyolar. Bakalım biraz daha araştırıcam sanırım