Çok şükürYatış verdiler canim neden kanama oldu belli değil keseden bisi yok rahimde bisi yok sinirlenmistim galiba ondan oldu ilaçlara ek bisi vermediler kendi ilaçlarına devam ediyorum bebisi gördük
Evet bana doktor istersen adet olunca gel hemen histeroskopiyi yapalım ağustos transfer yapa Dedi. Ama siz kendi doktorunuzu arayıp bir sorun belki o daha farklı yaparAdetin kaçıncı günü gitmek lazım ben şuan olucam adet şimdi olsam Ağustos ta transfer olabilir miyim?
Bu ay yaptırsam ağustos olabilir miyim transferAdet olunca haber veriyorsunuz adet bitiminde yapılıyor histereskopi işlemi .
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlar sonrasında her şey yolunda ise transfer oluyor .
Transfer içinde adet olunca doktora haber veriyorsunuz o sizi çağırıyor adetli
Ben başka yerde yapcam kendi doktorum ile pek görüşmüyorumEvet bana doktor istersen adet olunca gel hemen histeroskopiyi yapalım ağustos transfer yapa Dedi. Ama siz kendi doktorunuzu arayıp bir sorun belki o daha farklı yapar
Evet olur eğer bir problem yoksa 1 ay yeterli oluyormuş. Bu ay olursa ağustos regl tarihinden itibaren transfere hazırlar doktorunuz diye düşünüyorumBu ay yaptırsam ağustos olabilir miyim transfer
O zaman bu ay olayım bari doktora gideyimEvet olur eğer bir problem yoksa 1 ay yeterli oluyormuş. Bu ay olursa ağustos regl tarihinden itibaren transfere hazırlar doktorunuz diye düşünüyorum
Progestan fitil benim şuan sadece akşamları cuma günüde onu bırakıcam, 13.haftaya giricem cuma günüSelam kızlar ilaçlar ile ilgili neler yapiyorsunuz ben 12 haftaya girdim ve sadece Progestan fitil günde 3 yap dedi doktor tüp bebek doktorum 10 hafta takamen kes demişti ama günde 3 değil de 2 ile devam ediyorum sizlerde durum ne iğneler kesildi
AA siz bir hafta öndesiniz :) ilaçların sonuna doğru gelmek sevindiriyor insanı. Taramalar ne durumdaProgestan fitil benim şuan sadece akşamları cuma günüde onu bırakıcam, 13.haftaya giricem cuma günü
Ben hala hepsine devam ediyorum. Yarın kontrolüm var sonra kesmek için konuşalım dedi doktorum bakıcazSelam kızlar ilaçlar ile ilgili neler yapiyorsunuz ben 12 haftaya girdim ve sadece Progestan fitil günde 3 yap dedi doktor tüp bebek doktorum 10 hafta takamen kes demişti ama günde 3 değil de 2 ile devam ediyorum sizlerde durum ne iğneler kesildi
Ben hala hepsine devam ediyorum. Yarın kontrolüm var sonra kesmek için konuşalım dedi doktorum bakıcazama artık göbeğimde yer kalmadı bugün iğne yaparken o kadar zorlandım ki tansiyonum düştü bayılıyordum bitsin diye dua ediyorum
Daha önce hiç bacaktan yapmadım zaten artık iğnenin ucunu görünce fena oluyorumO kadar iyi anlıyorum ki kan sulandiricilari göbek bacak şeklinde deneyin en azından güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Sağlıklı olsunlar da sağlıkla kavuşalım bebeğine iyi geldiğini düşünerek yap iyi geliyor insana diğer türlü bende alarm çalacak da iğne vuruncam diye ödüm kopuyirdyDaha önce hiç bacaktan yapmadım zaten artık iğnenin ucunu görünce fena oluyorum11. Haftadayız bakalım neler göreceğiz çok heyecanlı
Ben yarın fetal dna testi yaptırıcam başka istemedi doktor bu fetal dnada baya kapsamlıAA siz bir hafta öndesiniz :) ilaçların sonuna doğru gelmek sevindiriyor insanı. Taramalar ne durumda
Bende 13 haftaya geldiğimde tekrr kontrol dedi yine içime sinmeyen bir şey olursa fenalık yaptiricam 14 e girmedenBen yarın fetal dna testi yaptırıcam başka istemedi doktor bu fetal dnada baya kapsamlı
Değer 2 kat artışa yaklaşmış zaten %60 a yeterli diyorlarArkadaşlar transferden sonra
9. Gün 113
11.gün 192
Sizce kötümü iki kat olmamış böle olup devam eden varmı ikinci transferim
İnşallah güzel ilerleeDeğer 2 kat artışa yaklaşmış zaten %60 a yeterli diyorlar
Başka varmı böle olanDeğer 2 kat artışa yaklaşmış zaten %60 a yeterli diyorlar