Limon ve zeytinyağıyla hemen ağzıma atıyorum canım ikiye bölüpBen avakado ne yaptiysam yiyemedim ama cok faydali tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon ve zeytinyağıyla hemen ağzıma atıyorum canım ikiye bölüpBen avakado ne yaptiysam yiyemedim ama cok faydali tabi
Arada kaçırdığım oluyor valla yapcak bişey yok çikolatada çok ufak kaçırdığım olduTatli filan yiyormusunz hemsirem bana cok tatli cok meyve yeme dedi ama aksamlari canim cekiyor
Yok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.Neupogen mi şok içindeyim valla emin misiniz transferden 5 gün önce 1 defa yapılan rahim aşısı değil mi neupogen bir önceki transferimde yaptırdım
Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.BNmde estrofem.progestan fitil. Corasipirn.prograg.magnezyum .dvit.folik asit iciyorm bazilarini sabah aksam aliyorum
Bende çok iğne kullanıyorum şişkinlik yapıyor, hergün oksapar yarım olarak yapıyorum akşam progestan dex var haftada 1 de proluton depot var bunun dışındada fitil ve haplarda mevcut inşallah herkese şifa olurBen ilk iki gün yattım çok kötü oldum patliycaktim Progestan çok şişkinlik yapıyor ya bugün ayaklandim dayanamadim artık ,
Benimde canm tatli cok cekiyorda tutuyorum kendimi kac gun daha dayanabilcegmi blmoyrmArada kaçırdığım oluyor valla yapcak bişey yok çikolatada çok ufak kaçırdığım oldu
Rabbim emeklerimizi hayirla pozitifi gostersin hepimize bende yuzyil serap simavlinin hastasiyimYok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.
Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.
Bende transferden 5 gun once lenfosit ve gebelik asisi yaptik her haftada serum taktik seruma 3.aya kadar devam edicekmisizYok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.
Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.
Ben dayanamıyorumBenimde canm tatli cok cekiyorda tutuyorum kendimi kac gun daha dayanabilcegmi blmoyrm
Progestan ve östrojen çok yapıyor yaBende çok iğne kullanıyorum şişkinlik yapıyor, hergün oksapar yarım olarak yapıyorum akşam progestan dex var haftada 1 de proluton depot var bunun dışındada fitil ve haplarda mevcut inşallah herkese şifa olur
Sonuca kadar tut kendini sonra yavas yavas yersiBen dayanamıyorum
Bişey diyim mi aslında kilo değil gerçekten biz çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz bide çocuk için ekstra kullanıyoruz onlarda artık zamanla ödem oluyor kilo yapıyor haliyle normalde kilomuz yemekten degim yaniZaten esime simdi kullandigim ilaclardan sisiyorm sonra hamilelikten sisiyorm kilo degil diye kandiriyorm
Evet aynen canımProgestan ve östrojen çok yapıyor ya
Kızlar ne dicem ben şu tuketemiyorum çok zorlanıyorum bu yüzdende doktora da sormuştum limona karıştırıp içsem diye olmaz demişti sizin bir fikriniz var mı bu konuda içilmez mi hamileyken yada benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?Bol su ic kefir ic her gun kayisi ye bol bol siskinligni azaltacak insaAllh
Kesinliklee ben nerseyde 1.5 yil da 4 tup bebek denedim bu 4.denemem son olur isnaAllah o yUden vucuumuz hep odem tutuyoBişey diyim mi aslında kilo değil gerçekten biz çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz bide çocuk için ekstra kullanıyoruz onlarda artık zamanla ödem oluyor kilo yapıyor haliyle normalde kilomuz yemekten degim yani
Limonlu su da rahmimi inceltiyordu yanlis bilgi vermek istemem ama oyle biliyrum sen doktorunu dinle. Benimde bogazim cok yaniyor alev cikick gbi hastalaniyorum ☹☹Kızlar ne dicem ben şu tuketemiyorum çok zorlanıyorum bu yüzdende doktora da sormuştum limona karıştırıp içsem diye olmaz demişti sizin bir fikriniz var mı bu konuda içilmez mi hamileyken yada benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Belkicim, ben de 7 mayısta dondurulmuş 2 embriyo transferi olacağım test tarihi eminim 11-12gün sonra diyecekler ama asla dayanamam.. 15 mayısta yapacağımKızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun
Tatli cikolata kafein rahim kasilmasina sebep oldugu icin tutunmayi zorlastirir canimCanlar genel olarak çikolata tatlı yememe durumu söz konusu sanırım doktorunuz mu öyle dedi acaba metal ettim
Çikolata kafein yüzünden yasak tatlı da şekerimiz yukselmesin diye dr dedi bana diğer kızları bilmiyorumCanlar genel olarak çikolata tatlı yememe durumu söz konusu sanırım doktorunuz mu öyle dedi acaba metal ettim