2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Neupogen mi şok içindeyim valla emin misiniz transferden 5 gün önce 1 defa yapılan rahim aşısı değil mi neupogen bir önceki transferimde yaptırdım
Yok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.
BNmde estrofem.progestan fitil. Corasipirn.prograg.magnezyum .dvit.folik asit iciyorm bazilarini sabah aksam aliyorum
Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.

Ben ilk iki gün yattım çok kötü oldum patliycaktim Progestan çok şişkinlik yapıyor ya bugün ayaklandim dayanamadim artık ,😩
Bende çok iğne kullanıyorum şişkinlik yapıyor, hergün oksapar yarım olarak yapıyorum akşam progestan dex var haftada 1 de proluton depot var bunun dışındada fitil ve haplarda mevcut inşallah herkese şifa olur

Yok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.

Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.
Rabbim emeklerimizi hayirla pozitifi gostersin hepimize 🤗 bende yuzyil serap simavlinin hastasiyim 😊

Bende transferden 5 gun once lenfosit ve gebelik asisi yaptik her haftada serum taktik seruma 3.aya kadar devam edicekmisiz

Ben estrofem günde iki ,Progestan fitil günde üç kez ikişer tane ,duphaston tablet günde üç ,clexan günde bir ,aspirin günde bir ,folik asit,balık yag,dvit kullaniyorum

Zaten esime simdi kullandigim ilaclardan sisiyorm sonra hamilelikten sisiyorm kilo degil diye kandiriyorm 😀😀😀😀
Bişey diyim mi aslında kilo değil gerçekten biz çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz bide çocuk için ekstra kullanıyoruz onlarda artık zamanla ödem oluyor kilo yapıyor haliyle normalde kilomuz yemekten degim yani😘😀😚

Bol su ic kefir ic her gun kayisi ye bol bol siskinligni azaltacak insaAllh
Kızlar ne dicem ben şu tuketemiyorum çok zorlanıyorum bu yüzdende doktora da sormuştum limona karıştırıp içsem diye olmaz demişti sizin bir fikriniz var mı bu konuda içilmez mi hamileyken yada benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

Bişey diyim mi aslında kilo değil gerçekten biz çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz bide çocuk için ekstra kullanıyoruz onlarda artık zamanla ödem oluyor kilo yapıyor haliyle normalde kilomuz yemekten degim yani😘😀😚
Kesinliklee ben nerseyde 1.5 yil da 4 tup bebek denedim bu 4.denemem son olur isnaAllah o yUden vucuumuz hep odem tutuyo 😀

Kızlar ne dicem ben şu tuketemiyorum çok zorlanıyorum bu yüzdende doktora da sormuştum limona karıştırıp içsem diye olmaz demişti sizin bir fikriniz var mı bu konuda içilmez mi hamileyken yada benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Limonlu su da rahmimi inceltiyordu yanlis bilgi vermek istemem ama oyle biliyrum sen doktorunu dinle. Benimde bogazim cok yaniyor alev cikick gbi hastalaniyorum ☹☹

Canlar genel olarak çikolata tatlı yememe durumu söz konusu sanırım doktorunuz mu öyle dedi acaba metal ettim

Kızlar listeye ismini yazdırmak isteyenler transfer tarihi belli olanlar beni etiketlenebilir mi? Malum bahar temizliği iş güç derken çoğu mesajı kaçırdım en azından liste hazır dursun
Belkicim, ben de 7 mayısta dondurulmuş 2 embriyo transferi olacağım 😇 test tarihi eminim 11-12gün sonra diyecekler ama asla dayanamam.. 15 mayısta yapacağım 😁😁
Herkese mayıs ayı bebişlerini getirsin kızlar 🌼🌼🌼

X