2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Benimde erken genelik testi negatif… yani hayali bir çizgi var ama var demeye 1000 şahit ister😞 erken mi yaptım acaba? Tutunacak dal arıyorum şuan.. çöktüm resmen

Benimde erken genelik testi negatif… yani hayali bir çizgi var ama var demeye 1000 şahit ister😞 erken mi yaptım acaba? Tutunacak dal arıyorum şuan.. çöktüm resmen
kaçıncı gün, kaçıncı gün embriyosu ve tam gününü bekleyelim. testler bozuk çıkıyor bilmemne, boşuna stres. test günün ne zaman?

Transfer hariç 7. Günüm… 3. Gün embriyosu
erken, 9. gün olsa ya da kan testi olsa neyse. biraz daha sabret canım lütfen. benim yarın kan test günüm ama sanırım iki gün daha bekleyeceğim, eşimin yanına İstanbul'a gitmeyi, bak ben geç bile baktırıyorum :KK70:

erken, 9. gün olsa ya da kan testi olsa neyse. biraz daha sabret canım lütfen. benim yarın kan test günüm ama sanırım iki gün daha bekleyeceğim, eşimin yanına İstanbul'a gitmeyi, bak ben geç bile baktırıyorum :KK70:
Teşekkür ederim içimi rahatlattın🥰 ben hiç dayanamıyorum yaaa . Utanmasam 3. Gün başlardım teste🙈

Ben de 2 mayısta çipli tüp bebek 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Beta hcg değerim 12. Gün 62
14.100
16. 204
18. 388
20. Gün için değerime göre de ultrason günğ alacağım. Hekimim değerlerimin iyi gittiğini söylüyor ama çok düşük başladı burada hemen hemen herkesin yüksekten başlamış o sebeple endişeliyim

ayy Pınar hanım hayran kaldım sizin vakurluğunuza bende sizin gibiyim bana kalsa gününde test yapardım önden sanki var yok gelgitleri daha çok stres yapıyor ama benim eşim çok tezcanlı ona baksam ilk günden itibaren test yapmaya başlardım kan testinden sonra gidip idrar testi aldı bunda da çıkacak mı hatta başta silik bile çıkmadı idrarda eşim kan testi mi yanlış acaba demeye başladı 😅

symmm symmm canım daha günün çok erken bence 12.günü kesin bekle bizim bu durumuzda moral çok öenmli o yüzden erken yapıp kendini yıpratma 12.günnden önce de tahlil yapma evde falan da Rabbim güzelliklerle oldursun inşallah

ayy Pınar hanım hayran kaldım sizin vakurluğunuza bende sizin gibiyim bana kalsa gününde test yapardım önden sanki var yok gelgitleri daha çok stres yapıyor ama benim eşim çok tezcanlı ona baksam ilk günden itibaren test yapmaya başlardım kan testinden sonra gidip idrar testi aldı bunda da çıkacak mı hatta başta silik bile çıkmadı idrarda eşim kan testi mi yanlış acaba demeye başladı 😅
ay benim eşim de aynı :) ama o şimdi İstanbul'da, dönüş yapıyoruz oraya, onu senin yanında öğrenmek istiyorum diye kandırdım. ben aşırı panik bir insanım normalde de, bir noktada elimizde değil, embriyoların gelişme, canlılık oluşturma ve devam etme potansiyeli varsa ilerler diye de düşünüyorum, valla hayırlısı hakkımızda hepimizin 😅

X