- 22 Ocak 2022
- 30
- 16
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki2903 kuzum arkadaşı da ekler misinizBenimde 13 Mayıs 2 transfer 24 Mayıs test günü nasıl ekliyoruz hanımlar.
Gunaydinnn bende kan verdim Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlı evlat versinGünaydın kızlar kan verdim bekliyorum sonuç negatif çıkacak olsa da dua edin belki mucize olur
Amin kuzum benimki negatif gelecek ama olsunGunaydinnn bende kan verdim Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlı evlat versin
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah dualarımız sizinle , yarın da ben kan vereceğimGunaydinnn bende kan verdim Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlı evlat versin
kaçıncı gün, kaçıncı gün embriyosu ve tam gününü bekleyelim. testler bozuk çıkıyor bilmemne, boşuna stres. test günün ne zaman?Benimde erken genelik testi negatif… yani hayali bir çizgi var ama var demeye 1000 şahit ister erken mi yaptım acaba? Tutunacak dal arıyorum şuan.. çöktüm resmen
Transfer hariç 7. Günüm… 3. Gün embriyosukaçıncı gün, kaçıncı gün embriyosu ve tam gününü bekleyelim. testler bozuk çıkıyor bilmemne, boşuna stres. test günün ne zaman?
erken, 9. gün olsa ya da kan testi olsa neyse. biraz daha sabret canım lütfen. benim yarın kan test günüm ama sanırım iki gün daha bekleyeceğim, eşimin yanına İstanbul'a gitmeyi, bak ben geç bile baktırıyorumTransfer hariç 7. Günüm… 3. Gün embriyosu
Teşekkür ederim içimi rahatlattın ben hiç dayanamıyorum yaaa . Utanmasam 3. Gün başlardım testeerken, 9. gün olsa ya da kan testi olsa neyse. biraz daha sabret canım lütfen. benim yarın kan test günüm ama sanırım iki gün daha bekleyeceğim, eşimin yanına İstanbul'a gitmeyi, bak ben geç bile baktırıyorum
ayy Pınar hanım hayran kaldım sizin vakurluğunuza bende sizin gibiyim bana kalsa gününde test yapardım önden sanki var yok gelgitleri daha çok stres yapıyor ama benim eşim çok tezcanlı ona baksam ilk günden itibaren test yapmaya başlardım kan testinden sonra gidip idrar testi aldı bunda da çıkacak mı hatta başta silik bile çıkmadı idrarda eşim kan testi mi yanlış acaba demeye başladıerken, 9. gün olsa ya da kan testi olsa neyse. biraz daha sabret canım lütfen. benim yarın kan test günüm ama sanırım iki gün daha bekleyeceğim, eşimin yanına İstanbul'a gitmeyi, bak ben geç bile baktırıyorum
Günaydın canım daha erken gününde yapsan daha iyi olur daha net sonuç çıkar Daha ypma bekleGünaydın kızlar ben de bugün yeniden test yaptım ama düne göre daha silik. Çok korkuyorum. 6. Gün bugün.
Günaydın canım inşallah hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar kan verdim bekliyorum sonuç negatif çıkacak olsa da dua edin belki mucize olur
Kızlar günaydın mm bugün rahim kalinligimi olcturdum kan verdim daha çıkmadı kan testi beklemedeyim rahim halinligim 10 cm olmuş sizce nasıl bir yönden de sevindimGünaydın kızlar ben de bugün yeniden test yaptım ama düne göre daha silik. Çok korkuyorum. 6. Gün bugün.
Benimde 9 buçuktu canım 7 minin üstü gayet uygun transfer içinKızlar günaydın mm bugün rahim kalinligimi olcturdum kan verdim daha çıkmadı kan testi beklemedeyim rahim halinligim 10 cm olmuş sizce nasıl bir yönden de sevindim
ay benim eşim de aynı :) ama o şimdi İstanbul'da, dönüş yapıyoruz oraya, onu senin yanında öğrenmek istiyorum diye kandırdım. ben aşırı panik bir insanım normalde de, bir noktada elimizde değil, embriyoların gelişme, canlılık oluşturma ve devam etme potansiyeli varsa ilerler diye de düşünüyorum, valla hayırlısı hakkımızda hepimizinayy Pınar hanım hayran kaldım sizin vakurluğunuza bende sizin gibiyim bana kalsa gününde test yapardım önden sanki var yok gelgitleri daha çok stres yapıyor ama benim eşim çok tezcanlı ona baksam ilk günden itibaren test yapmaya başlardım kan testinden sonra gidip idrar testi aldı bunda da çıkacak mı hatta başta silik bile çıkmadı idrarda eşim kan testi mi yanlış acaba demeye başladı
Yaaa süper vala çok sevindim baya baya heyecanlıyım ilk günki gibi insalalh bugün transfer tarihini öğrenirim test sonuclarimi bekliyorum 1 buçukta cikicak ondan sonra bakalım ne olucakBenimde 9 buçuktu canım 7 minin üstü gayet uygun transfer için