Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa üzüldüm kesin mi hayırlısı olsun inşallahbelki2903 canım benim negatif sonuç maalesef
İnşallah müjdeli haberi alırsınız bize de verirsiniz duam sizinleay benim eşim de aynı :) ama o şimdi İstanbul'da, dönüş yapıyoruz oraya, onu senin yanında öğrenmek istiyorum diye kandırdım. ben aşırı panik bir insanım normalde de, bir noktada elimizde değil, embriyoların gelişme, canlılık oluşturma ve devam etme potansiyeli varsa ilerler diye de düşünüyorum, valla hayırlısı hakkımızda hepimizin
Canınız sağ olsun gerisi De gelir inşallah üzülmemeye çalışınbelki2903 canım benim negatif sonuç maalesef
Yok mu cevap vercekMerhaba arkadaşlar. Ben 11 mayısta transfer oldum. Dün test yaptım bu şekilde çıktı. Transfer günü hariç dün 8. Günümdü. Perşembe günü test günüm sizce nasıl tutmuşmudur
konuşmak kolay ama dert yapmamaya çalış kuzum, güzel olacak bak vallahi, inşallah normal ya da tüp bebek olacak, kendine odaklan, moralini yükseltecek şeyler yap, valla en bol şanslar senin olsun sonraki süreç için inşallah, hepimizin duaları birbiriyle. sarıldık kocamanbelki2903 canım benim negatif sonuç maalesef
Gebelik varYok mu cevap vercek
1 kere kimyasal yaşadım çok korkuyorum o yüzden. Taze transfer tek 5. Gün embriyosuydu bu. İlk tüp bebek deneyimimGebelik var
Tabi önemli olan kan testi1 kere kimyasal yaşadım çok korkuyorum o yüzden. Taze transfer tek 5. Gün embriyosuydu bu. İlk tüp bebek deneyimim
Merhaba , sonucunuz çıktı mı acabaGunaydinnn bende kan verdim Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlı evlat versin
Yok canım sağlık ocağında verdim ben o da akşama çıkar dediMerhaba , sonucunuz çıktı mı acaba
Tesekkur ederim toparlanmaya calisiyorum. Bu sureci yasayan herkesin allah yardimcisi olsun keske herkesin ilk denemede tutsaÇok iyi anlıyorum, herkes üst üste yapamıyor ne yazık ki, bir süre kendini dinlendirmeye çalış, yine sağlıklı beslenmekten vs. geri durma, tekrar denersiniz, normal denersiniz, ben öyle yapacağım (en azından bir süre) eğer yoksa. bol şans gerçekten, inşallah olacak
Belirtileriniz nelerdi acabaYok mu cevap vercek
Benim aşırı göğüs hassasiyetim var. Kasık ağrımda gün içerisinde oluyor. Mide yanması ve bel ağrısıda çok yaşadımBelirtileriniz nelerdi acaba
Perşembe vereceğim inşallahhTabi önemli olan kan testi
Benimde bugün 6. Günüm 2 gündür bel kasık ağrım oluyor ara ara. Bu sabah inanılmaz mide bulantısı yaşadım ama sanıyorum ki bu bulantı migrenden oldu çünkü başım inanılmaz ağrıyor bugün.Benim aşırı göğüs hassasiyetim var. Kasık ağrımda gün içerisinde oluyor. Mide yanması ve bel ağrısıda çok yaşadım
Bugün 6. Günündü değil mi seninde canımKızlar ben de şimdi erken gebelik testi yaptım negatif test günüm cumartesi
14 Mayıs transfer günüm 5 günde pozitif görenler var maalesef olmadıB
Bugün 6. Günündü değil mi seninde canım