- 16 Eylül 2023
- 48
- 21
6.gün olunca biraz beni endişelendiriyor inşaAllah sonucum da arkadaşınızla benzer olurçok yakın arkadaşım aynı kalitede iki embriyo ile hamile kaldı. çok tatlış bir oğlu var şimdi. inşallah size de nasip olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gün olunca biraz beni endişelendiriyor inşaAllah sonucum da arkadaşınızla benzer olurçok yakın arkadaşım aynı kalitede iki embriyo ile hamile kaldı. çok tatlış bir oğlu var şimdi. inşallah size de nasip olsun.
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun korkma ilk yavaş ilerler sonra artar değer ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın hergun değer artıyor çünkü umarım sağlıkla ilerler bu süreçSelamlar öncelikle hepimize hayırlı olsun ben çok yeni katıldım hep üye olmadan okuyordum ama bugün yazmak nasip oldu çünkü evde kafayı yiyeceğim 1 Mayıs dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi 13 Mayıs pazartesi günü 246 beta ile olumlu sonuç aldım çok şükür bugün tekrarlamamı istedi doktor 906 çıktı beta değerim doktor güzel dedi ama tam 2 kat değil ilerleyen günlerde düzelir mi duyduğunuz var mı böyle olup düzelen 1025 filan çıkmalıydı %80 artmış çok korkuyorum
Yaşın Bi önemi yok bence nasip olması yeterli rabbim hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin test gününe az kaldı bakalım ne olacak karmakarışık duygular içerisine giriyorum resmenBen 38 yaş büyük olunca şansı arttırmak için çift yapıyorlar transferi
Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. Mesajı okuyunca çok üzüldüm. Ama en güzel şekide, en yakın zamanda ve en hayırlı haliyle pozitif sonuçlar alın inşallah.
İnşallah endişeleriniz boşa çıkar sağlıkla alırsınız kucağınıza daha önce boş gebeliği ne zaman öğrendiniz peki kan testleriniz nasılPozitif canım ama önceki transferimde de pozitifti böyle ağrılarım yine vardı boş gebelik oldu. Endişem çok büyük
Proteston dex ten sabah akşam kullanmıştım 1 haftalık ilaç 1700 küsür tutmuştu. Ve doktor gebelik gerçekleştiğinde de 12. Haftaya kadar kullanacaksın demişti. Benim ilk transfer olmadı bıraktım.Bende olmuştu, trasferden sonra da oluyor, şükür pozitifi gördüm hala ilaçlara devam
Beta yi 4 gün sonra tekrar vericem Dr randevusu alırım bu şekilde ilaçları da kestikCanımmm takip etmeye devam etmeyecek misin peki ?
Canım bende geçen ay verdim tüp bebeğe eurofertil gerçek beye gidiyorumosman hoca zaten benim doktorum
tüp bebek için farklı doktora gitmeyi düşünüyorum
ben bahçeci betül hanım ve eurofertil gerçek bey ile görüşüp karar vericem ama önerilere de açığım
Aa hadi bakalım hayırlısı olsunCanım bende geçen ay verdim tüp bebeğe eurofertil gerçek beye gidiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah perşembe günü bir daha kan vereceğim günler hemen geçsin istiyorum hayırlısıyla bir kucağımıza alsak çok saolunCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun korkma ilk yavaş ilerler sonra artar değer ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın hergun değer artıyor çünkü umarım sağlıkla ilerler bu süreç
Canım bende adet sancısı yaşıyorum çok ağır olmasa da ve bu gece pembeli kırmızılı kanama oldu hafif şekilde daha 5.günümüz çok erken tutunma kanaması için bence oğlumda böyle birşey yaşamamıştım ben elendim sanırımGünaydın kızlar bütün gece regl ağrısı çektim kasıklarım belim acayip ağrıyor
Bu arada da içim içimi yiyor test yapmamak için sanırım yarın yapacağım ben yaGünaydın kızlar bütün gece regl ağrısı çektim kasıklarım belim acayip ağrıyor
Öyle demeyelim elenmeyelim o kadar çok istiyorum ki pozitif hiç birsey hissetmiyorum hergece saçma sapan rüyalar görüyorum rabbim sen emeklerimizi boşa çıkarma (amin)Canım bende adet sancısı yaşıyorum çok ağır olmasa da ve bu gece pembeli kırmızılı kanama oldu hafif şekilde daha 5.günümüz çok erken tutunma kanaması için bence oğlumda böyle birşey yaşamamıştım ben elendim sanırım