Aaa gerçi biz 1.ayımızda 2 günlük bi otele gitmiştikk bebişler doğada daha uysal oluyorValla özellikle olanakları animatör etkinlik vs bol olan otele baktık ama otel odasına cesaret edemedim şimdi ağlar durmaz filan seside baya çıkıyor. Yan odalardan rahatsız olcaklar diye daha çok stres yaparım bide odadan çıkamama ihtimali de olduğundan en iyisi otelin villasında konaklamak diye düşünüyorum yeme içme derdi olmaz hemde ses gidecek derdi olmaz otelden çıkamıcaz o kesin de inşallah en azından bi denize girip otelin olanaklarından faydalanabiliriz inşallah
Hiç durmuyor mu bebek canımArtık çok bunaldım ne bebege tahammülüm var nede diger çocuklara herkese bagırıyorum stresten bebekte iyice huzursuz
İnşallah çok güzel geçer dönünce mutlaka bize de anlat cesaret gelsin gerçi ben 3 aylık olmadan cesaret edemem de olsun yine de belki günü birlik havuza falan gideriz ancaAminn inşallah canım gitcem ama korkuyla
benimde aynı bakma bakıcı varda o kızla ilgileniyor ev işlerine yardım ediyor filan oğlan tamamen bende hele geceler haram oldu bak bu aralarama ben akıllanmam yani burnumdan geleceğini bildiğim halde gidiyorum. Neyse eşimin yeğenini ikna ettim gibi oda gelirse biraz daha rahat ederim. Allahım ağlama krizleri olmayan gazsız sıkıntısız bayram nasip etsin hepimize ha bide bol uyurlarsa tam süper olur
Ah kuzum ben de öyle oluyorum uykusuz olunca şu an bile başım ağrıyo uykusuzluktan. Evde başka çocuk varken daha da zor o da yemek bekliyor ilgi bekliyor falan. Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda adapte oluruz bu düzene. Bizim gibi uzun ara verenlere daha da zor bence artık uykularımız deliksizdi şimdi 1 saat deliksiz zor uyuyoruzArtık çok bunaldım ne bebege tahammülüm var nede diger çocuklara herkese bagırıyorum stresten bebekte iyice huzursuz
Hahaha biz de çocuksuz otellere giderdikAaa gerçi biz 1.ayımızda 2 günlük bi otele gitmiştikk bebişler doğada daha uysal oluyor
Bi de emzirme örtüsüyle her yerde emzirmiştim çok işime yaramıştı
Hayatım çok iyi yapmışsınızz iyi tatiller diliyorum sana
Ahh ahh eskidenn adult 16+ oteller bakıyordum
Şimdi mecbur etkinlikli bol bebeli oteller
Bugün 1.ay kontrole gittik canım 1.450 gr almış. Biraz fazla dedi doktorumuz boyuda 7 cm uzamışKızlar bebişleriniz 1 ay içinde kaç kilo aldı?
Benim oğluşum da 5 cm uzamış 1.100 gr almış 3 saatte 1 emzirelim artık dedi doktorBugün 1.ay kontrole gittik canım 1.450 gr almış. Biraz fazla dedi doktorumuz boyuda 7 cm uzamış
Benim ellerim çok küçük yetismedi biliyo musun ahahhahahahaha bi kulağını babası diğerini ben kapattım yineKuzum ben dizime yüzüstü yatırıp kafasından suyu öyle döküyorum o esnada bu görseldeki gibi tek elimin baş ve orta parmağıyla bu şekilde kulaklarını yanağına doğru yapıştırıyorum eşim de suyu döküyo hem kulağına kaçmıyo hem yüzüstü olduğu için ağzına burnuna kaçmıyo. Anneanne usulü
Çok aşırı iyi fikirAğlarken yapıyorum fırsattan istifade ajsjsjs ağzını sonuna kadar açıp bağırdığı sırada sokuyom parmağımı içeri
Canım doktora ben sorduğumda dedi ki aşıların tarihleri hep kayar aksatma dedi ama bayramda çocuğu çok gören olacaksa yaptırma bagisikligi baya dusecekKızlar bizim 1.ayımız 17 mayıs bayrama denk geliyor. Sizce aşıyı yarın 28 günlükken mi yaptırayım yoksa bayram çıkışı 24 mayısta mı? Çok fark eder mi önce ya da sonra olması
Evet canim.cogunlukla ev kiralama var airbnb de.ama pansiyonlarda var.bizde bi bahceli ev kiraladik bahcesine bucur icin sisme havuz atariz dedik en azindan...Ayyy inşallah aşının etkilerini atlatmış olursunuz ağız tadıyla tatil yaparsınız inşallahonda yemek kahvaltı filan size mi ait oluyor
Bazen kepçe kulak hayat kurtarırBenimkininde aynıkızım kepçe onda pek sıkıntı olmuyordu oğlumda eşim dizinde yıkayıp diğer eliyle bebeği tutarken kulaklarını eliyle kapatıyor baş parmak ve serçe parmakla artık nekadar etkili olursa işte
Ona cesaret edemem sanırım vazelin işine ama çok mantıklıCnm biz pamuğa vazelin filan vurup kulağina koyuyoruz suyun girmesini önlüyor
1.200 gr aldı canımKızlar bebişleriniz 1 ay içinde kaç kilo aldı?
Ya hahahahahah allah seni napmasınBenim ellerim çok küçük yetismedi biliyo musun ahahhahahahaha bi kulağını babası diğerini ben kapattım yine
Sordum doktora bayram çıkışı yaptır dedi heralde 1 ayını tamamlamasını istedi öncesini istemediCanım doktora ben sorduğumda dedi ki aşıların tarihleri hep kayar aksatma dedi ama bayramda çocuğu çok gören olacaksa yaptırma bagisikligi baya dusecek
Canım benim doktorum anne sütü alıyorsa az yedir demiycem dedi. Sonuçta sütün onun besini ve ondan kısmanı istemiycem bebeğin biraz obur onu böyle kabul edelim dediBenim oğluşum da 5 cm uzamış 1.100 gr almış 3 saatte 1 emzirelim artık dedi doktor
Doktorun çok mantıklı konuşmuş kilo alırsa alsın yürümeye başlayınca zaten giderCanım benim doktorum anne sütü alıyorsa az yedir demiycem dedi. Sonuçta sütün onun besini ve ondan kısmanı istemiycem bebeğin biraz obur onu böyle kabul edelim dedi
Ben bebeğin hiç uyumadığını bu yüzden emzirirken saatte bir 2 saatte bir diye süre tutamadığımı söyledim. Çünkü yeri geliyor yatıyor 10 dakika sonra kalkıyor yine meme istiyor. Her istediğinde vericeksin yapıcak bişey yok dedi.
El kadar bebekleri nasıl saat tutarak oyalayacağız ki doktorumun söyledikleri mantıklı geldi bana
Biz 12 günlükken gittik 1 gecelik burnumuzdan geldiAaa gerçi biz 1.ayımızda 2 günlük bi otele gitmiştikk bebişler doğada daha uysal oluyor
Bi de emzirme örtüsüyle her yerde emzirmiştim çok işime yaramıştı
Hayatım çok iyi yapmışsınızz iyi tatiller diliyorum sana
Ahh ahh eskidenn adult 16+ oteller bakıyordum
Şimdi mecbur etkinlikli bol bebeli oteller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?