2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Aaa gerçi biz 1.ayımızda 2 günlük bi otele gitmiştikk bebişler doğada daha uysal oluyor
Bi de emzirme örtüsüyle her yerde emzirmiştim çok işime yaramıştı
Hayatım çok iyi yapmışsınızz iyi tatiller diliyorum sana
Ahh ahh eskidenn adult 16+ oteller bakıyordum
Şimdi mecbur etkinlikli bol bebeli oteller

İnşallah çok güzel geçer dönünce mutlaka bize de anlat cesaret gelsin gerçi ben 3 aylık olmadan cesaret edemem de olsun yine de belki günü birlik havuza falan gideriz anca
Artık çok bunaldım ne bebege tahammülüm var nede diger çocuklara herkese bagırıyorum stresten bebekte iyice huzursuz
Ah kuzum ben de öyle oluyorum uykusuz olunca şu an bile başım ağrıyo uykusuzluktan. Evde başka çocuk varken daha da zor o da yemek bekliyor ilgi bekliyor falan. Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda adapte oluruz bu düzene. Bizim gibi uzun ara verenlere daha da zor bence artık uykularımız deliksizdi şimdi 1 saat deliksiz zor uyuyoruz

Hahaha biz de çocuksuz otellere giderdik
Doğada daha uysal olduklarına kesinlikle katılıyorum. Evde gaz sancısı çekip ağlayan bebem piknikte emerken çok da güzel kakasını yaptı

Benim ellerim çok küçük yetismedi biliyo musun ahahhahahahaha bi kulağını babası diğerini ben kapattım yine

Kızlar bizim 1.ayımız 17 mayıs bayrama denk geliyor. Sizce aşıyı yarın 28 günlükken mi yaptırayım yoksa bayram çıkışı 24 mayısta mı? Çok fark eder mi önce ya da sonra olması
Canım doktora ben sorduğumda dedi ki aşıların tarihleri hep kayar aksatma dedi ama bayramda çocuğu çok gören olacaksa yaptırma bagisikligi baya dusecek

Ayyy inşallah aşının etkilerini atlatmış olursunuz ağız tadıyla tatil yaparsınız inşallah onda yemek kahvaltı filan size mi ait oluyor
Evet canim.cogunlukla ev kiralama var airbnb de.ama pansiyonlarda var.bizde bi bahceli ev kiraladik bahcesine bucur icin sisme havuz atariz dedik en azindan...

Evde sessiz ortamda tüm gün beni mahvediyor ufacık seste gözlerini açan bebem bugün dışarıda tam 4 saat öylece uyudu gürültü kalabalık ona rağmen
Pes yani gerçekten

Benim ellerim çok küçük yetismedi biliyo musun ahahhahahahaha bi kulağını babası diğerini ben kapattım yine
Ya hahahahahah allah seni napmasın
Canım doktora ben sorduğumda dedi ki aşıların tarihleri hep kayar aksatma dedi ama bayramda çocuğu çok gören olacaksa yaptırma bagisikligi baya dusecek
Sordum doktora bayram çıkışı yaptır dedi heralde 1 ayını tamamlamasını istedi öncesini istemedi

Benim oğluşum da 5 cm uzamış 1.100 gr almış 3 saatte 1 emzirelim artık dedi doktor
Canım benim doktorum anne sütü alıyorsa az yedir demiycem dedi. Sonuçta sütün onun besini ve ondan kısmanı istemiycem bebeğin biraz obur onu böyle kabul edelim dedi
Ben bebeğin hiç uyumadığını bu yüzden emzirirken saatte bir 2 saatte bir diye süre tutamadığımı söyledim. Çünkü yeri geliyor yatıyor 10 dakika sonra kalkıyor yine meme istiyor. Her istediğinde vericeksin yapıcak bişey yok dedi.
El kadar bebekleri nasıl saat tutarak oyalayacağız ki doktorumun söyledikleri mantıklı geldi bana

Kızlar haydiii kırk uçurma ritüellerinizden bahsedin fikir olsun zamanı gelen biz annelere de

Doktorun çok mantıklı konuşmuş kilo alırsa alsın yürümeye başlayınca zaten gider

Biz 12 günlükken gittik 1 gecelik burnumuzdan geldi bide iki bebe olunca biri uyumaya çalışıp diğeri ağladı filan tek otel odasında gece yarısı çıkıp gelmeyi filan düşündüm

Ahhh dokunma yarama uzunncaa bi süre yok o +16 lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…