- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Araya bayram girdiği için bişey demezler bence ama bebek için ben olsam bayramdan önce yaptırırdım. Bayramda kalabalığa filan girerse sonuçta bu aşılar virüs kaynaklı enfeksiyonların vücuda girmesini minimum düzeye indirmek için yapılıyor. Yani aşı sonrası huzursuzluk mu Allah korusun enfeksiyon kaynaklı huzursuzluk mu desen aşıyı yaptırayım da onun huzursuzluğu olsun yeter ki derimPeki 31.gün değil de 38.gün yaptırsam çok sorun olur mu bir haftadan? Bi de sağlık ocağında direkt yapılıyo dimi gider gitmez
Aminn inşallah canım gitcem ama korkuylaÇoook güzel geçsin inşallah, tadını çıkarmaya bak iyi tatiller şimdiden
benimde aynı bakma bakıcı varda o kızla ilgileniyor ev işlerine yardım ediyor filan oğlan tamamen bende hele geceler haram oldu bak bu aralarYaa ne güzel bizim yerimize de eğlenkız ben markete zor gidiyorum, arkadaşlarım çağırıyor bize gelmek isteyenler oluyor kimse ile görüşemiyorum evden çıkamıyorum eve kimseyi alamıyorum bende mi sorun var sırrını söyle bana valla eve kapandım kaldım tüm gün emzir gaz çıkar alt değiştir ile geçiyor
Ebeniz ne dedi o daha iyi yönlendirir bence
Aay çok güzel geçsin inşallahKızlar bayramda otel tatiline gitcez nasipse ama otel odası olarak değil otelin villa evleri vardı ordan tuttuk oğlan fazla ağlıyor gece filan sağ sol odadakileri de rahatsız etmeyelim diye. Biraz kendi topuğuma sıktım gibi geliyor ama hayırlısı inşallah güzel geçer
Ben de sürüyorum umut fakirin ekmeğiDoğum çatlaklarına hala krem sürüyorum bi etkisi olur mu sizce yoksa kendimi mi rahatlatıyorum
Amiiiiinnn inşallah ya vallaAay çok güzel geçsin inşallah
Bizde airbnb tuttuk bayramdan hemen sonra...insallah atlaririz sorunsuz..asidan 3 gun sonraKızlar bayramda otel tatiline gitcez nasipse ama otel odası olarak değil otelin villa evleri vardı ordan tuttuk oğlan fazla ağlıyor gece filan sağ sol odadakileri de rahatsız etmeyelim diye. Biraz kendi topuğuma sıktım gibi geliyor ama hayırlısı inşallah güzel geçer
Yok bence degil.8 saatte ogutuyor cunku.operasyonlardan once 8 saat ac kaliyorsun yada endoskopi kolonoskopide falan..ki peynir suyu cabuk gecmistir kana...oda icti sindirdi 2 saat max 10 saat bence..Kızlar sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım peynir yemiştim. Bebişim şimdi kaka yaptı yine hafif mukuslu gibi. Sabahki peynir için erken değil mi süte karışıp bebise gitmiş midir
O zaman süt alerjisi var diyemem usuttu belki deYok bence degil.8 saatte ogutuyor cunku.operasyonlardan once 8 saat ac kaliyorsun yada endoskopi kolonoskopide falan..oda icti sindirdi 2 saat max 10 saat bence
Yok olabilir bence anlaminda soyledim.peynir suyu bagirsaktan kana cabuk gecmistir ...doktor bana ilac verdi ya..8 saat icinde sonra sutunu sag dok dedi bana mesela...8 saat sonra sutunu ver dedi..bebik yeni kaka yaptiysa sayet onunkide 2 saat desen..6+2 den olasilik dahilinde bence..O zaman süt alerjisi var diyemem usuttu belki de
Yaaa biz de temmuzda gitmeyi düşünüyoruz otel olarak ama emin değilim eğer senin güzel geçerse cesaretlenebilirimKızlar bayramda otel tatiline gitcez nasipse ama otel odası olarak değil otelin villa evleri vardı ordan tuttuk oğlan fazla ağlıyor gece filan sağ sol odadakileri de rahatsız etmeyelim diye. Biraz kendi topuğuma sıktım gibi geliyor ama hayırlısı inşallah güzel geçer
Epeyidir peynir yemiyorum kahvaltıda hep yemeklerdeki kasardan olabilir diyodum bugün peynir yiyince yine olduYok olabilir bence anlaminda soyledim.peynir suyu bagirsaktan kana cabuk gecmistir ...doktor bana ilac verdi ya..8 saat icinde sonra sutunu sag dok dedi bana mesela...8 saat sonra sutunu ver dedi..bebik yeni kaka yaptiysa sayet onunkide 2 saat desen..6+2 den olasilik dahilinde bence..
Belki kötünün iyisi olurBen de sürüyorum umut fakirin ekmeği
Ayyy inşallah aşının etkilerini atlatmış olursunuz ağız tadıyla tatil yaparsınız inşallahBizde airbnb tuttuk bayramdan hemen sonra...insallah atlaririz sorunsuz..asidan 3 gun sonra
Yok çeşmeden direkt. Kova uğraştırıyor ya. Hatta şu silikonlu küvet filesinden alcam o daha iyi havluyu sık kurut zor oluyor. Su akıyor ya sürekli daha pratik oluyor dene benceAay bu aparatın küçüğü de vardı lavaboya sığan ama ben çeşmede suyu ayarlayamam diye hiç girişmedim. Yine kenarda kovan oluyor mu direkt çeşmeyi açıp mi yikiyorsun canım
Pamuk koyuyorum bir de şu şapkalar varya ondan aldık kafada kulak koruyor ama kafası daha minik büyük geldi takamadımNooneathome9 golden-snitch @Chen31 melegim can gulumsebebek @ozgeeeee1
@sulti tutti kızlar siz bebisinizi yıkarken kulağına gelmemesi için ne yapiyorsunuz benimkinin kulağı kepçe değil üstüne alt kısmı hafif yukarı doğru su gel benim kulagima gir modunda
Valla özellikle olanakları animatör etkinlik vs bol olan otele baktık ama otel odasına cesaret edemedim şimdi ağlar durmaz filan seside baya çıkıyor. Yan odalardan rahatsız olcaklar diye daha çok stres yaparım bide odadan çıkamama ihtimali de olduğundan en iyisi otelin villasında konaklamak diye düşünüyorum yeme içme derdi olmaz hemde ses gidecek derdi olmaz otelden çıkamıcaz o kesin de inşallah en azından bi denize girip otelin olanaklarından faydalanabiliriz inşallahYaaa biz de temmuzda gitmeyi düşünüyoruz otel olarak ama emin değilim eğer senin güzel geçerse cesaretlenebilirim
Tüm gün odada geçirirsem verdiğim paraya üzülürüm çünkü
Bizim çeşmeyi ayarlayamam ben ya çok sıcak akiyo ya soğukYok çeşmeden direkt. Kova uğraştırıyor ya. Hatta şu silikonlu küvet filesinden alcam o daha iyi havluyu sık kurut zor oluyor. Su akıyor ya sürekli daha pratik oluyor dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?