2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar göbeğimiz düşeli 10 gün oldu,bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama bugün hafif bir akıntı gördüm göbek deliginde...ne yapmalıyım,başına gelenler vardı,neler yaptınız..illa gidip yaktırmak mi gerekiyor yoksa beklemeli miyim..

Ben önce antibiyotikli krem kullandım geçmedi sonra gümüş nitrat ile yakılınca geçti

Biz klimalı odada uyudugumuz için uzun kollu hastane çıkışları giydiriyorum,bere takıyorum,üstünu de bir hafif battaniye ile örtüyorum...oda sıcaklığına bağlı aslında...

Ölçtün mü tekrar durum ne varmı ateş

Sabah beşten beri ayaktayiz 2en fazla 20 dk dalip uyaniyor 6. Haftadayiz sizde durumlar nasil ?
Çokta farklı değiliz sabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir

Bizde de bu aralar durum aynı,gece 4 de kadar ben 2 saatte bir uyandırıyorum emzirmek için ama 4 ten sonra hic durmuyor,En fazla 20 dk dalıyor sonra yine uyanıp ağlamaya basliyor,gündüz 18 e kadar dalamiyor artık...

Ölçtün mü tekrar durum ne varmı ateş
1:30 gibi düşmüştü muslini örttüm üstüne üşümesin diye. Şimdi emzirmek için aldım, muslini atmış zaten kendi. Isınmış geldi yine ölçtüm 37lere gelmiş yine. Yapistik diye ısısı mi arttı anlamadım uyuyor şimdi birazdan yine kontrol etcem

Biz hep doğal şeyler aldığımız için bence nerde o mis gibi dalin kokusu

Kalin askili zibin sadece, klima acik oda sicakligi ancak 25 e dusuyo nem 45 sadece bez ve askili zibin ile yatiyo geceleri gunduz de ayni sekilde
Ben çok mu kalın giydiriyorum acaba ya bizim de oda 25-26 derece klima yok normal hali, uzun kollu hastane çıkışı giydiriyorum içinde askılı zıbınla üstüne de müslin örtüyorum
Ben kendim de atletle yatıp üzerime pike örtüyorum. Kendinizden bi kat fazla giydirin diyorlar ya

Klimalı odada sadece kısa kollu zibin çorapla duruyor oğlum 1 haftadir klima vurmadığı sürece sıkıntı yok odada 23 ile 25 derece arasında gidip geliyor da sen çok kalın giydiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…