- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Çoook derinden çekince var sanki yaaKızlar saçma bir şey dicem benim bebeğim bebek kokmuyor neden öyle
Yumuşatıcı kullanıyor musun? Arkadaşım kullanıyor acaba ondan mı ben kullanmıyorum çünküBenimde öyle kendimi kötü hissettim başkasının bebeği bildiğin bebek kokuyor benimki kusmuk ve o koku yok
Allah allahmillet acaba bir şey mi suruyo ki biz çok doğal takildigimiz için mi kokmuyor çünkü bebekli eve girince bile ev kokar bizimki kokmuyo
Evet bizim fazla olabilir mukus cok yok ama isilik coktu. Insallah degillerdir hepsi iyi olsun bebislerimizin:)Sizin bizden bir tık daha fazla sanki ben de gözlemleyeyim bakalım kontrole gidince de doktora sorarım inşallah hiçbirimizin alerjik değildir
Çok şükür bizde de var da cooooook derinden çekmek gerekiyorÇoook derinden çekince var sanki yaa
(kucağımdaki bebeyi kokladım)
Yok kullanmiyorum ondan diyorum acaba biz çok doğal olduğumuz için mi koku falan yok diyeYumuşatıcı kullanıyor musun? Arkadaşım kullanıyor acaba ondan mı ben kullanmıyorum çünkü
Pamuk şeker yapiyo demek ki onların bebekleri bizimki herif gibi kaka yapiyoArkadaşımın bebeği 8 aylık mis gibi bebek kokuyor. Bizimki anca kaka yaptığı içinkokuyor.
Büyük ihtimalle ondanÇok şükür bizde de var da cooooook derinden çekmek gerekiyor
Yok kullanmiyorum ondan diyorum acaba biz çok doğal olduğumuz için mi koku falan yok diye
Pamuk şeker yapiyo demek ki onların bebekleri bizimki herif gibi kaka yapiyo
Bende ayniVallaha tam herif pırtlar havada uçuşuyor zaten güzel koku bekleyemem bu küçük adamdan
Yumurta neden cnm ?Olma ihtimali var, bize yuzu icin kortizonlu krem verdi doktorumuz. Kaka tahlili onerildi kakada gizli kan icin. Bugun sut yogurt peynir yumurta vs yemeyi kestim gozlemlicem bakalim. Bi doktorunuza danisin isterseniz mukuslu kaka ve yuzundeki sivilceleri. Bizim basta isilik gibiydi sonra artmaya basladi iyice ve hic gecmedi hergun dus almasina ragmen
Biraz kilo aldı gibi maşallah toplandiDene tabi canım ama emzir de bence. Bebek emerken yorulunca duruyo zaten . 1 damlası bile ona şifa. Benimkide 36+4 doğdu. Emziriyorum ama günde 2 falan mama veriyorum. Kilo konusunda şuan için bi sıkıntımız yok ama SMA aklımda olsun yinede
Ya bu atak haftaları neden bitmiyorKizlar atak haftasindayim sanirim.uyumuyor benimki.bir derdi de yok..gazi alindi karni yok.max 5 dk sonra cin gibi
He yaa...bide sirinlik pesinde kizamiyorumdaYa bu atak haftaları neden bitmiyorbiz analar ne zaman bi rahat edicez
Her gün huyu suyu değişiyorSabah beşten beri ayaktayiz 2en fazla 20 dk dalip uyaniyor6. Haftadayiz sizde durumlar nasil ?
Ben de ketcap mayonezden şüphelendim. Demek ki mayonez yapmışCengizhan bey dedi bana mayonez pasta süt içme yeme dedi yogurttan bir şey olmaz dedi
Kız Antalya’nın neresinde internet yok ki her yerde var bildiğim merak ettimHer şeyi yaptık belediyelik iş kaldı Türk Telekom İnternet kutularini koydu ama belediye ne yapacaksa onu bekliyoruz
Vallahi normalde öyle uyumaz nasıl bi uykuysaAllahim öyle uykuyu benimkinede nasip et
Normalde uyusun istesen uyumaz he
Benimkide kusmuk kokuyorKızlar saçma bir şey dicem benim bebeğim bebek kokmuyor neden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?