- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Dün uyuyordu oğlum aldık pusete koyduk dışarı çıktık yürüyüşe okadar sarsıldı filan hiç gözünü açmadı eşim biraz burnunu filan elledi uyansın diye hiç tepki vermeyince panik oldu baya bildiğin silkeledi çocuğuAyyy o duyguyu hissetmek rüyada görmek bile kötü alalhım kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşattıgınada sabır versin. Kız o dedigin bende de oluyor ışık yüzüne vurunca bişe olmuş gibi gözüküyor kustuda boguldumu acaba diyorum kalbim beynimde atıyor sanki allah korusun
Olma ihtimali var, bize yuzu icin kortizonlu krem verdi doktorumuz. Kaka tahlili onerildi kakada gizli kan icin. Bugun sut yogurt peynir yumurta vs yemeyi kestim gozlemlicem bakalim. Bi doktorunuza danisin isterseniz mukuslu kaka ve yuzundeki sivilceleri. Bizim basta isilik gibiydi sonra artmaya basladi iyice ve hic gecmedi hergun dus almasina ragmenGürültülü yapıyor kakayı hep, mukuslu da aynı zamanda, çok kusuyor, kilo alımı da az, yüzünde sivilceler var ama sıcaktan diye düşünmüştüm, acaba hepsi birleşince alerji mi bizimde dedim
Ya dün de kaşar yedim şimdi aklıma geldi. Yumurta da yemiştim. Bugün hala kaka yapamadı ikiniyor yapsın bı bakcamBende yumurta ayran tüketiyorum .ara mi versem acaba
Muhtemelen onlar kötü yapıyor evetMayonez yeme
Sen şimdiden böyleysen ek gıda zamanını düşünemiyorumBenim aşamadığım en büyük şey Bebeğin kakasını temizlerken öğüre öğüre mahvoluyorum ağzımı, burnumu kalın bir şeyle bağlıyorum inanılmaz midem bulanıyor kokuya çok hassas midem.
Ana olunca öyle hissetmem diye düşünüyordum ama olmadı.
Hatta yapıyor ya kontrol için koklayınca bile dayanamıyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Benim gibi olan var mı aranızda
Sorma hiç. Eşim yapıyor arada. Alışırım inşallahSen şimdiden böyleysen ek gıda zamanını düşünemiyorum
Türk telekoma dilrkçe yazman lazım ben bekarken oturduğum evde alt yapı yoktu mahallede vardo dilekçe yazdım gelip kablo çektilerKız bizim evde WiFi yok alt yapı yok belediyeye burdan selamlarbelediye çekmiyor kabloyu
Keşkeeee gezmede olsam o değilde Sherlock gibi kadınsın
Doktor ocean önerdi bize onu kullanıyoruzYa ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Siz hangi markalar aldınız kızlar temiz içerikli
Her şeyi yaptık belediyelik iş kaldı Türk Telekom İnternet kutularini koydu ama belediye ne yapacaksa onu bekliyoruzTürk telekoma dilrkçe yazman lazım ben bekarken oturduğum evde alt yapı yoktu mahallede vardo dilekçe yazdım gelip kablo çektiler
Cengizhan bey dedi bana mayonez pasta süt içme yeme dedi yogurttan bir şey olmaz dediMuhtemelen onlar kötü yapıyor evet
Kız bende baskasindan sonra tuvalete giremem hemen, toplu alanlarda tuvalete gidemem ilkokulda tuvalete maksimum 2 kere gittim lisede mecbur regl zamanları gidiyordum kisacasi burnum çok hassas ogururum midem kalkar..Sorma hiç. Eşim yapıyor arada. Alışırım inşallah
Şimdi yumurtada yiyemeyeceksek peynirde süt ürünü onu bunu yeme çikolata da yeme kahvaltida ne yicezYa dün de kaşar yedim şimdi aklıma geldi. Yumurta da yemiştim. Bugün hala kaka yapamadı ikiniyor yapsın bı bakcam
Allahim öyle uykuyu benimkinede nasip etDün uyuyordu oğlum aldık pusete koyduk dışarı çıktık yürüyüşe okadar sarsıldı filan hiç gözünü açmadı eşim biraz burnunu filan elledi uyansın diye hiç tepki vermeyince panik oldu baya bildiğin silkeledi çocuğuoda nasıl derin uyumuş tövbe Yarabbim top patlasa duymayacak gibi
Sizin bizden bir tık daha fazla sanki ben de gözlemleyeyim bakalım kontrole gidince de doktora sorarım inşallah hiçbirimizin alerjik değildirOlma ihtimali var, bize yuzu icin kortizonlu krem verdi doktorumuz. Kaka tahlili onerildi kakada gizli kan icin. Bugun sut yogurt peynir yumurta vs yemeyi kestim gozlemlicem bakalim. Bi doktorunuza danisin isterseniz mukuslu kaka ve yuzundeki sivilceleri. Bizim basta isilik gibiydi sonra artmaya basladi iyice ve hic gecmedi hergun dus almasina ragmen
Benimki de kusmuk kokuyor sürekli kustuğu içinKızlar saçma bir şey dicem benim bebeğim bebek kokmuyor neden öyle
Benimki de kokmuyorKızlar saçma bir şey dicem benim bebeğim bebek kokmuyor neden öyle
Benimde öyle kendimi kötü hissettim başkasının bebeği bildiğin bebek kokuyor benimki kusmuk ve o koku yokBenimki de kusmuk kokuyor sürekli kustuğu için
Allah allahBenimki de kokmuyor
Arkadaşımın bebeği 8 aylık mis gibi bebek kokuyor. Bizimki anca kaka yaptığı içinBenimde öyle kendimi kötü hissettim başkasının bebeği bildiğin bebek kokuyor benimki kusmuk ve o koku yok
Allah allahmillet acaba bir şey mi suruyo ki biz çok doğal takildigimiz için mi kokmuyor çünkü bebekli eve girince bile ev kokar bizimki kokmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?