2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Dün uyuyordu oğlum aldık pusete koyduk dışarı çıktık yürüyüşe okadar sarsıldı filan hiç gözünü açmadı eşim biraz burnunu filan elledi uyansın diye hiç tepki vermeyince panik oldu baya bildiğin silkeledi çocuğu oda nasıl derin uyumuş tövbe Yarabbim top patlasa duymayacak gibi

Gürültülü yapıyor kakayı hep, mukuslu da aynı zamanda, çok kusuyor, kilo alımı da az, yüzünde sivilceler var ama sıcaktan diye düşünmüştüm, acaba hepsi birleşince alerji mi bizimde dedim
Olma ihtimali var, bize yuzu icin kortizonlu krem verdi doktorumuz. Kaka tahlili onerildi kakada gizli kan icin. Bugun sut yogurt peynir yumurta vs yemeyi kestim gozlemlicem bakalim. Bi doktorunuza danisin isterseniz mukuslu kaka ve yuzundeki sivilceleri. Bizim basta isilik gibiydi sonra artmaya basladi iyice ve hic gecmedi hergun dus almasina ragmen

Sen şimdiden böyleysen ek gıda zamanını düşünemiyorum

cesursavasci sen diyince kakalı beze baktım yapıştırıp açtım uzuyor gerçekten sizin uzamıyor mu
[/QUOTE]
Uzuyor burdan bi anne yazmıştı uzayinca mukuslu oluyormuş:/

Sorma hiç. Eşim yapıyor arada. Alışırım inşallah
Kız bende baskasindan sonra tuvalete giremem hemen, toplu alanlarda tuvalete gidemem ilkokulda tuvalete maksimum 2 kere gittim lisede mecbur regl zamanları gidiyordum kisacasi burnum çok hassas ogururum midem kalkar..
Ama bebeğime gelince bir şey oldu hiçbir şekilde midem bulanmadigi gibi kakasini inceliyorum bir sıkıntısı var mı diye inşallah seninde benim gibi evrilir

Allahim öyle uykuyu benimkinede nasip et
Normalde uyusun istesen uyumaz he

Sizin bizden bir tık daha fazla sanki ben de gözlemleyeyim bakalım kontrole gidince de doktora sorarım inşallah hiçbirimizin alerjik değildir

Benimki de kusmuk kokuyor sürekli kustuğu için
Benimde öyle kendimi kötü hissettim başkasının bebeği bildiğin bebek kokuyor benimki kusmuk ve o koku yok
Benimki de kokmuyor
Allah allah millet acaba bir şey mi suruyo ki biz çok doğal takildigimiz için mi kokmuyor çünkü bebekli eve girince bile ev kokar bizimki kokmuyo

Arkadaşımın bebeği 8 aylık mis gibi bebek kokuyor. Bizimki anca kaka yaptığı için kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…