- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
7 cm uzadı seninki son bir haftada da 2 cm daha uzamış 40 günde 9 cmKızlar bebekleriniz ilk ay kaç cm uzadı P Pembepilates @gulumsebebekgolden-snitch kubiskubiskubis cesursavasci
Yok artık d vitamini de mi gaz yapiyormusBen ocean aldım canım ama çok gaz yaptı bizim bebeğe doktor tamamen bıraktırdı. Oğlumda wellcare kullanmıştım ama burada eczanelerde bulamadım depoda da yok dediler. Şu gazlı dönem bitince wellcare alıcam
Canım bizim bugün aşımız vardı sağlık ocağı 55cm ölçtü, doğduğunda 50cmdi.Kızlar bebekleriniz ilk ay kaç cm uzadı P Pembepilates @gulumsebebekgolden-snitch kubiskubiskubis cesursavasci
Bende korkuyorum kucağımdan düşürürm falan diye Allah muhafaza ama bazen bayılıyosun uykudanBizde uyumadık ama gözümü açamadığım için telefonu elime alamıyorum2 kere emzirirken uyumuşum eşim bi uyandırdı kızm memeyi bırakmış kucağımda o da uyumuş Allah korumuş en çokta korktuğum şeydi ama 2 gündür aşırı uykum var
Bi iki defa normal canım alerji olması için sürekli olması lazm ve başka belirtiler de eşlik eder ciltte dökünde kakasında kan sancılanma vs vsBenim bebekte bi iki defa minik bir parça şeklinde gördüm sürekli olmuyor acaba yoğunluk durumu önemli mi alerjisi olup olmadığını öğrenmek için
Ay evet ya geçen arkadaşım söyledi banada gerçekten verdiğim gün daha çok oluyo sancısıYok artık d vitamini de mi gaz yapiyormus
Kız hangi belediye bu cimere yazdınız mı ?Kız bizim evde WiFi yok alt yapı yok belediyeye burdan selamlarbelediye çekmiyor kabloyu
Keşkeeee gezmede olsam o değilde Sherlock gibi kadınsın
2 cm uzadı canım 1 ayda . Sence nasıl uzaması ?Kızlar bebekleriniz ilk ay kaç cm uzadı P Pembepilates @gulumsebebekgolden-snitch kubiskubiskubis cesursavasci
sulti holmesSherlock Holmes
4cm uzadı. Dogumhanede 49 ölçüldü Dr 48 ölçtü. 1 aylık kontrolde 52 olmuştuKızlar bebekleriniz ilk ay kaç cm uzadı P Pembepilates @gulumsebebekgolden-snitch kubiskubiskubis cesursavasci
Alila temiz icerikli dedi drmuz onu kullanıyoruzYa ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Siz hangi markalar aldınız kızlar temiz içerikli
Canım ben kanguru işini beceremedim bebiş çok aşağıda kaldi içinde kayboldu. Çok da ustelemedim. Her gün çıkartırım kanguruyla diyordum havalar aşırı sıcak.medusaa golden-snitch diğer kanguru kullanan anneler, ben de kanguru aldım oğlum çok sevdi ama sizce bebeğin omurga gelişimine nasıl olur? Dik duruyor sonuçta yük sırta biniyor bel destekli kangurular ama yine de bir tereddütteyim, birde kızlar testise zarar veriyor mu C Chen31 bacak arasından oturtuyoruz ya bugün korktum testisine baskı oluyor daha küçük sonuçta hiç almasa mıydım ?
D vitamini gaz mi yapıyoBen ocean aldım canım ama çok gaz yaptı bizim bebeğe doktor tamamen bıraktırdı. Oğlumda wellcare kullanmıştım ama burada eczanelerde bulamadım depoda da yok dediler. Şu gazlı dönem bitince wellcare alıcam
Aa bizde egzama da var aslında ama doktora götürdüğümde kakasını da gördü tamamen çıplak muayene ediyor bezide çıkarıyor kontrol ediyor heralde söylerdi öyle olsaBende korkuyorum kucağımdan düşürürm falan diye Allah muhafaza ama bazen bayılıyosun uykudan
Bi iki defa normal canım alerji olması için sürekli olması lazm ve başka belirtiler de eşlik eder ciltte dökünde kakasında kan sancılanma vs vs
Çocuk uyutmaya çalışıyorum saçımı boyatacamdaNapıyon melek
Aaa benAy evet ya geçen arkadaşım söyledi banada gerçekten verdiğim gün daha çok oluyo sancısı
Kız nasıl boyatacaksın sıkıntı olmaz mı emzirirkenÇocuk uyutmaya çalışıyorum saçımı boyatacamdasen napıyorsun
Ben de bugün götürdüm doktora mukuslu kaka kan yok ama gizli kan olabilirmiş test yaptırmak gerek. 15 gün süt diyeti yap sonra diyeti aç bebeği gozlemle dedi. 3 temmuzda gidicem tekrar o zaman tekrar degerlendiricez durumu.Kizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.
Bilmiyorum ki bizimki ocean sprey yapıyorAaa benher gün kullanıyoruz ama nasıl olacak gaz yapmayan marka var mı
Dikişli bizimki hayatımmcatloverk canım sizin sünnet dikişli mi klips mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?