2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bende korkuyorum kucağımdan düşürürm falan diye Allah muhafaza ama bazen bayılıyosun uykudan
Benim bebekte bi iki defa minik bir parça şeklinde gördüm sürekli olmuyor acaba yoğunluk durumu önemli mi alerjisi olup olmadığını öğrenmek için
Bi iki defa normal canım alerji olması için sürekli olması lazm ve başka belirtiler de eşlik eder ciltte dökünde kakasında kan sancılanma vs vs

Kız bizim evde WiFi yok alt yapı yok belediyeye burdan selamlar belediye çekmiyor kabloyu
Keşkeeee gezmede olsam o değilde Sherlock gibi kadınsın
Kız hangi belediye bu cimere yazdınız mı ?
2 cm uzadı canım 1 ayda . Sence nasıl uzaması ?
sulti holmes

medusaa golden-snitch diğer kanguru kullanan anneler, ben de kanguru aldım oğlum çok sevdi ama sizce bebeğin omurga gelişimine nasıl olur? Dik duruyor sonuçta yük sırta biniyor bel destekli kangurular ama yine de bir tereddütteyim, birde kızlar testise zarar veriyor mu C Chen31 bacak arasından oturtuyoruz ya bugün korktum testisine baskı oluyor daha küçük sonuçta hiç almasa mıydım ?

Canım ben kanguru işini beceremedim bebiş çok aşağıda kaldi içinde kayboldu. Çok da ustelemedim. Her gün çıkartırım kanguruyla diyordum havalar aşırı sıcak.

Aa bizde egzama da var aslında ama doktora götürdüğümde kakasını da gördü tamamen çıplak muayene ediyor bezide çıkarıyor kontrol ediyor heralde söylerdi öyle olsa

Benim aşamadığım en büyük şey Bebeğin kakasını temizlerken öğüre öğüre mahvoluyorum ağzımı, burnumu kalın bir şeyle bağlıyorum inanılmaz midem bulanıyor kokuya çok hassas midem.
Ana olunca öyle hissetmem diye düşünüyordum ama olmadı.
Hatta yapıyor ya kontrol için koklayınca bile dayanamıyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Benim gibi olan var mı aranızda

Ben de bugün götürdüm doktora mukuslu kaka kan yok ama gizli kan olabilirmiş test yaptırmak gerek. 15 gün süt diyeti yap sonra diyeti aç bebeği gozlemle dedi. 3 temmuzda gidicem tekrar o zaman tekrar degerlendiricez durumu.
Süt yoğurt tereyag peynir yok, aşırı kati yapmana gerek yok dedi. Mesela sütle Marine edilmiş bir ürün ye sıkıntı olmaz dedi.

Kızlar bebişlerinizi vücutları hep sırt üstü olacak şekilde mi yatırıyorsunuz yoksa yan da yatırıyor musunuz.
Doktorlar hep sırtüstü kafa yan olabilir diyorya.
Ben açıkçası bebek uyusunda nasıl olursa modundayım koyuyorum sırt üstü uyanıyorsa hemen bu sefer yan koyuyorum gibi gibi.
Sizlerin düşüncesi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…