2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ne alcan kız aslan gibi bebis yaptın ya bak ben şunu aldım bebeğe giydircem daha güzel bir hediye bu dünyada yok şuan dicem vercem eline o anneler gününde bir şey yapmadı bana
Kız cesur nerdesin sabahın köründe evde olsan wifiye bağlı olursun , mobil veri açık yoksa sen gezmelerdemisinnnn

Ayyy o duyguyu hissetmek rüyada görmek bile kötü alalhım kimseye evlat acısı yaşatmasın yaşattıgınada sabır versin. Kız o dedigin bende de oluyor ışık yüzüne vurunca bişe olmuş gibi gözüküyor kustuda boguldumu acaba diyorum kalbim beynimde atıyor sanki allah korusun

Napıyon melek

Valla o gün o kadar korktum ki nefes mi alamadı yüzüne mi geldi bir şey diye Allah'ım evlat acısı yaşatmasın

Kesinlikle canım. Allah korusun. Benimki yan yatırınca ağız üstü dönüyor kolu altta kalınca ağlıyor öyle farkediyorum. Dikkat etmek lazım sürekli. Bilinçaltına işliyor ondan.
Ben bazen uykuda kucağımda hissediyorum uyanıyorum bakıyorum yok beşiğinde aslında

Ya ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Siz hangi markalar aldınız kızlar temiz içerikli

Aaaaa o dediğin bana 2 hafta önce hep oluyordu çok yorgun olduğum için oluyordu halüsinasyon görüyordum sen dedikten sonra geçtiğini farkettim seninde 40a doğru geçer o durumda insan afalliyo algilamaya calisiyo noluyo diye

Ahh keşke saat 3 buçuk 4 gibi bi uyanıyor bu saate kadar uyanıktık yenice daldı inşaAllah uyanmaz diye dua ediyorum
Bizde uyumadık ama gözümü açamadığım için telefonu elime alamıyorum 2 kere emzirirken uyumuşum eşim bi uyandırdı kızm memeyi bırakmış kucağımda o da uyumuş Allah korumuş en çokta korktuğum şeydi ama 2 gündür aşırı uykum var

Ya ben hala D vitamini almadım ocean mı alsam bilemedim sağlıkocağının verdiğini kullanmayacağım.
Siz hangi markalar aldınız kızlar temiz içerikli
Ben ocean aldım canım ama çok gaz yaptı bizim bebeğe doktor tamamen bıraktırdı. Oğlumda wellcare kullanmıştım ama burada eczanelerde bulamadım depoda da yok dediler. Şu gazlı dönem bitince wellcare alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…