2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Merhaba benim kızımda prematüre bebek her doktorun fikri farklı demek ki bizim doktorumuz da sürekli emzirmem gerektiğini söyledi yoğun bakımdan taburcu olurken başlarda 2 saate bir alıp bir saat her memeye yarım saat kırk dakika yavaş yavaş emmeye çalışıyordu çok şükür şuan emmesi hızlandı ve kilo alımı da çok güzel ilerliyor ben mama vermek de istedim yalan yok memede o kadar kalması beni çok yoruyordu ama doktor önermedi

Kızlar her gün 2 hurma 1 kuru incir bir avuç ceviz 2 rezene içiyorum bunları ara öğünlere yaydım ve bir aydır sürekli düzenim bu doktor sütümün bebeğe yaradığını söylüyor 1 ayda 1510 gr almış benim sürekli yediklerimin bunlar olduğunu haftads iki kez tavuk bir iki kez kırmızı et yediğimi söyledim bir de kızımın poposu pişikti ve kakası çok sıvıydı abur cuburu kesmemi söyledi çikolata sosis salam ketçap mayonez vs çok etkiliyormuş bilginiz olsun pişiği ve kakanın kıvamanı

Bi de gaz damlası Duwell kullanıyoruz şimdilik çok iyi geliyor kızım kıpkırmızı oluyordu gaz sancısından

Aynı şeyleri bende yiyiyorum maşallah bebegim benimde 1.5 kilo aldibizde pişik hiç olmadı o saydiklarini yemiyorum ve pamuklu suyla siliyorum

Kızlar benden bugün 4-5 damla kan gelmiş gece, regl mi olacam? Normalde kaşık ağrısı olurdu regl olacaksam şimdi o da yok

Kızlar bebeğimi emziriyorum aradan bi 5 dk geçiyor çocuk biran da boğulur gibi kusuyor bu neden olur sizce çok korktum birşey oldu sandım biran

melegim can O ozgeeeee1 kızlar gobegimiz böyle kapalı karşıdan bakınca hatta o pembelikte yoktu doktor aşağı doğru göbeği iyice çekti sonra öyle oldu sizinkiler nasildi
Kızlar bakalım doktora gidiyoruz dünden beri mahvoldum psikolojik olarak inşallah çözüm buluruz dua edin

Canim reflusu olabilir mi ? Siddetli kusma kilo alamama reflu diyorlar genelde iki turlu oluyomus sanirim biri fizyolojik biri normal reflu. Ilki normalmis bi sure sonra gecermis digeri icin onlem alinabiliyor sanirim doktorun bisey demedi mi

Eklentiler

• IMG_5710.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bebeğimi emziriyorum aradan bi 5 dk geçiyor çocuk biran da boğulur gibi kusuyor bu neden olur sizce çok korktum birşey oldu sandım biran
Cok emmis olabilir, sutun tazyikli olabilir ya da reflu olabilir. Bende de o sekildeydi hatta burnundan gelmisti baya mosmor olmustu bi ara nefes alamadi. Biraz daha dik pozisyonda emziriuorum kafasini cok sarsmiyorum bide gogsum cok doluysa once biraz bosaltiyorum iki dk falan. Emdikten sonra hemen yatirmadan bi sure dik tutuyorum gazi da ciksin diye

Bakamadım diye kendini suçlama canım ne kadar üstüne düşsekte oluyor işte inşallah çabucak toparlanır mecbur kullanacaksın canım yoksa enfeksiyon geçmez

Aa tamam canım bende dikkat edeyim hep yatar pozisyonda emziriyordum

Doktor yakmadan önce böyleydi canım. Sakin ol bak doktora gidiyormuşsun halleder gelirsiniz hemen
Bizimki daha büyüktü canım korkma bildigin parça vardı orda doktor yakınca simsiyah oldu gittigimde temizledi normale döndü uyansın atarım resim bizim doktorda aşagı çekti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…