2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ah bu gaza ne çare olur ki damla da kullanmak istemiyorum. Bildiğin bi masaj var mı alttan gaz için ne yaptıysam çıkarmıyo
Biz de gazdan yana dertliyiz damla kullandığım halde geçmiyor
Ne zaman kırılacak bu döngü
Ayy bilmiyorum yaa 3 ay olunca düzelmesini bekliyorum kaldı 2 ayımız
Canım bundan eşim almış bana da aktardan günde kaç fincan içtin ben sabahları içiyorum sadece öyle aman aman bi etkisini göremedim
Sudokrem iyi gelir bence canım, bir de losyon sürmeyip kuru bıraksan bence daha iyi olur havalar çok sıcak ya losyon da terletiyor iyice

Kızlar benim kız çok fazla kusuyor ya acaba ondan mı kilo almıyo diyorum, her beslenme sonrası iki avucumu dolduracak kadar kusuyor. Ee zaten o kadar emiyordur.
Bir de bugün kusmuğunda kahverengi ve kırmızılıklar vardı. Önceden göğsüm kanadığı için öyle oluyordu ama bugün kanamadı, acaba emerken kanadı sonra mı geçti ki tedirgin oldum bir de bugün diğer günlere göre daha çok kustu. Bu renklerin başka bi anlamı var mı acaba? Neden bu kadar kusuyor acaba kubiskubiskubis seninki de kusuyor mu canım?

Merhaba sevgili anneler tecrubelerinize ihtiyacim var yenidogan bebegimi emziyorum alt degisme gaz cikarma vs her seyi yapiyorum en son sut kalmamis olsa bile sakinlesmesi icinntekrar emziriuorum besigine bi birakiyorum 5 dk sonra uyaniuor, caresiz hissediyorum

Sutun yetmiyor olabilir canim. Mama takviyesi verdin mi hic...uyandiginda gaz sancisi vs bi agrisi oluyor mu

Canım benimki de kusuyor ama fazla yediğinde öyle avuç avuç olmadı

3 ay olur canım. Ben artık 3-6 ay zıbın almaya başladım. 0-3 ay şu an rahat rahat olur bence
Bakalım kızlar 3 aylık aldımm gelsin inşallah olur birde küçük geliyormuş

Eveeet, uyandı altı dolmuştu hemen alt değiştirdim emzirdim tekrar alt değiştirdim gaz çıkardım uykusu kaçtı
Ne güzel tam yatağımı hazırlamıştım nasıl olsa hemen uyur diye
Bu gece de yalan olduk

Sabah akşam içiyorum canım. Yani saatim yok kahvaltı sonrası ve yatmadan. Bana iyi geldi İçeriği de güzel. Bir süre dene istersen

Evet çok küçüktü 6 aya yeni girmiştik ama nasip değilmiş ne yapalım Allah kızımı bizden çok sevdi teşekkür ederim
Başınız sağ olsun.Rabbim sabır versin.
En yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah

Benim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim

Aay evet her yerinden gıdık alıyor tamamdır canım yarın bı pişik havuzu banyosu yaptırıyorum

Pişik kremini bir deneyeyim canım olmazsa sudocreame de bakcam

Deneyim canım cok tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…