Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+0 da vajinal duyduk doktor yeni başlamış dedi 7+0 da, karından duyduk daha da net ve hızlıydısevgili hamisler iyi aksamlar
Bizim yarın kontrolümüz var inşallah kalp atışını duyarız
Benim sormak istediğim sizler kaç haftada duydunuz birde duyduğunuzda bebisleriniz kaç cm dir yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Ben direk kendi doktorumda kan vericem onlar ileticekler Biz uğraşmamış olacağızSiz hangi laboratuvarda yaptıracaksınız
Teşekkür ederim canım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah6+0 da vajinal duyduk doktor yeni başlamış dedi 7+0 da, karından duyduk daha da net ve hızlıydı
Ben 7+2 de duydum canım. 1.18cm di miniğim. Şimdi 8+1 iz İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzsevgili hamisler iyi aksamlar
Benim sormak istediğim sizler kaç haftada duydunuz birde duyduğunuzda bebisleriniz kaç cm dir yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Ayyy yesin teyzesi minigini sağlıcakla kucağına al canım yavrunuBen 7+2 de duydum canım. 1.18cm di miniğim. Şimdi 8+1 iz İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım inşallah sende aynı şekilde inşallahTeşekkür ederim canım yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAyyy yesin teyzesi minigini sağlıcakla kucağına al canım yavrunu
Benım bu hafta randevum canım cuma felan gıderım herhalde. Fetal dna da zaten 10-11. Hafta yapılıyo galıba. ucretı ne kadar gorüştünmü? Bende dusunuyorum da fıyat aldınmı.Bidaha ki randevun ne zaman canım ? Doktor direk ikili teste mi çağırdı? Semih hoca ikili teste gel dedi ben de istemiyorum fetal DNA istiyoruz inşallah dedim 10. Hafta gel dedi.
Yok benim sonraki randevum 10. Hafta zaten Semih hoca 6+4 de gördü 4 hafta sonra gel o zaman yaptıralım dedi bende fiyat almadım ama yarın Memoriali ve hümayı aramayı düşünüyorumBenım bu hafta randevum canım cuma felan gıderım herhalde. Fetal dna da zaten 10-11. Hafta yapılıyo galıba. ucretı ne kadar gorüştünmü? Bende dusunuyorum da fıyat aldınmı.
Ara bakalım ne dıcekler bende bı doktoruma msj atarım zaten onerırse bu hafta devlette kontrole gıderım Bebıs ne yapıyor dıye.Yok benim sonraki randevum 10. Hafta zaten Semih hoca 6+4 de gördü 4 hafta sonra gel o zaman yaptıralım dedi bende fiyat almadım ama yarın Memoriali ve hümayı aramayı düşünüyorum
Haftaya biz 9 oluyoruz inşallah , yapılmaz daha. Doktorlar ikili test yerine fetal DNA öneriyor zaten Özgüç hocada mutlaka önerir ama pahalı olduğu için mutlaka yaptırda diyemiyorlar. Bende yarın şehir Hastanesine testleri yaptırmak için randevu aldım inşallah bende bakıcam napıyor iyi mi diyeAra bakalım ne dıcekler bende bı doktoruma msj atarım zaten onerırse bu hafta devlette kontrole gıderım Bebıs ne yapıyor dıye.
Haftaya da kendı doktoruma gıderım fetal ıcın.
Yaa maşallah canım günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor daha dün test sonucu bekliyorduk bugün kalp atışı günüsevgili hamisler iyi aksamlar
Valla kuzum uyku tutmuyor yine aynı heyecan pır pır atan kalbim hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım inşallahYaa maşallah canım günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor daha dün test sonucu bekliyorduk bugün kalp atışı günü
Kacinci haftaydi cnm senin benimde cumartesi ilk muaynem var 5+6 olcaz ozmn duyarmiyim acaba bende yaValla kuzum uyku tutmuyor yine aynı heyecan pır pır atan kalbim hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım inşallah
Kuzummm hiç ümidini kaybetme lütfen ben hiç ümidimi kaybetmedim ve benim yaşın da vardı biraz 35 yaşındayım hep olacak bir gün dedim olumladım hep düşüncelerimi etrafımdakiler hep üzüldü bana ama ben 1 gün ağladım sonrasında hayat devam etti hiç pes etmedim ki insanlar 7. 8. Kez deniyorlar bu benim son şansımdı başka emriyom kalmamıştı olmasa bile içimden istanbula ankaraya gitme planlarımı bile yapmıştım iş olmasıyla da bitmiyor tabi bak şimdi de ne stresler yaşıyoruz inşallah senin de en kısa sürede olacak çünkü kimyasaldan sonra tutma ihtimali çok yüksek bütün doktorlarım böyle söylemişti ve doğru söylemişler allahım en yakın zamanda sana da bu duyguları yaşatsın bizler de sağlıkla kucağımıza alalım amiiiiiiiiiiinHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin bana öyle ümit oldun ki benim de ilk kimyasal oldu ve halen atlatamıyorum bana da dua et lütfen
Ayyyy çok heyecanlı darısı başıma inşallah gümbür gümbür atsın kulaklarını doldursun miniklerinin kalbi inşallah yarınValla kuzum uyku tutmuyor yine aynı heyecan pır pır atan kalbim hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım inşallah
Ben 2 sinde de 6 da pozitifi görmüştüm ama bazen geç tutunma olabiliyor kimisinin 9. Güne kadar negatif çıkıp 10. Gün pozitif oluyor o yüzden böyle bir durum varsa hemen ümitsizliğe kapılmayın derimarkadaşlar grupta transferin 6. günü erken gebelik testi yapıp negatif görüp daha sonra pozitif olan var mı?
Canım ben özel laboratuvar ile görüştüm 11 bin. İla 15 bin arası fiyat aldımBenım bu hafta randevum canım cuma felan gıderım herhalde. Fetal dna da zaten 10-11. Hafta yapılıyo galıba. ucretı ne kadar gorüştünmü? Bende dusunuyorum da fıyat aldınmı.