Bak bunu hic düşünmedim benCanım merhaba benim ikiz olacak nasipse acaba bu fetal dna testinde ikiz için 2 katı ücret mi oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bunu hic düşünmedim benCanım merhaba benim ikiz olacak nasipse acaba bu fetal dna testinde ikiz için 2 katı ücret mi oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan var mı
Hayır canım sadece senin ikiz olduğu için 12. Haftadan sonra kan vermen gerekiyor.Canım merhaba benim ikiz olacak nasipse acaba bu fetal dna testinde ikiz için 2 katı ücret mi oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan var mı
Pgt yapıldığı için yaptırmanıza gerek yok. Sizin cinsiyeti de bellidir bebişin o zamanBenim embriyom pgt li genetik İncelenmesi yapılmıştı bana doktor hiç söylemedi böyle bir şey ondan dolayı mı
acaba
Pgt de cinsiyete bakılmıyormuş galiba yasakmış. Yada görülse bile söylemek yasakta olabilir. Benimde pgtli kaç defa sordum doktoruma yok bakmıyoruz cinsiyete dediPgt yapıldığı için yaptırmanıza gerek yok. Sizin cinsiyeti de bellidir bebişin o zaman
çok teşekkür ederimHayır canım sadece senin ikiz olduğu için 12. Haftadan sonra kan vermen gerekiyor.
Cinsiyeti görülüyor da bizim ülkemizde yasak olduğu için raporda belirtilmiyor. Ama sözlü olarak genelde söylenir Aynı şey fetal DNAda da geçerli raporda cinsiyet belirtmek yasak yaptırdığınız yer size sözlü olarak söyleyebilirPgt de cinsiyete bakılmıyormuş galiba yasakmış. Yada görülse bile söylemek yasakta olabilir. Benimde pgtli kaç defa sordum doktoruma yok bakmıyoruz cinsiyete dedi
Rİca ederimçok teşekkür ederim
Evet belli kromozomlarına bakıldı çünkü ama yasak olduğu için söylemediler hatta doktor çok disiplinli sert sert baktıPgt yapıldığı için yaptırmanıza gerek yok. Sizin cinsiyeti de bellidir bebişin o zaman
Kromozomlarına bakıldı aslında pgt de yani down vs değil zaten benim dengeli translakosyan taşıyıcılığım var yani yumurtalarımda kromozom bozukluğu oluyor o yüzden 7 tane embriyodan 2 tane embriyom kaldı diğerlerinde trizomi vs çıktı imha edildilerOlabilir. Ama yinede içinizde kalmasın doktorunuzla görüştüğünüzde bir sorun.
Ben kendim açıcaktım konuyu ki, doktorum açtı.
Sizin genetik incelemesi olduysa belki direk 2li taramada önerebilir
Fetal dna da hadi gbelik oluşmuş ilerlemiş zaten cinsiyet öğrenme zamanlarına gelmiş oluyoruz. Pgt sanırım cinsiyet seçimi vs olma ihtimali olur diye yasaktır söylenmesiCinsiyeti görülüyor da bizim ülkemizde yasak olduğu için raporda belirtilmiyor. Ama sözlü olarak genelde söylenir Aynı şey fetal DNAda da geçerli raporda cinsiyet belirtmek yasak yaptırdığınız yer size sözlü olarak söyleyebilir
İkizlerin sağlıkla büyüsün inşallah maşallah Yok canım almazlar farklı fiyat. Arkadaşımızın da yazdığı gibi sizden 12. Haftadan sonra kan alınıyor sadeceCanım merhaba benim ikiz olacak nasipse acaba bu fetal dna testinde ikiz için 2 katı ücret mi oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan var mı
Ayyy inşallah çok teşekkür ediyorum 6 haftalık olduk sağlıkla gelsinler tek temennimiz o kasık ağrılarım geceleri özellikle bir tık şiddetli normal mi bilmiyorum doktora gitmemiz için 1 hafta var daha beklemek çok zor iyiler mi nasıllar bilememek çok zorİkizlerin sağlıkla büyüsün inşallah maşallah Yok canım almazlar farklı fiyat. Arkadaşımızın da yazdığı gibi sizden 12. Haftadan sonra kan alınıyor sadece
Bugün verdiğin test demi 47 yükselmiş ama inşallah güzel bir sonuçtur canım anlamadığım için yorum yapamıycam ama yükselmesi iyi bişi en azındanKızlar ben 29 Mart transfer oldum
9 Nisan değerim 19,24
11 Nisan 28
14 Nisan yani bugün ise değerim 47,73
Sizce nasıl ilerliyor tedirginim biraz
Bu süreçte en zor iş sabırla beklemek. Kalp atışını duyana kadar benim içinde zaman geçmemişti. Ama şimdi zaman hızlı geçiyor benim için. 8 den sonra daha bi hızlı gibi Dualarım hepimizle. Bebeklerimiz de Allah’a emanet İnşallah sağlıkla ve rahatça geçireceğiz bu zamanlarıAyyy inşallah çok teşekkür ediyorum 6 haftalık olduk sağlıkla gelsinler tek temennimiz o kasık ağrılarım geceleri özellikle bir tık şiddetli normal mi bilmiyorum doktora gitmemiz için 1 hafta var daha beklemek çok zor iyiler mi nasıllar bilememek çok zor
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin bana öyle ümit oldun ki benim de ilk kimyasal oldu ve halen atlatamıyorum bana da dua et lütfenCanım merhaba benim ikiz olacak nasipse acaba bu fetal dna testinde ikiz için 2 katı ücret mi oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan var mı
Siz hangi laboratuvarda yaptıracaksınızBiz 350 $ ödeyeceğiz
Bildiğim kadarıyla 2 kat ödenmiyor. Ama belki tek bebekten farklı bir ücreti olabilirBak bunu hic düşünmedim ben
Biraz dusuk artMis ama %60 da yeterli kabul ediliyor. Insallah sonrasinda guzel artislariniz olur.Kızlar ben 29 Mart transfer oldum
9 Nisan değerim 19,24
11 Nisan 28
14 Nisan yani bugün ise değerim 47,73
Sizce nasıl ilerliyor tedirginim biraz