- 21 Aralık 2023
- 244
- 250
- 28
hergün bir olmaz diye biliyorum canım senin kaçıncı haftanBenim miğde bulantım bugün düne göre daha az. Normalmi böyle olması acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergün bir olmaz diye biliyorum canım senin kaçıncı haftanBenim miğde bulantım bugün düne göre daha az. Normalmi böyle olması acaba
Bilmiyorum tabiki de bünyeniz ilaçlara alışkın mı değil mi benimkisi sadece bir öneri bende alışkanlık olmuş artık her ilacın prospektüsünü okuyorum ordan aklımda kalmıştı. Mesela ben normalde parol bile içmem o yüzden vücudum da ki etkileri kan testine kadar dikkate almıyorum alamıyorum çünkü vücudum ilaca alışkın değil. Bu kadar hormon da illaki etki ediyordur diye düşünüyorumilaçdan olsa baştan olmazmıydı bilmiyorum ki
mide bulantısı bir yandan bacak ağrısı bir yandan oy oyy
Sağlık olsun canım rabbim zamanını biliyordur sıkma canını sonucun kaç çıkmıştı peki.Kızlar merhaba
3.denememde negatif sonuçlandı.
İnşallah sizler hayırlı haberler alırsınız
Dualarım sizlerle
6+4 canım benim kayıplarım oldu öncesinden o yüzden endişeleniyorum bazen belirtiler azalıncahergün bir olmaz diye biliyorum canım senin kaçıncı haftan
Teşekkür ederim Ya ben de içmiyorum normalde bir yerim ağrısa bile kendi kendine geçmesini bekliyorum, prospektüslerini okudum baştan ama hiçbiri aklımda kalmadı hepsini de atıyorum bi de evet bir de bu dönem de çok fazla ilaç aldık olabilir tabi ama gebelik döneminde de bu bacak ağrısı fazlaca yaşanıyormuşBilmiyorum tabiki de bünyeniz ilaçlara alışkın mı değil mi benimkisi sadece bir öneri bende alışkanlık olmuş artık her ilacın prospektüsünü okuyorum ordan aklımda kalmıştı. Mesela ben normalde parol bile içmem o yüzden vücudum da ki etkileri kan testine kadar dikkate almıyorum alamıyorum çünkü vücudum ilaca alışkın değil. Bu kadar hormon da illaki etki ediyordur diye düşünüyorum
yaaayok canım öyle düşünme bence bu bebiş annesini fazla yormak istemiyor ondandır6+4 canım benim kayıplarım oldu öncesinden o yüzden endişeleniyorum bazen belirtiler azalınca
Tabiki gebelik etkisini de düşünmek lazım ama şiddetlenirse ve rahatsız ediciyse doktorunuza söyleyin sonuçta hamilesinizTeşekkür ederim Ya ben de içmiyorum normalde bir yerim ağrısa bile kendi kendine geçmesini bekliyorum, prospektüslerini okudum baştan ama hiçbiri aklımda kalmadı hepsini de atıyorum bi de evet bir de bu dönem de çok fazla ilaç aldık olabilir tabi ama gebelik döneminde de bu bacak ağrısı fazlaca yaşanıyormuş
Yarım gün çalışıyormuş özeller 12 ye kadar sabah 10 a randevu aldım rast gele kalp atışını duyayım diyeBayram tatilinde açık oluyor mu canım doktorlar bana da bayramdan sonra gel dedi
Zaten biraz daha uyuyamazsam söylerim doktoruma en azından magnezyum desteği falan versin onun zararı olmaz umarımTabiki gebelik etkisini de düşünmek lazım ama şiddetlenirse ve rahatsız ediciyse doktorunuza söyleyin sonuçta hamilesiniz
Aaa bilmiyordum ben de mi gitsem acabaYarım gün çalışıyormuş özeller 12 ye kadar sabah 10 a randevu aldım rast gele kalp atışını duyayım diye
Sebep bulamadık canım. Zaten o yüzden tüp bebek yaptık. Tedaviye başlayınca rahim inceliği olduğunu anladık. Ama yapı olarak güzel diye geçen yıl pgtli sağlıklı embriyo tranafer oldum zar zor 7lere getirdiğimiz rahime. Sonra onuda kaybettim. Bu defa doktorum rahime yoğunlaştı yani incelikten ilerlemiyo olabilir diye düşündü. Olabildiğince en kalın haline getirmeye çalışarak 2. Transferimi oldum işte bakalım inşallah sorunu çözmüşüzdüryaaayok canım öyle düşünme bence bu bebiş annesini fazla yormak istemiyor ondandır
Diğerlerini neden kaybettin
Dayanamıyorsan git canım bayrama iyi haberlerle girelim inşallah ama şimdiden randevu alAaa bilmiyordum ben de mi gitsem acaba
Maşallah kızlar ikiz hamilelerimiz çoğaldı şuan toplamda kaç kişiyiz ikiz olan
Ne güzel bir grup olduk maşallah bize
Negatif alan arkadaşımıza sabır diliyorum rabbim inşallah onlarada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bizde çok şükür sıkıntı çıkmadı ama yine de düşük oluyordu hepPeki siz de bir problem çıkmış mıydı? Her şey güzeldi ama tutunma olmadı, şimdi düşünüyorum acaba gende mi bir şey var.
Yaa maşallah emojiler bile çiftleşmiş hayırlı olsun tekrardan bu yolda sağlıklı gebeliğin olsun inşallahKiizzzllaaarrr
Randevuya kadar dayanamayıp acile gittim
Bekleyemezdim valla
Ve sonucu ekliyorum
<1.20 çıktı sonuç canımSağlık olsun canım rabbim zamanını biliyordur sıkma canını sonucun kaç çıkmıştı peki.