- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
Ben varım eşim her ne kadar bulantın yok mu dese de midem d e Ağrı gibi bişi oluşuyo arada.Ben de diyorum bi ben mi böyleyim iştahım yok canım hiç bişey istemiyor henüz pek bulantım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım eşim her ne kadar bulantın yok mu dese de midem d e Ağrı gibi bişi oluşuyo arada.Ben de diyorum bi ben mi böyleyim iştahım yok canım hiç bişey istemiyor henüz pek bulantım yok
Ya bende olmaya başladı göğüslerim büyüdü resmen kaşık ağrım da o ilk transferden beri sol kaşık ağırlığım devam ediyor sen hangi aşamalara geçtinCanım peki kasik ağrın falan var mi göğüslerinde hassasiyet ne durumdasin tatlım
5 haftada oldu şuan 6+2 en önemlisi benim içerde kanama alanı yoktu nerden geldiğini anlamadık stres yapma desemde yapicaksin biliyorum dua et bol bol dinlenAyy Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı ya o nasıl bir korku kendimi öyle kasmışım ki doktor muayene edemedi uzun bi süre. Kaçıncı haftada oldu şimdi kaçıncı haftadasınız?
Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz ve keseyi nemzn gordunuz kacinci haftada5 haftada oldu şuan 6+2 en önemlisi benim içerde kanama alanı yoktu nerden geldiğini anlamadık stres yapma desemde yapicaksin biliyorum dua et bol bol dinlen
Aaa salda gölünde misin denizlili misin yoksa
Sigara kısmına kadar güzeldiUzun suredir içmiyordum ki günde 4 Türk kahvem vardı transfer öncesi kesmiştim, şimdi sahilde bir kaçamak yaptım yanında bir tane sigarada içtim
Evet benim de yok çok şükür kese güzel bebek iyi rahimde hematom yok nerden geliyor belli değil yerleşme kanaması desem 1 hafta arayla iki kere neden olsun ki kahverengi sulu başlıyor ertesi gün kahverengi tortu oluyor ve bitiyor ben de de 5+6 ve 6+5 de oldu iki sefer.5 haftada oldu şuan 6+2 en önemlisi benim içerde kanama alanı yoktu nerden geldiğini anlamadık stres yapma desemde yapicaksin biliyorum dua et bol bol dinlen
Ne güzel ya herkes duydu sanırım kalp atışını bi ben en sona kaldımMerhaba kızlar bugun transferımın uzerınden 28 gun gectı Ve minik mucizemın kalp atışını duyduk cok sukur, vajınal ultrasonla duyduk Gobekden duyulmadı Hamd olsun rabbım ısteyen herkese bekleyen herke
Ya ne güzel bir haber bu maşallahKizlar bugün keseleri gördüm çift emriyoydu ikiside tutmus
Eki Görüntüle 3411509
Eki Görüntüle 3412684 30 martta 3.gün çift embiryo transferi olmuştum bugün 8. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kan da da güzel değerler görürüm inşallah sağlıkla ilerler. Bu 5. Tansferimdi.
Ay inşallah güzel sonuçlar alırım.
Maşallah canım baya belli ben burdayım diyor
4-5 gundur yok canım banada aynısını dedı doktorYa lekelenme devam ediyor mu sende bende de oldu doktor normal canlı kanama olmadığı sürece korkma bebek vs iyi dedi ama korkmamak ne mümkün
Ben çok acık cay ıctım gunde 1 bardak felan kahve ıcemıyorum Bı yudum alsam tıksınme gelıyorCanım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.
Benımde belım agrıyor miğde agrısı cıdden kötu bse Ama gebelıkde cekılırBenimde miğfem ağrıyo ama her zaman değil bazen hiç yemek yedirmiyor birde belim ağrımaya başladı acaba adet günüm geldi ondan mıdır
Eklıyorm canımmerry06 kuzum beni eklememişsin daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım yaş 35 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2. Deneme transfer tarihi 26.03 test tarihi 07.04
Bana bir hafta arayla iki kere oldu ya çok mu sence dün hümanın aciline gittim çok fazla ilaç kullanıyorsun ondan da olabilir dedi. Tüp bebekte daha çok oluyor heralde bu lekelenme ilaçlar yüzünden4-5 gundur yok canım banada aynısını dedı doktor
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıklı büyüsünler inşallahKuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı
Canım ılaclardanmı bılmıyorumda bende 4-5 kere oldu 8. Gun 10. Gun 13. Gun 18. Gun 24. Gun olduBana bir hafta arayla iki kere oldu ya çok mu sence dün hümanın aciline gittim çok fazla ilaç kullanıyorsun ondan da olabilir dedi. Tüp bebekte daha çok oluyor heralde bu lekelenme ilaçlar yüzünden
Evet guzel yuksek 2 tane transfer olmuş buyuk ıhtımal ıkısıde tutmuş olabılırKuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı