Canım bana kahveyi çayı günde 1 bardak dedi kafein yasak dedi çikolata bile yasakCanım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana kahveyi çayı günde 1 bardak dedi kafein yasak dedi çikolata bile yasakCanım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.
Canım şuan kaç haftaliktin senİlk zamanlar da biraz kasık ağrım oluyordu ama şuan sadece iştahsızlık var
Benimde aynı canım bacak ağrılarım var doktora gittim devlette magnezyum verdi eksikliğinden kaynaklıdır dedi ama nette baktım 20. Haftadan sonra fln verilirmiş o yüzden hiç içmedim tüp bebek doktoruma salı günü randevum var ona soracağım o kullan derse kullanacağım çünkü farklı bir ağrı bu bazende uyuşma gibi oluyorumBenimde var bulantı canım henüz bi çıkarma olmadı ama hep bi öğürme var. Bide iştahsızlık var çok pek yiyemiyorum bişey
Bide benim 2 gecedir bacaklarım sızlıyo uyuyamıyorum ya böyle bişey yaşayan varmı ?
Ya lekelenme devam ediyor mu sende bende de oldu doktor normal canlı kanama olmadığı sürece korkma bebek vs iyi dedi ama korkmamak ne mümkünEvet canım öyle MaşaAllah Rabbıme sukurler olsun
Bana tamamen yasak 1 bardak bile tatlıda sadece sütlü tatlı onuda haftada 2 kere en fazla dedi doktor ayda sadece 1 kilo alabilirmişimCanım bana kahveyi çayı günde 1 bardak dedi kafein yasak dedi çikolata bile yasak
Oyy Bizim minnaklara atağa geçti çok şükürBenimde var bulantı canım henüz bi çıkarma olmadı ama hep bi öğürme var. Bide iştahsızlık var çok pek yiyemiyorum bişey
Bide benim 2 gecedir bacaklarım sızlıyo uyuyamıyorum ya böyle bişey yaşayan varmı ?
Türk kahvesi?Çay açık olacak şekil de içiyorum yani 1 bardaktan bişey olmaz
Ya ben çikolatayı kahvenin yanında yiyorum amaCanım bana kahveyi çayı günde 1 bardak dedi kafein yasak dedi çikolata bile yasak
Ben de 6+2 de biraktim. Doktor kalp atisini duyunca birakacaksin demisti.8+0 da bıraktırdı bana estrofemi doktorunuza danışın
Benim 13.gün 2050 cikti. Tek kese idi. Ins sizde de hersey yolunda olur. Endise etmeyin.Kuzum çıkmış şimdi 1461 12. Gün çok mu yüksek ben anlamadım sevinmeli miyim sizce böyle çıkan var mı
5+1 oldum cnm senCanım şuan kaç haftaliktin sen
Kuzum çift embriyo transferiydi aminnn hepimizin inşallah doktorla konuştum salı tekrar test istedi gözümüz aydın ikiz olabilir dediOooo o süper hadi gözün aydın kuzum çok iyi Çok güzel tek mi çift mi kuzum embriyo allah'ım tamamına erdirsin inşallah
Tedaviden önce içmeyi bıraktım canım istiyor ama içmiyorum sadece dün misafirlikte 1 fincan içtim günde 1 fincandan bişey olmaz diyorlar ama ben yine de içmek istemiyorum malum ne zor yollardan geçtikTürk kahvesi?
Bende ilk kez dün bir fincan içtim yanında çikoyla:):)bugünde iki yudum aldım sadece ama içmeyeceğim.Tedaviden önce içmeyi bıraktım canım istiyor ama içmiyorum sadece dün misafirlikte 1 fincan içtim günde 1 fincandan bişey olmaz diyorlar ama ben yine de içmek istemiyorum malum ne zor yollardan geçtik
Ayy inşallah kuzum ikizden bir tık korkuyorum ama her türlü kabulümBenim 13.gün 2050 cikti. Tek kese idi. Ins sizde de hersey yolunda olur. Endise etmeyin.
İnan 2 aydan fazladır belki içmeyi bıraktım canım da istiyor ama biraz daha tutayım kendimi diyorum diken üstündeyim hepBende ilk kez dün bir fincan içtim yanında çikoyla:):)bugünde iki yudum aldım sadece ama içmeyeceğim.
Ya ben bilmiyorum son adet tarihim 3 mart ne kadar oluyor canım kafam karışıyor benim5+1 oldum cnm sen
Saglikli ilerleyen bir gebelikle ve saglikli dogan ikizlerle bence ikizler daha guzel. Ama daha once de yazmistim buraya, arada burun farki kadar fark vardir. Rabbim gonlunuze gore versin.Ayy inşallah kuzum ikizden bir tık korkuyorum ama her türlü kabulüm
Canım hamile olduğunuzu öğrendikten sonra çay ve kahve içmeye başladınız mı ben içmiyorum zarar verir diye ama içiyorsanız bende başlayacam az az.
Bugün bir kaçamak yaptım