Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo sizin kesin ikisi de tutmuuusss ins saglikla keseleri kalp atislarini da duyarsiniz masssallahKizlaarrr
Kan sonucum çıktı
Beta hcg 3050
Ne guzel masallah barekallah. Kolayliklar diliyorum. Ins darisi da isteyen herkeseKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı tüp bebek doktorumdan sonra kendi şehrimde başka doktora başladım bu ilk muayeneydi iğne ilaçları 12. Haftada keseceğini söyledi 7+6 dedi kalbini duyduk elleri kolları olmaya başlamış tomurcuk şeklinde doğal organik beslen dedi herkese bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin Rabbim diyorum Pozitif arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu güzel günlerin tadını çıkarmak varken stres olmayın test olacak arkadaşlar bi meşgale edinip sürekli düşünmemeyi tavsiye ediyorum ben öyle yapmıştım çünkü bu bekleyiş heyecanı hiç bitmiyor 4 hafta sonra tekrar kontrolüm olacak nasipse hayırlı bayramlar şimdiden
Yaaaa gerçek mi çok heyecanlıyım benOooo sizin kesin ikisi de tutmuuusss ins saglikla keseleri kalp atislarini da duyarsiniz masssallah
Kacinci gun testi buYaaaa gerçek mi çok heyecanlıyım ben
Değer nasıl güzel mi canım yaa
MAŞALLAH allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel duygular RABBİM herkese yaşatsın inşallahKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı tüp bebek doktorumdan sonra kendi şehrimde başka doktora başladım bu ilk muayeneydi iğne ilaçları 12. Haftada keseceğini söyledi 7+6 dedi kalbini duyduk elleri kolları olmaya başlamış tomurcuk şeklinde doğal organik beslen dedi herkese bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin Rabbim diyorum Pozitif arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu güzel günlerin tadını çıkarmak varken stres olmayın test olacak arkadaşlar bi meşgale edinip sürekli düşünmemeyi tavsiye ediyorum ben öyle yapmıştım çünkü bu bekleyiş heyecanı hiç bitmiyor 4 hafta sonra tekrar kontrolüm olacak nasipse hayırlı bayramlar şimdiden
Transferin 11. Günü beta 833Kacinci gun testi bu
Amin canım benim inşallah buradaki tüm arkadaşlarım hepimiz aynı şekilde bu güzel yolda ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimMAŞALLAH allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel duygular RABBİM herkese yaşatsın inşallah
Maşallah çok iyi benimde sizinkiyle benzerdi sonuçlarım şimdi sıra kese ve kalp atımında Allah’ın izniyleTransferin 11. Günü beta 833
Transferin 14. Günü beta 3050
2 kere kan verdim drum bir daha gerek yok dedi
Tescilledik dedi
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için sizin ne durumdaydı en son kaçırdım ben sanırımNe guzel masallah barekallah. Kolayliklar diliyorum. Ins darisi da isteyen herkese
Masallah cnmKizlaarrr
Kan sonucum çıktı
Beta hcg 3050
MaşallahOooo sizin kesin ikisi de tutmuuusss ins saglikla keseleri kalp atislarini da duyarsiniz masssallah
Aa bizim cok benziyormuş. Bende de 2 adet 5.gun embriyo transferi oldu.Transferin 11. Günü beta 833
Transferin 14. Günü beta 3050
2 kere kan verdim drum bir daha gerek yok dedi
Tescilledik dedi
Benim 15. Gün kese görünmüştü beta 1500 üstü görünür demişti doktorYa boyle 14.gun 3binlerimi bulmasi lazim kese icin
Ay maşallah çok güzel bi duygu gerçekten tebrik ediyorum şimdidenBen de su an doktor kapisi onundeyim, kalp atisi icin bekliyorum. Hesabima gore 6+5 oluyor.
Inşaallah canım duyarsın minik kalp sesini ben bile heyecan yaptımBen de su an doktor kapisi onundeyim, kalp atisi icin bekliyorum. Hesabima gore 6+5 oluyor.
Yaa evet istiyoruz biz inşaallah bakalım sağlıklı olsunda inşaallahAa bizim cok benziyormuş. Bende de 2 adet 5.gun embriyo transferi oldu.
11.gun 828
13.gun 2050 idi
Çift galiba demislerdi tek gozuktu. Sizin hayirlisiyla istiyorsaniz saglikla cift gozukur insaallah.