- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Cevrenı dınleme canımYa evet farkındayım çok haklısın stres yaptım yarın 9. Günüm olacak korkumu yenemedim bir türlü ne güzel çok rahattım herkes o teste güvenme deyince çevremde panik oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevrenı dınleme canımYa evet farkındayım çok haklısın stres yaptım yarın 9. Günüm olacak korkumu yenemedim bir türlü ne güzel çok rahattım herkes o teste güvenme deyince çevremde panik oldum
canım kan testini 2 günde bir aynı saatte birde aynı merkezde yapmaya çalış, artışı daha net görürsün.Amiiinnn kuzum Amiinnn sen testlere bakma çokta kurcalama sen kan ver bak çok güzel artmış olacak kanın
Bugun vercem inslah guzel sonuc alirim daha ne zmn kadar kan vercem cumarteside doktorumun isdedi gun oluyor bid avercem mi acaba cumartesiden sonracanım kan testini 2 günde bir aynı saatte birde aynı merkezde yapmaya çalış, artışı daha net görürsün.
Dr istedigi günden önce kan verdiğin için dr 2 yada 3 kez istiyorBugun vercem inslah guzel sonuc alirim daha ne zmn kadar kan vercem cumarteside doktorumun isdedi gun oluyor bid avercem mi acaba cumartesiden sonra
Ya daha doktor dami 3 kere isdiycek isdedigi gunden haric 1 kere da degil mi yaDr istedigi günden önce kan verdiğin için dr 2 yada 3 kez istiyor
Canım sen niye böyle sürekli test felan yapıp kendini strese sokuyorsun ki bebeğinede sanada işkence etmeyi bırak artık hamilesin ve tadını çıkar.Cnm ben 7.gun kan verdim 42 cikdi ama 9.gun testde sanki silik cikdi bi onceki teste gore oyuzden tedirgin oldum ilk testde koyu 7.gunde bugun 9.gun yapdim idrar testi ona gore silik sanki bu sekilde cok yorum gordum test tekrar silik cikmaya basladinda Allah korusun agzima almak isdemiyorum ama kimyasala donusuyo diyorlar bende ondan korkdum acaba marka farkindanmi yoksa test dogru bi oncekine gore silik mi
Canım iki katı artış olmuş maşallahKızlar 3.gun embriyosu 10.cu gün 11.30
12.gun Yani bugün 25.63 çıktı umut var mı sizce böyle olupta yükselen devam eden var mi
Eğer artışı istediği gibi bulursa istemiyor canımYa daha doktor dami 3 kere isdiycek isdedigi gunden haric 1 kere da degil mi ya
Ay inslahEğer artışı istediği gibi bulursa istemiyor canım
Cnm ben 5.gun basladim icin test yapmaya oyuzde. Boyle oldu birazCanım sen niye böyle sürekli test felan yapıp kendini strese sokuyorsun ki bebeğinede sanada işkence etmeyi bırak artık hamilesin ve tadını çıkar.
Testler birbirinden farklı ve hepsinin hcg algılaması farklı olabiliyor.
Ayrıca kan testini aynı yerde ver farklı yerlerde arada az biraz fark oluyor.
2 gunde 2 kattan fazla artmisKızlar 3.gun embriyosu 10.cu gün 11.30
12.gun Yani bugün 25.63 çıktı umut var mı sizce böyle olupta yükselen devam eden var mi
Beklemek daha iyiKızlar bugün 6. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. Bel ağrısından başka hiçbir belirtim yok. Sabah içimde kötü bir hisle uyandim olumsuz olduğunu hissediyorum . Bugün test yapsam kesin sonuç alır mıyım sizce ?
Verdin mi kanı canımAy inslah
Yok kuzum 12.30 vercem hep 12.30 verdim yaVerdin mi kanı canım
Ay yapma bence en azından 2 gün daha sık dişini yoksa bende yaparım yaptım negatif sen yapma boşuna
Kaçıncı gün yaptınızBenimde test günüm 9 Nisan ama ben transfer sonrası dayanamayıp kan testi yaptırdım <1.20 çıktı sanırım yükselmez bilemiyorum
Evet bugün 5.gün ben yaptım negatifÇok erken yapmışsınız ama. 6.gün den önce çıkmaz zaten oda en en iyi ihtimal