- 11 Ocak 2017
- 68
- 177
- 93
- 35
Hayırlı olsun,gözün aydın,sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallahkızlaaar bugün kese randevum vardı 8 martta transfer olmuştum 2 tane embriyo ama bir tanesi tutmuş çok şükür sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği inşallah
Kendi inancınıza göre dua edebilirsiniz yapması zor ama teslimiyet en güzeli ben Allah'a emanet ettim hala da öyle yani kalp atışı duymadık kese görmedik benim karnımda ama Allah'a emanet diyorum içim rahatlıyor üzerine düşünmeyi bırakıyorum.Evet doğru söylüyorsunuz. Aramamak en iyisi ama işte bazen düşündürüyor bu süreç
Ben cumartesi transfer oldum. Doktor her şey yolunda dedi artık test günümü bekliyorumSon durumunuz nedir bende yarın opu olucam neler oldu
amiiinn inşallah hepimiz birbirimize pozitif haberlerini verir saglıkla kucagımıza alalımsağol canım.Allahım inşallah senin de bu sefer tutsun. bu mübarek günlerde çektiğimiz acıları unutalım inşallah tüp bebekle anne olmak gerçekten daha da zormuş
Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım
Evet evet öyle yapıyorum bol bol dua ediyorum ancak öyle sakinleşebiliyorumKendi inancınıza göre dua edebilirsiniz yapması zor ama teslimiyet en güzeli ben Allah'a emanet ettim hala da öyle yani kalp atışı duymadık kese görmedik benim karnımda ama Allah'a emanet diyorum içim rahatlıyor üzerine düşünmeyi bırakıyorum.
Gidip muayene oldum konuştum. Doğum kontrol hapı kullanıcam sonra tekrar gidicemHer doktorun tedavi yöntemi farklı canım ben adet oldum aradım transfer için ilaçlara başladık bazı doktorlar 2. Adette başlıyo sende ara öğren garanti olsun
Merhaba, yumurta toplanmadan 2 gün önce doktor bakmıştı o gün yumurta toplanırken de bakmış 12 mm kalınlığındaymış bu ay transfer yapamayız rahim dinlensin deyip Aksef ve dostinex verdi. Transfer olabilmesi için 8-9 mm olması gerekiyormuşSelam rahim kalınlığına ne zaman baktılar ben de bugün toplamaya gidiyorum
Amiinnn insallahamiiinn inşallah hepimiz birbirimize pozitif haberlerini verir saglıkla kucagımıza alalım
Bende toplamadan çıktım doktor taze transfer demiş bakalım gelip konuşacak karar değiştirmezseMerhaba, yumurta toplanmadan 2 gün önce doktor bakmıştı o gün yumurta toplanırken de bakmış 12 mm kalınlığındaymış bu ay transfer yapamayız rahim dinlensin deyip Aksef ve dostinex verdi. Transfer olabilmesi için 8-9 mm olması gerekiyormuş
Pozitif olur inş bende toplama yaptırdım doktoru bekliyorum galiba taze transferBen cumartesi transfer oldum. Doktor her şey yolunda dedi artık test günümü bekliyorum
MaşallahHadıı hayırlı olsun
Toplamadan çıktım taze transfer dediler opuya girerken şuna doktoru bekliyorum konuşması için inş karat değiştirmez taze transfer olurCanım opu oldukdan sonraki adetınde transfer baslıyor 1 ay sonra yanı
Tamam canım sağ olHemşire merdiven çıkmak asansöre inip binmek etkilemez demişti
Bakalım izin verecekler mi herkes üzerime titriyor şu an.Ama insanın evi gibisi yok teşekkür ederimBen de 4.cü katta oturuyorum yarın kan tahlili vercez. Bence evine git doktor tek tek çık merdivenleri bişey olmaz dedi
Hemşirem sadece göbekten iğneni veririm o süreçte kendin yaparsın inip çıkmazsın dediCanım merdıvenden cıkabılırsın Ama hergun ın cık yapacaksan Kayınvalıdene gıt. Benım doktorum mesela cıkabılırsın ama tekrar ıneceksen asansörlu bı evde kalmdedı Hergun ın cık yapacaksan eger
Tamam kızlar üç gün idare edip sonra geçerim evimeEn azından bir veya iki gün çıkmamanı öneririm ben de son transferimden sonra merdiven çıktım ama sadece bir kat
Geçmiş olsun canımBende toplamadan çıktım doktor taze transfer demiş bakalım gelip konuşacak karar değiştirmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?