- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
Son durumunuz nedir bende yarın opu olucam neler olduMerhaba bana da dün opu yapıldı. Şimdi sizin gibi heyecanla transfer tarihimi bekliyorum. İnsülin direncim düşerse hemen taze transfer düşmezse bir ay sonra yapacağını söyledi doktor.
Bişey söylemediler keşke taze olsa neye göre karar veriyorlar acaba beklemek iste istemiyorumTaze transfer mi olacak?
Allah razı olsun çok heyecanlıyım sizde durumlar nedir taze transfer olup beklemem istemiyorum bilmiyorum garip bir heyecan var içimde taze transferi kimlere uygun görüyorlar hiçbir fikrim yokCanım hayırlı olsun tedavin inşallah
Senin hic denemen olmamıştı dimi canim taze transfer olur bence rahimde bir proplem yoksa stress yapma lütfenAllah razı olsun çok heyecanlıyım sizde durumlar nedir taze transfer olup beklemem istemiyorum bilmiyorum garip bir heyecan var içimde taze transferi kimlere uygun görüyorlar hiçbir fikrim yok
İlk denemem sağolun desteğiniz için rahimde problem varmı bilmiyorum bildiğim yok son gittiğim de rahim kalınlığı 10 mm dediSenin hic denemen olmamıştı dimi canim taze transfer olur bence rahimde bir proplem yoksa stress yapma lütfen
Benim testim silik çıktı ama kan testim negatif çıktı tutmadı benim tekrar deneyeceğim ben. İnşallah senin tutmuştur güzel düşün güzel olsun hayırlı haberlereGeçen perşembe transfer oldum yaşım 40 testim silik çıktı yarın kan testi var bir sorum var silik çıkıpta tutmayan oldu mu çok cnm sıkıldı bugün de silik çıktı ama testi gün içinde yaptım başka teste bsy çıkmadı erken testte silik çıktı 2.si sansimizda yok cok pahaliymis valla ikinci 3. Deneme yapanlar nasil yapiyor şaşirdim valla dua edin bana da çok ihtiyacım var
çok teşekkür ederim canım ya içime su serptiniz. Senin de güzel yavrun hayırlı olsun inşallah ben de güzel sonuçlar alırım bugünCanım stres yapma benim de olmadı yerleşme kanamam. Bugün bugün transferden sonra 19. Günüm 17. Günde son kan testim de 3600 çıktı beta yarın kontrole gideceğim
benim de o sorunum vardı bana makrofaj yapıldıMerhaba. Katil hücre problemi nedir? İlk defa duyuyorum. Benim de pgt’li 6AA embriyom tutmadı. Daha önce de bir doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.
tedavin hayırlı olsun başarı ile sonuçlansın canım inşallahSon durumunuz nedir bende yarın opu olucam neler oldu
Kızlar benim yumurta toplama işlemim oldu transfer hazırlıklarına başlicaz1 hafta içinde adet olursun dedi hemşire 9 gün olacak hâlâ gelen giden yok daha çok beklermiyim acaba ilk denememde toplama sonrası 5. Gün adet olmuştum
Amin Allah razı olsuntedavin hayırlı olsun başarı ile sonuçlansın canım inşallah
Durumuna bağlı bu ben pazartesi opu oldum perşembe de transferMerry06 arkadaşım tecrübene güvenerek sormak istedim yarın opu olucam tahmini transfer kaç gün sonra oluyor
AminBenim testim silik çıktı ama kan testim negatif çıktı tutmadı benim tekrar deneyeceğim ben. İnşallah senin tutmuştur güzel düşün güzel olsun hayırlı haberlere
Her doktorun tedavi yöntemi farklı canım ben adet oldum aradım transfer için ilaçlara başladık bazı doktorlar 2. Adette başlıyo sende ara öğren garanti olsunMerhaba canım, benim de 20 Martta yumurta toplama işlemim oldu. Bu ay donduruldu rahim kalınlığı uygun değil diye. Doktorum antibiyotik ve dostinex verdi az önce regl oldum. Senin başına gelen gibi ben de işlem sonrası 5.gün regl olmuş oldum. Uyandığımda doktorumu arayıp sorucam gitmem gerekiyor mu kontrole diye.
Peki bu cd56 testi nerede yapılıyor? Siz ne kadar ücret ödediniz? Kandan baktırdınız sanırım?Vucüt bebeği virüs gibi algılıyormuş bağışıklık sistemi
Selam rahim kalınlığına ne zaman baktılar ben de bugün toplamaya gidiyorumMerhaba canım, benim de 20 Martta yumurta toplama işlemim oldu. Bu ay donduruldu rahim kalınlığı uygun değil diye. Doktorum antibiyotik ve dostinex verdi az önce regl oldum. Senin başına gelen gibi ben de işlem sonrası 5.gün regl olmuş oldum. Uyandığımda doktorumu arayıp sorucam gitmem gerekiyor mu kontrole diye.
Çok iyiyiz size taze transfer yapıyorlar üçüncü gün sizinki herhalde toplamadan önce ya da sonra tahlil yapıp mı karar verdiler son kontrolde rahim kalınlığı on milimdi benimDurumuna bağlı bu ben pazartesi opu oldum perşembe de transfer
benim doktorumda kalp atışı duyduktan sonra doğum takip doktoruna başlaman gerekiyor dedi.Tüp bebek doktorları 8 haftaya gelene kadar takibi bırakmıyor ilginç geldi bana
Kandan baktırdım 3800 TL ödedim hastane kanı aldı mikrogen firmasına yolladı orda bakılıp sonuç geldiPeki bu cd56 testi nerede yapılıyor? Siz ne kadar ücret ödediniz? Kandan baktırdınız sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?