Tüp bebek doktorları 8 haftaya gelene kadar takibi bırakmıyor ilginç geldi banaCanım bende baska doktora gıdecegım O doktorda hem tup bebek hem dogum yaptırıyor. InsaAllah Takıp ederım derse onunla devam edecegım, en azında hangı ılaclar kullanılmalı daha ıyı bılır diye Ona randevu aldım.
Benım tup bebek yaptırdıgım doktor kese ve kalp atışı ucretlıymıs pakette degılmış bende gerek yok dıye Baska doktora gıdecgım ıste
Benimki takip etmek istedi ama muayene ucreti cok geldi bana. Baska doktora gidecegim dedim, tamamdir ama bize bilgi verin dediler.Tüp bebek doktorları 8 haftaya gelene kadar takibi bırakmıyor ilginç geldi bana
Benim Allah in izni ile bundan sonra gidecegim doktor tup bebek yapmiyor. Yapmali mi sizce? Istanbul Bahcelievler Medipol de Derya Doktor. Eskiden Nisa hastanesi idi adi. Belki bileniniz vardir. Ama o hastanede genel olarak tup bebek yapilmiyor zaten.Canım bende baska doktora gıdecegım O doktorda hem tup bebek hem dogum yaptırıyor. InsaAllah Takıp ederım derse onunla devam edecegım, en azında hangı ılaclar kullanılmalı daha ıyı bılır diye Ona randevu aldım.
Benım tup bebek yaptırdıgım doktor kese ve kalp atışı ucretlıymıs pakette degılmış bende gerek yok dıye Baska doktora gıdecgım ıste
Sizin değerlerde cok guzelMaşallah benim 10. Günde 169du 13. Günde 660 17. Günde 3600 oldu
İnsallh hayali bile cok guzel allhim o günleri göstersinInşallah canımherkes pozitif olsun hepimiz böyle sağlıklı koca göbekli olalım
Merhaba. Katil hücre problemi nedir? İlk defa duyuyorum. Benim de pgt’li 6AA embriyom tutmadı. Daha önce de bir doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Benim ilki 4aa pgt li tutmadı hem de daha önce ilk aydan normal yolla hamile kalabildiğim halde meğerse katil hücre problemim varmış lütfen Bi test yapıp baktır canım büyük sorun o
Kan da bile çıkmaz benim 9. Gün kanda 57 çıkmıştı herkeste aynı olmuyor değerle
Valla ben de aynı moddayım bekleyip görcez kaç embriyo transfer edildiBenimde 3. Günüm bitti aynıyımayy hiçbir belirtim de yok tutmadı galiba diye aklıma geliyor sürekli
Merhaba! Bende 21 Mart transfer oldum 39 yaş valla bende çok heyecanlı ve korku içerisindeyim hatta evde test yapacak cesaretim bile yok
Tek 5. Gün orta kaliteValla ben de aynı moddayım bekleyip görcez kaç embriyo transfer edildi
Benim bugün transferimin 2. Günü hiç belirti yok bende henüzsenin belirtiler ne zaman başladı transferden sonra bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Merry06 arkadaşım tecrübene güvenerek sormak istedim yarın opu olucam tahmini transfer kaç gün sonra oluyorBen mart 7 snde olmuştum 17. Gunumdeyım
Korkuya kapılma allahın izniyle hayırlı sonuçlar alırız bol bol dua edelim inşallahDüne kadar kasık ağrılarım oluyordu ama bugün hiçbir ağrım olmadı. 8. Günüm bugün 28 martta kan vericem yine olmayacak diye korku içindeyim
Kızlar sigorta yaptırdınız mı hangisini tavsiye ediyorsunuz
Korkuya kapılma allahın izniyle hayırlı sonuçlar alırız bol bol dua edelim inşallah
Canım hayırlı olsun tedavin inşallahMerry06 arkadaşım tecrübene güvenerek sormak istedim yarın opu olucam tahmini transfer kaç gün sonra oluyor
Ya düşünüyorum ama hiç bir yerle görüşmedim hamile kaldıktan sonra da oluyor mu sigortaMerhaba, benim AXA tss annelik dahil poliçem var. Sigortacı olarak tavsiye ederim.
Ay inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırızaynen bende evde test yapmaya korkuyorum
8 gün belki erken gebelik testinde çıkabilirDüne kadar kasık ağrılarım oluyordu ama bugün hiçbir ağrım olmadı. 8. Günüm bugün 28 martta kan vericem yine olmayacak diye korku içindeyim
Vucüt bebeği virüs gibi algılıyormuş bağışıklık sistemiMerhaba. Katil hücre problemi nedir? İlk defa duyuyorum. Benim de pgt’li 6AA embriyom tutmadı. Daha önce de bir doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?