Teşekkür ederim canım3. Gün embriyosuna 8. Gün kan testi yapmıyorlar keşke bekleseydin benimki 5. Gün embriyosuydu 9. Gün beta 57 çıktı yani 8. Gün idrarda çıkmazdı büyük ihtimalle. Herkesin betası çok büyük rakamlarla başlamıyor stres yapma bence tutunmayı olumsuz etkileme
Canım stres yapma cok erkenAy bi anda gaza geldim eşime git hadi test al gel dedim yaptım negatif bi tarafım olmadı diyor diğer tarafım çık su içtim ondan mı geç döllenme oldu ondan mı diye kendimi avutmaya çalışıyor
Iyı yapıyosun Kuzu, yok dıyemem cunku bu surecte transfer oldugumda Hastayım Influensa olmusum dedım shhshshsKeşke korona oldum filan deseydin kimse senden davet beklemezdi. Yok valla ben anneme ve kaynanama gidiyorum zaten arabayla 2 dk evlerimiz hep orda da yatıyorum
Benim 9.gün silik cikti, sonra 11.gun kanda 828 beta cikti.Geçen perşembe transfer oldum yaşım 40 testim silik çıktı yarın kan testi var bir sorum var silik çıkıpta tutmayan oldu mu çok cnm sıkıldı bugün de silik çıktı ama testi gün içinde yaptım başka teste bsy çıkmadı erken testte silik çıktı 2.si sansimizda yok cok pahaliymis valla ikinci 3. Deneme yapanlar nasil yapiyor şaşirdim valla dua edin bana da çok ihtiyacım var
Ben de perşembe gunu gıdecegım ınsaAllah 4 gun varİnşallah canım seneye de bebislerle oruç tutan var mı nasıl geçiyor diye konuşmak nasip olur
Bence insan içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı bu süreçte ne kadar yoruluyoruz hepimiz yipraniyoruz rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Bu arada Dr bana 10 gün sonra randevuya gitmemi söyledi bende haftaya cumaya aldım daha önümde sabırla beklemem gereken 12 gün var
Canım merdıvenden cıkabılırsın Ama hergun ın cık yapacaksan Kayınvalıdene gıt. Benım doktorum mesela cıkabılırsın ama tekrar ıneceksen asansörlu bı evde kalmdedı Hergun ın cık yapacaksan egerKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
Bizim ikimizin de 7 mart transferdi. Ben de cuma sabaha randevu aldim. Ins keseyi saglicakla goruruz.Ben de perşembe gunu gıdecegım ınsaAllah 4 gun var
Benimde tutar inşallah aminBenim 9.gün silik cikti, sonra 11.gun kanda 828 beta cikti.Hani 50 ustunu gösteriyordu bu idrar testleri dedim.
Ayyy hadi insalalh senin transfer benden önceydi zaten güzel haberler verirsin Perşembe günü kaç haftalık oluyor tam olarakBen de perşembe gunu gıdecegım ınsaAllah 4 gun var
En azından bir veya iki gün çıkmamanı öneririm ben de son transferimden sonra merdiven çıktım ama sadece bir katKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
Canım stres yapma benim de olmadı yerleşme kanamam. Bugün bugün transferden sonra 19. Günüm 17. Günde son kan testim de 3600 çıktı beta yarın kontrole gideceğimbenim yerleşme kanamam şuana kadar olmadı bi sorun olmaz inşallah
İnsallh pozitif alırsın canım2 nisan ama ben 1 nisanda yapicam canımçok heyecanlıyım coookkkk
Maşallah benim 10. Günde 169du 13. Günde 660 17. Günde 3600 olduBiraz önce kan verdim 420 9 .günüm iyimi sonuc
Bende 3. Katta oturuyorum canım sıkıntı yapma merdiven çıkmamak aklıma bile gelmediKızlar çarşamba günü transferim var ve evim 3.kat asansörde yok.İlk gün merdiven çıkmak zarar verir mi acaba?Kaynanamda kalmam için diretiyor herkes ama rahat edemeyeceğim için kalmak istemiyorum bir yandan da merdiven olayı beni strese sokuyor sizce ne yapmalıyım?
Tup benek hesabına gore 5 haftalıkAyyy hadi insalalh senin transfer benden önceydi zaten güzel haberler verirsin Perşembe günü kaç haftalık oluyor tam olarak
Canım bende baska doktora gıdecegım O doktorda hem tup bebek hem dogum yaptırıyor. InsaAllah Takıp ederım derse onunla devam edecegım, en azında hangı ılaclar kullanılmalı daha ıyı bılır diye Ona randevu aldım.Bizim ikimizin de 7 mart transferdi. Ben de cuma sabaha randevu aldim. Ins keseyi saglicakla goruruz.Ben baska doktora gidiyorum artik. Tup bebek doktorum 4.500 olunca... hem de cok uzak bize. Sen naptin?
Benimde 3. Günüm bitti aynıyımO zaman pozitif sonuç tebrik ediyorumdarısı tüm bekleyenlere inşallah ben transfer 4 günümdeyim valla stresli bir süreç oldu mu olmadı mı bilmiyorum belirti arıyorum
Inşallah canımİnsallh pozitif alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?