- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
Canım vajinal bakılınca idrar olmasın isterler karından bakilicaksa idrar olsun rahim daha net görünsün isterler senin nasıl bakicak birşey söyledi miBu arada ilk muayenede idrara sıkışık mı istiyorlar acaba yoksa idrarsız mı ona göre su içeceğim gitmeden
Allah iyiliğini versin kız gece gece güldürdün Allah da seni güldürsünBen idrara sıkışınca altıma yaparım da rezil olurum diye çok su içmeden gitmiştim yalandan sıkışığım dedim hemşireler baktı sıkışık değilsin deyince bende heyecandan geri kaçmıştır demiştimtabi doktor hemen halletti idrar kesesini doldurdu ağlıycaktım neredeyse altıma yapacağım diye
Yaaa çok sevindim tebrik ederim. Bu sürece aynı yerde çok yakın zamanda başladık 3 ümüz, bana umut oldunuz. Bende heyecanla bekliyorumAhahaha neşemmm şükürler olsun gerçekten10 gün sonra kese kontrolü dediler hastaneden arayıp
Benim de aynı göbeğim var resmen ve taş gibi oldu iğnelerden sanırımBenim transfer de çok sıkışıktım. Ay o hissi hiç sevmiyorum ya. Normalde de çok tuvaletim gelir zaten. Ya benim karnım acayip şişti. Niye bu kadar hızlı büyüdü. İğneler mi yaptı? Gaz mı bu ne anlamadım.
Aaa bana vajinal baktı o yüzden dedim ama sıkışıklığı transfer de bile aşırı önemsemediler bende ne zman odaya geçtim kıyafeti giydim şu içmeye başladım 20 dk sonra falan transfer oldumDiğer hamileliğimde sıkışıktı ama karından bakıyordu ondandı demek bu alttan olacak
Benimde karnım öyle iğnelerden netBenim transfer de çok sıkışıktım. Ay o hissi hiç sevmiyorum ya. Normalde de çok tuvaletim gelir zaten. Ya benim karnım acayip şişti. Niye bu kadar hızlı büyüdü. İğneler mi yaptı? Gaz mı bu ne anlamadım.
Ben canım.Günaydın kızlar nasılsınız2 gündür sabahları mide bulantısını başladı bende bulantı yaşayan var mı
Benimde popomda yer kalmadı vallahiBu iğneler nasıl 12. Haftaya kadar kullanacağız ya. Göbeğim morardı artık. Acıyor
Aynen canım aslında 6ncı haftaya gireceğiz bu haftalarda başlayabiliyormuş bende çubuk krakerler bastırıyorum inşallah yavrularımız sağlıkla büyüsünler razıyız kesinlikleBen canım.Bende aynıyım. Daha çok erken ama sanırım ilaçlarla birlikte erken olmasını tetikliyor. Şuan bile bulanıyor. Kalkıp yeşil elma yiyeceğim limonla. Çok iyi geldi bana. Olsun herşeye razıyız Bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda
Evet maalesef 12. Haftaya kadar kullancazBenimde popomda yer kalmadı vallahicumartesi sorucam doktoruma daha ne kadar kullanıcam diye ama sanırım oda 12 hafta diyecek
Maşallah canım benim sağlıkla gelsin minnakKızlaaaaar biraz önce keseyi gördükdaha 5haftalık dedi doktor haftaya da kalp atışı için çağırdı rabbim sağlıkla kolaylıkla ilerlemeyi hepimize nasip etsin
Boyun kaç canım ?Kızlar günaydın size birşey sormak istiyorum ben kafama kiloyu aşırı takan birisi oldum acaba kilom engel olur mu diye . Daha önce hiç gebelik geçirmedim tüpler tıkalı olduğu için oluşmadı transfer içinde hala adet olmayı bekliyorum 5 gün gecikti beklemedeyim . Biraz da bakıyorum bir gebenin günlüğü sayfasına falan 110-98-86 kilolarında hamile kalan hanımlar da olmuşdr kilomla alakalı birşey demiyor hiç demedi de oruçta verdiğim kiloları geri aldım şu an tam 90 kiloyum
1.66Boyun kaç canım ?
Varmış canımİnşallah edilmezse iptal hakkı var mıydı sanki 1 ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?