Amin tabı ıkısıde yok sonucta kız erkek fark etmez hayır saglıklı evlat olsunTamam canım canım ben de rüyamda 2 kere adet olduğumu gördüm netten baktım anlamına Bi iki sitede Bi rivayete öyle rüya gören erkek çocuğu olur yazıyordu ben kızı daha çok severim eşim erkek seviyor ama tabi yeter ki sağlıklı olsun hepsine razıyız
Evet canım uzatacağım doğum paketli yapmıştım ben zaten eğer eskiden sigortam yoksa hamilelikte tekrar yaptıramıyorsun ya en azından yenileyince doğumu ve kalan aylardaki muayeneyi kapsayacakAnladım canım muanelerı kapsar ama dogumu kapsamaz o zaman. Cunku 7 ay olmuş 4 ay kalmıs bıtmesıne Belkı uzatabılırsn
Allahım evladını sana sımsıkı tutunmasını nasıp etsınKızlar bana da dua eder misiniz, hamilelerin kabul olur derler yarın transferim var, çok heyecanlıyım ve aşırı derece de korkuyorum
İyimişş canım hangı sıgorta benım anadoluEvet canım uzatacağım doğum paketli yapmıştım ben zaten eğer eskiden sigortam yoksa hamilelikte tekrar yaptıramıyorsun ya en azından yenileyince doğumu ve kalan aylardaki muayeneyi kapsayacak
Benimde Anadolu diğerleri zaten aylar önceden istiyor hamile kalmadan yapılmasını gereksizceİyimişş canım hangı sıgorta benım anadolu
Benim ikinci transferim ilkinde o kadar sıkışmıştımki bebek koyulurkan çıkacak diye korkmuştum artıkO masaya oturduğun an tüm korkuların geçecek evladına kavuşacaksın bunu düşünüp mutlu olmaya çalış kuzuhayırlısı ile güzel geçsin transferin bol bol su iç sıkışık gitmek gerekiyor yoksa doktorun müdahalesi facia
Yok bitanesi sıkışık değil normal gidiyorsunBu arada ilk muayenede idrara sıkışık mı istiyorlar acaba yoksa idrarsız mı ona göre su içeceğim gitmeden
Benim eşimde eskiden mutfakta bişey yap dediğimde bidaha istemeyim diye öyle yapardı ki makineye bardakları ağzı açık açık yerleştirirdi şimdi kendi sıpası söz konusu olunca kırk yıllık ev hanımı gibi yapıyorDogru da işte O da yerlestırıyor makıne ama duduklu yapamazki
Aynen ıns benımkıde gecerlı olur 1 ay once yaptıdım ama son adet tarıhımden 4 gun once gorunuyoda bakalım tup bebek ya belkı kabul edılırBenimde Anadolu diğerleri zaten aylar önceden istiyor hamile kalmadan yapılmasını gereksizce
Ahahha Kız nasıl guldumBenim eşimde eskiden mutfakta bişey yap dediğimde bidaha istemeyim diye öyle yapardı ki makineye bardakları ağzı açık açık yerleştirirdi şimdi kendi sıpası söz konusu olunca kırk yıllık ev hanımı gibi yapıyorne kadar gider bilmem tabi çabuk sıkılır gibi
Diğer hamileliğimde sıkışıktı ama karından bakıyordu ondandı demek bu alttan olacakYok bitanesi sıkışık değil normal gidiyorsun
İnşallah edilmezse iptal hakkı var mıydı sanki 1 ay içindeAynen ıns benımkıde gecerlı olur 1 ay once yaptıdım ama son adet tarıhımden 4 gun once gorunuyoda bakalım tup bebek ya belkı kabul edılır
Ben idrara sıkışınca altıma yaparım da rezil olurum diye çok su içmeden gitmiştim yalandan sıkışığım dedim hemşireler baktı sıkışık değilsin deyince bende heyecandan geri kaçmıştır demiştimBenim ikinci transferim ilkinde o kadar sıkışmıştımki bebek koyulurkan çıkacak diye korkmuştum artıkayy inşallah canım böyle güzel motiveler insanı mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?