Teşekkür ederimmmYa ben de razı gelebilirdim ama ben istemiyorum dediğim halde zorla geldi yaptı ve arındırmamıza izin vermedi annemi tembihledim anne sen üstüne temiz su dök diye annem dökerken anneme bağırdı hayır diye aklıma geldikçe deliriyorum neyseki gittiler evlerine bugünYaa kıyamam canım neden böyle yaparlar ki bilmem bazen kendi çocukları gibi davranıyor büyükler.İstemiyorsan istemiyorsundur. Benim bebeğim de ilk banyosunun ortasında bir tas tuzlu su ile yıkandı ama annem yapalım mı diye bana sordu ben de yapalım dedim yani onayım alındı o şekilde yaptı annem tuzlu suyla vücudunu ovaladı hızlıca ve bizimkinin de ağzının içine annem şöyle bir sürdü sonra da arkasına temiz suyla banyosu devam etti, tuzlu sudan iyice arındırdık vücudunu. Ben yapmayalım desem ısrar olmazdı ama işte insanın kendi annesine sözü geçiyor da kv ler bazen yerini bilmiyor maalesef. Üzülme hiç zamanla sana göre davranıyorlar sen yine de istemediğin şeyleri söylemeyi bırakma bir zaman sonra pes eder
Onun tarafını tutmadı Allahtan daa zaten 6 ay sonra görecek çocuğu bidaha ozaman da çok farklı bir kişi olucam bu yaptığını ömür boyu unutmayakBen bir daha hayatta yaklaştırmazdım inanılmaz bir şey ya kadının yaptığı kocama da söylerdim kadının tarafını tutarsa da onu kovardım ne bu ya
40 gün ve 1 aylık çekimleri böyle yapmıştım canımYa masaAllah çok güzel olmuş1. Ay çekimleri nasıl yapmıştıb canım bizede fikir olsun
Dogru bende dogdugundan beri pudra kullaniyorum. Hem bebe yagi ikisini degistirerek her alt açtigimda kullaniyorum.Bebek pudrasi pisik icin hemen tesir ediyo istediginiz marka pisik kremini kullanin islak kaldigi icin iylesmiyo bu benim 3. Cocugum tavsiyemdir. Bana dua edersiniz
Ay önce bir sorarsın bakalım annesi istiyor mu çocuğun yapan yapmayana saygım var ama ben böyle şeyleri sevmiyorum.takmış kafaya yapıcam diye yaptı işte
Çocuk kokmuyormuş ömrü boyunca saçma kadın ya
Cnm 1 ayda kaç kg almış, hastaneden çıkarken kaç kiloydu?Kızlar bizim aylık kontrolümüz vardı bugün çok şükür her şey yolunda4.140 gram olmuş boyu da 52cm olmuş kalça ultrasonumuz da temiz çok şükür darısı başınıza
En iyisini yapmışsın ya kalp kırmak istemedim ama sonuç bu oldu hurafelerden nefret ediyorum hergün başımda oturup şöyle yapma böyle olur diyip durdu 1 hafta. Neyseki gittiAy önce bir sorarsın bakalım annesi istiyor mu çocuğun yapan yapmayana saygım var ama ben böyle şeyleri sevmiyorum.
Benim kv de de dedi tuzlu suda ovalayarak yıkayacağım asla hayır diye bağırdım sonuç 49 günlükken eşimle tek yıkadım mis gibi onu da evime sokmadım.
Ayyy çok tatlişleerrr40 gün ve 1 aylık çekimleri böyle yapmıştım canım
3.135 doğdu canım çıkarken kaçtı hatırlamıyorum. İşe yaradı mı bari ben dış kısmını uyardım doktor huzursuzluk varsa yap dediCnm 1 ayda kaç kg almış, hastaneden çıkarken kaç kiloydu?
Zeytınyağı ve kulak çubuğu ile popişi uyarma işini bnde yaptım cnmkulak çubuguna zeytınyağını bandırıp popiş deliğini kurcaladım,
Ayy bir daha böyle şeylerle gelmez umarımEn iyisini yapmışsın ya kalp kırmak istemedim ama sonuç bu oldu hurafelerden nefret ediyorum hergün başımda oturup şöyle yapma böyle olur diyip durdu 1 hafta. Neyseki gitti
Bnde kulak çubuğunun ucuyla uyardım, evet yapmıştı kakasını3.135 doğdu canım çıkarken kaçtı hatırlamıyorum. İşe yaradı mı bari ben dış kısmını uyardım doktor huzursuzluk varsa yap dedi
Kaç saat sonra yaptıBnde kulak çubuğunun ucuyla uyardım, evet yapmıştı kakasını
Tam çıldırmalık bir durum gerçekten tuzlu tuzlu mu giydirtti çocuğuTeşekkür ederimmmYa ben de razı gelebilirdim ama ben istemiyorum dediğim halde zorla geldi yaptı ve arındırmamıza izin vermedi annemi tembihledim anne sen üstüne temiz su dök diye annem dökerken anneme bağırdı hayır diye aklıma geldikçe deliriyorum neyseki gittiler evlerine bugün
Yaa biz de 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz ben de yapacağımmm40 gün ve 1 aylık çekimleri böyle yapmıştım canım
canım unutmayacağım bisey de değil cehaletinden yapmış kötü niyetli değil ki dediim gibi ben kesin iterdim o anda baya olay çıkabilirdş ama unutmayacağım bir kötülük olarak da düşünmezdim aklı ermemiş ya da ona o kadar ermiş iyi bisey yapıyorum sanmışOnun tarafını tutmadı Allahtan daa zaten 6 ay sonra görecek çocuğu bidaha ozaman da çok farklı bir kişi olucam bu yaptığını ömür boyu unutmayak
Bize de atYaa biz de 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz ben de yapacağımmmçok tatlı olmuşlar ba yıl dım
tam yemelikler oğluma alsam birini ilerde40 gün ve 1 aylık çekimleri böyle yapmıştım canım
ay inanmıyorum çok geçmiş olsunKızlar gece kızım Müslüm örtüsü üstüne örtmüştüm her zamanki gibi koltuk altından aşağı doğru nasıl becerdiyse (şimdi kameran izleyeceğim nasıl olmuş diye) kafasını kapatmış gece tamamen 4:30 gibiydi ağlama sesine kalktım baktım kafası tamamen örtünün altında kalmış ağlıyor yavrum ay çok korktum hemen kucağıma aldım yanıma yatırdım etrafına yastıklar dizdim gece onu ezmeyeyim diye eşimle arasına da yastık koydum o da ezmesin diye ne olur ne olmaz öyle deli yatmayız ama yine de önlem işte çok korktum ya sonra koltuk altından kolları dışarda kalacak şekilde bacaklarını sıkmadan vücuduna Müslin örtüyü doladım öyle yatırdım daha iyi oldu bundan sonra öyle uyutacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?