canım küvetini dolduruyorsun ya sen uzun tut bacaklarını daa hareket ettirsin bol bol hem gaz çıkartıyor hem sakinleştiriyor bebek havuzları satılıyor bunun için benim küvetim var bebeğin de var ama havuzda alsam mı diye düşünüyorum yorumlar çok iyiKuzum benim ki agliyorda gozunden yaş geliyor ben ilkten gaz sancısı sanıyordum ama baktım ki bazen gazdan bazen de istediği olmadığı için ağlıyor aşırı sinirlivalla ben henüz çözüm bulamadım sen bulursan nolur bana da söyle
Bizde de olmuştu aynı şey birkaç gün devam etmişti ikinci bir defa k vitamini iğnesi yapıldı bir de gümüş nitrat ile yakıldı sonra düzeldi kanama olmadı bir daha. Bence takip edin devam ederse doktorunuza görünün.Göbek deliğinde biraz kanama olmuş zıbınına çıkmış kendiliğinden geçer dimi o içinde kan gelen kısmı falan
Çogunlukla meme veriyorum. Ama ara sira mama da veriyorum. Eger 2 3 saatir açsa 60 cc içiyor.Mama veren anneler günde kaç ml veriyorsunuz?
Canım senin kaç günlük bebiş? Mamayı neyle veriyorsun bir de?Çogunlukla meme veriyorum. Ama ara sira mama da veriyorum. Eger 2 3 saatir açsa 60 cc içiyor.
Arveles ve antibiyotik kullanıyorum, zorluyorum valla bakalım.. ya birde benimle aynı gün sezeryan olan vardı kontrole gittiğimde kızın hiçbirşeyi yoktu sordum kendimi kötü hissettim ben niye böyleyim diye. Şu yangı geçsin başka birşey istemiyorum. Senin nezaman geçti yangıBence içinizi ferah tutun anlattıklarınızla aynı şeyleri yaşadım. Yangı çok kötüydü. Dik yürümeye çalışın biraz zorlayın kendinizi ve bir minoset :) biraz da sabır, az kaldı geçmesine. Benim de yapıştırma bu arada. İnsanın aklından felaket senaryoları geçse de bu normal bir süreç.
Umarım geçer bebeğime doğru düzgün bakamıyorum annem bakıyor bugün 6. GünNormal canım benimde öyleydi 4. Günden sonra hafiflemeye başladı ağrılar
Kuzum ben çok sık yikamiyorum doğduğundan beri iki kere yıkandıcanım küvetini dolduruyorsun ya sen uzun tut bacaklarını daa hareket ettirsin bol bol hem gaz çıkartıyor hem sakinleştiriyor bebek havuzları satılıyor bunun için benim küvetim var bebeğin de var ama havuzda alsam mı diye düşünüyorum yorumlar çok iyi
Canım ben verdiğim zamanlar tek öğünde 60 cc veriyordumMama veren anneler günde kaç ml veriyorsunuz?
29 günlük biberonla veriyorum. Aslinda binevide gögsümde süt olmasina ragmen ememiyor. Gündüzleri memeye zorluyorum. Ama geceleri çok güzel uyurken memeye zorlamak zor oluyor.Canım senin kaç günlük bebiş? Mamayı neyle veriyorsun bir de?
Hahahah ay hepsi aynı cidden bırak baksınİyi yapmışsın şimdi anlar senibende yazlıkları çıkartdım annem burdayken yapayım dedim baya rahatladım.Benimkide yarın evde olduğu için bu gece diyor kendim bakıcam ben biliyorum nasıl bakıcak ağlaması durmayınca bana vericek ben ne kadar uykulu olsam bile gece tatlı tatlı konuşuyorum oğluşumla ama eşim görüyor uyumuyor hemen dediği bu oluyor bu neden susmuyor ya
Bencede ağır canım ya benimkiler toz da hep kustu sıvıyı da kusar o zaman :/Bizimki kustu toz hiç denemedik hep sıvı denedik çoğunda da kustu o yüzden bence ağır bir mama Aptamil
B Buddy x P PembeBiKuzuCanım bezden olmuş olabilir sıkmış olabilir misin ben hiç fark etmedim öyle bişey
Bnde yapıcam cnm 1 aylık olanı dün çekebildimKızlar her ay evde bebeklerine konsep foto çekmeyi düşünen var mı ben çekiyorum
Kendi çapımda anı kalsın diye bir şeyler yapıyorum şuana kadar 1. Ay ve 40 günlük çekim yaptım yarın 2. Ay için yapıcam 2 aylık olmalarına 2 gün var bayram arifesi tam 2 aylık oluyorlar çok şükürinşallah yarın istediğim gibi çekebilirim onun için yapay gül yaprakları aldım bebeler istediğim pozisyonda durursa kafamdaki çekicem
Vermem diğerini de alırımBu çelişkili soruyu önce kendime sonra eşime verdim
Oglumuzu hastanede karıştıdiysalar şimdide ortaya çikarsa bu bebegimizi verirmisin dedim.ay nerden aklima geliyorsa bunlar. Ikimizde tam bisey diyemedik.
Hadi sizede soruyum napardiniz
VermemBu çelişkili soruyu önce kendime sonra eşime verdim
Oglumuzu hastanede karıştıdiysalar şimdide ortaya çikarsa bu bebegimizi verirmisin dedim.ay nerden aklima geliyorsa bunlar. Ikimizde tam bisey diyemedik.
Hadi sizede soruyum napardiniz
Bende öyle düşündüm ama o bebegi vermezler ki kendi bebelerini almak isterler.Vermem diğerini de alırım
Çocuk kaçakçılıgına başlayacaz mecburBende öyle düşündüm ama o bebegi vermezler ki kendi bebelerini almak isterler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?