- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VermeeemmBu çelişkili soruyu önce kendime sonra eşime verdim
Oglumuzu hastanede karıştıdiysalar şimdide ortaya çikarsa bu bebegimizi verirmisin dedim. ay nerden aklima geliyorsa bunlar. Ikimizde tam bisey diyemedik.
Hadi sizede soruyum napardiniz
Ben 2 saate bir veriyorum. Zaten çoğunlukla memede ama memede olmadığı zaman 2 - 2.5 saati çok geçirmiyorum hala. Doktorum 3 saati geçmeyecek demişti ama burada okuduğuma göre her doktor farklı bir şey söylüyorHerkes hala 3 saatte 1 mi veriyor süt ya da mama? Ben uyandırmaya kıyamıyorum çocuğu bazen 5 saati buluyor uyanması ne yapsam acaba?
Benimki 2 saatten fazla uyumuyor, teşekkürlerHerkes hala 3 saatte 1 mi veriyor süt ya da mama? Ben uyandırmaya kıyamıyorum çocuğu bazen 5 saati buluyor uyanması ne yapsam acaba?
Hahshdh benimki bazı geceler 5 saat uyuyo dün gece 3 buçuk saatte bir uyandıBenimki 2 saatten fazla uyumuyor, teşekkürler
Peki 2 saati memeye bıraktığı andan itibaren mi hesaplıyoruzBen 2 saate bir veriyorum. Zaten çoğunlukla memede ama memede olmadığı zaman 2 - 2.5 saati çok geçirmiyorum hala. Doktorum 3 saati geçmeyecek demişti ama burada okuduğuma göre her doktor farklı bir şey söylüyor
Ben önce alarm kuruyordum ama baktım ki en fazla 4 saat falan uyuyor bazen 2 saatte bir kalkıyor o yüzden kendine bıraktım ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum. Yoksa acıkmadığında ve uykuda olduğunda ne uyandırabiliyorum ne de memeyi ağzına sokabiliyorum en iyisi böyle gözü kapalı hafif ağlamaya başladığında kucağa alıp emzirmek benceHerkes hala 3 saatte 1 mi veriyor süt ya da mama? Ben uyandırmaya kıyamıyorum çocuğu bazen 5 saati buluyor uyanması ne yapsam acaba?
Oyy yerim ne tatlış ya mercan kuşBnde yapıcam cnm 1 aylık olanı dün çekebildim ama bıraz rütüş yapıcam o yeşil ip olmadı onu boyucam emziksiz durmadı
Ay canım kıyamam ya ay ne denir böyle hadsiz insanlara bilmiyorum istemiyorsan istemiyorsundur çocuk onun gibi davranması nedir ay ben sinirle kıyamet koparırdım netSinirimden ağlıyorum .. ben ailemin evine geldim doğum için kv de geldi doğuma bugun 6. Günlük bebeğim duş aldıralım dediler tamam dedim tuzla yıkama muhabbetine yapıyordu kaynanam defalarca hayır istemiyorum dememe rağmen küvet hazırlanırken elinde tuzlu suyla geldi ne annemi ne beni dinlemeden çocugu tuzlu suyla duruladı ‘ ben 4 cocuk büyüttüm böyle bişe oldumu vs diyor anneme annem ise tuzla yıkadığı yerlere temiz su dökerken hayır diye bağrıyor sonra bunlar videoya çekilmişti ilk banyosu diye videoyu izlerken birde ne göreyim çocugun ağzına dudaklarına tuzlu su sürüyor ben arkamı döndüğümde bunu gördüm ya kafayı yedim şimdi ben napayım ne deyim bu kadına bu çocuk benım cocugum benım kararlarıma saygı duymayan bir kadın var ortada eşime desem onu haklı bulsa daha çok sinirlenicem zaten lohusayım Allahım ya kv terörü yaşadım resmen
Bana normal doğumdan sonra içmem için vermişti doktorum.Kızlar mastit oldum antibiyotik cefaks içen var mi
Bizim sarılıkda 8.8 çıktı 7. Gününde doktor korkulacak bir şey yok artık atlatmış gibi dediCanım sanki bugün az yaptı ama bizim sarılık daha sıfırlanmadı 7.8 doktor çişli bezini kontrol et dedi.
90 veriyorum bazen 120Mama veren anneler günde kaç ml veriyorsunuz?
Başka zaman hep ağlar oğluşum gece hiç ağlamamışkalkmış bezi değişmiş kakası olmamış başka zaman her yer kaka oluyorsahurda bir baktım çocuk kendini yıpratıyor tabi eşimde durmadı ben uyuttum birde utanmıyor bana diyorki ve deyincede gülüyorbu gece ben baktım diyor azcık uyuyayım diyorHahahah ay hepsi aynı cidden bırak baksın bakabildi mi
5 saat uyur mu neden acaba gündüz de mi olabiliyor benim ki bir iki defa gece 4 saat uyudu maxHerkes hala 3 saatte 1 mi veriyor süt ya da mama? Ben uyandırmaya kıyamıyorum çocuğu bazen 5 saati buluyor uyanması ne yapsam acaba?
Evet canım yani ben öyle yapıyorum. Memeyi bırakıyor saate bakıyorum 2 saat sonrasına alarm kuruyorum o şekilde düzen kurdum şimdilikPeki 2 saati memeye bıraktığı andan itibaren mi hesaplıyoruz
ya ben kibar nazik bir insanımdır ama dayanamaz iterdim yere vs birbirimize girerdik saç baş dalabilirim bir anda manası neymiş anlamı neymişSinirimden ağlıyorum .. ben ailemin evine geldim doğum için kv de geldi doğuma bugun 6. Günlük bebeğim duş aldıralım dediler tamam dedim tuzla yıkama muhabbetine yapıyordu kaynanam defalarca hayır istemiyorum dememe rağmen küvet hazırlanırken elinde tuzlu suyla geldi ne annemi ne beni dinlemeden çocugu tuzlu suyla duruladı ‘ ben 4 cocuk büyüttüm böyle bişe oldumu vs diyor anneme annem ise tuzla yıkadığı yerlere temiz su dökerken hayır diye bağrıyor sonra bunlar videoya çekilmişti ilk banyosu diye videoyu izlerken birde ne göreyim çocugun ağzına dudaklarına tuzlu su sürüyor ben arkamı döndüğümde bunu gördüm ya kafayı yedim şimdi ben napayım ne deyim bu kadına bu çocuk benım cocugum benım kararlarıma saygı duymayan bir kadın var ortada eşime desem onu haklı bulsa daha çok sinirlenicem zaten lohusayım Allahım ya kv terörü yaşadım resmen
Yaa kıyamam canım neden böyle yaparlar ki bilmem bazen kendi çocukları gibi davranıyor büyükler. İstemiyorsan istemiyorsundur. Benim bebeğim de ilk banyosunun ortasında bir tas tuzlu su ile yıkandı ama annem yapalım mı diye bana sordu ben de yapalım dedim yani onayım alındı o şekilde yaptı annem tuzlu suyla vücudunu ovaladı hızlıca ve bizimkinin de ağzının içine annem şöyle bir sürdü sonra da arkasına temiz suyla banyosu devam etti, tuzlu sudan iyice arındırdık vücudunu. Ben yapmayalım desem ısrar olmazdı ama işte insanın kendi annesine sözü geçiyor da kv ler bazen yerini bilmiyor maalesef. Üzülme hiç zamanla sana göre davranıyorlar sen yine de istemediğin şeyleri söylemeyi bırakma bir zaman sonra pes ederSinirimden ağlıyorum .. ben ailemin evine geldim doğum için kv de geldi doğuma bugun 6. Günlük bebeğim duş aldıralım dediler tamam dedim tuzla yıkama muhabbetine yapıyordu kaynanam defalarca hayır istemiyorum dememe rağmen küvet hazırlanırken elinde tuzlu suyla geldi ne annemi ne beni dinlemeden çocugu tuzlu suyla duruladı ‘ ben 4 cocuk büyüttüm böyle bişe oldumu vs diyor anneme annem ise tuzla yıkadığı yerlere temiz su dökerken hayır diye bağrıyor sonra bunlar videoya çekilmişti ilk banyosu diye videoyu izlerken birde ne göreyim çocugun ağzına dudaklarına tuzlu su sürüyor ben arkamı döndüğümde bunu gördüm ya kafayı yedim şimdi ben napayım ne deyim bu kadına bu çocuk benım cocugum benım kararlarıma saygı duymayan bir kadın var ortada eşime desem onu haklı bulsa daha çok sinirlenicem zaten lohusayım Allahım ya kv terörü yaşadım resmen