Tamamdır ben de yapmayım artıkTamam kuzum hayırlı olsunsağlıkla gezsin içinde kuzucuk biz henüz bakamadık ama aklımızda var, eşimde çok beğenmiş hemen kullanmaya başlarsan deneyimini paylaş benimle kuzum
Sezeryan bandını çıkardıktan sonra pansuman yaptı doktor, 3 gün gazlı bez koydum dikiş yerine, jiç birşey sürmeye gerek yok dedi
Ayyy ne güzel benimki tutmadı onu ya
Marketlerde de var belki onları severAyyy ne güzel benimki tutmadı onu ya
benim bebemin kafa küçücük, burnu falan kapanıyor emzik verince
Benim oğlanda minicikbenim bebemin kafa küçücük, burnu falan kapanıyor emzik verincebiraz büyümesini bekliyorum vermek için
Senin neden hala gebelik takvimin duruyor ayoyyneyse bundan sonra büyürler artık
ay kızzzz ben bebemi çok seviyorum, herkesten kıskanıyorum ama bi kabullenme süreci yaşıyorum galibaSenin neden hala gebelik takvimin duruyor aydoğduğunu kabullenemedin herhalde
Teşekkür ederim kuzumTamam kuzum hayırlı olsunsağlıkla gezsin içinde kuzucuk biz henüz bakamadık ama aklımızda var, eşimde çok beğenmiş hemen kullanmaya başlarsan deneyimini paylaş benimle kuzum
Sezeryan bandını çıkardıktan sonra pansuman yaptı doktor, 3 gün gazlı bez koydum dikiş yerine, jiç birşey sürmeye gerek yok dedi
Kuzum benim ki agliyorda gozunden yaş geliyor ben ilkten gaz sancısı sanıyordum ama baktım ki bazen gazdan bazen de istediği olmadığı için ağlıyor aşırı sinirliOf çok iyi anlıyorum canım ha bizimki de sadece kucağa aldığım sn susuyor seninki de top üstünde susuyor desene işimiz iş diyorum nasıl bu çığlıktan vazgeçerler ki ?
Ağlasa gam yemicem bir derdi de yok sadece istediği olsun diye çığlık atıyor
Bugün eşim alacaktı unutmuş yarın alacak inşallah bir deneyeceğim son kezMarketlerde de var belki onları sever
Marketten wee baby almıştım ilk ben, onu sevmedi, darısı başına kuzum,en azından ağlamaz oyalanırlar az da olsa
Kız göğsün nasıl oldu iyileşti mi merak ettimKuzum benim ki agliyorda gozunden yaş geliyor ben ilkten gaz sancısı sanıyordum ama baktım ki bazen gazdan bazen de istediği olmadığı için ağlıyor aşırı sinirlivalla ben henüz çözüm bulamadım sen bulursan nolur bana da söyle
Saol kuzucumKız göğsün nasıl oldu iyileşti mi merak ettim
Kuzum çok geçmiş olsun çok sevindim o da geçer inşallah en kısa zamandaSaol kuzucumelhamdülillah iyileşti hala beze var ama gidecek oda zamanla insallah masaj yapıyorum ara ara en azından enfeksiyon gitti
Oyy çok güzel kuzumTeşekkür ederim kuzumamin inşallah kalite olarak eşim bayildi Mercedes gibi araba bu diyor kabin boy arabadan bı tık daha ağır ama travel sistem arabalar içinde bence en kibar model ve kocaman tekerlekli olanlara göre daha hafif, yani ikisi arasında bir alternatif olmuş. Ana kucağına koyup Alyayi evde gezdirdim sürüşü çok güzel
Hadi inşallah kuzum, bende bu olmasa en son bibs denecektimBugün eşim alacaktı unutmuş yarın alacak inşallah bir deneyeceğim son kez
Ay neyseki tutmuş daha fazla denemene gerek kalmadanOyy çok güzel kuzumgerçekten çok güzel duruyor, bebeler rahat rahat gezsin içinde
Hadi inşallah kuzum, bende bu olmasa en son bibs denecektimson şans olarak
Allah yardımcımız olsun birmiyorum yolu yok kuzumKuzum benim ki agliyorda gozunden yaş geliyor ben ilkten gaz sancısı sanıyordum ama baktım ki bazen gazdan bazen de istediği olmadığı için ağlıyor aşırı sinirlivalla ben henüz çözüm bulamadım sen bulursan nolur bana da söyle
Çok normal canım. Gerçekten ilk bebekte ben de böyle olmuştum, hatta yalnız kalınca daha kötü olmuştum inşallah sana yalnızlık daha iyi geliray kızzzz ben bebemi çok seviyorum, herkesten kıskanıyorum ama bi kabullenme süreci yaşıyorum galibaönceki hayatımı özlüyorum aşırı derecede. Yani daha yalnız kalamadığımızdan belki bilmiyorum ama sürekli ağlama isteği geliyor, iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?