Cnm zten ilk gunler hepımızın sütü damla damla, sen emzir açılacak o, 3.gunden sonra bollaşacak sütünKızlar ya sütüm damla damla geliyor bi öneriniz birşeyiniz var mı ne yapsam gelir böyle olup sonradan açılan oldumu yada sütü
Ahahha koptumİnşallah onu tutar benim kızda zar zor tutuyor sakinken vermem lazım yoksa oguruyor istemiyor plates topuna geçip sakinlestiriyorum öyle veriyorum kız doğurduk hala şu topa muhtacım en son havasını indirip çerçeve yapıp odasına asicam emektar diye
Aa eşlerımız ne kadar benziyorCanım benim eşimde şu wc huyunu bırakmadı girip 1 saat çıkmıyor deliriyorum ne dediysem bırakmadı bırakacak gibi de değil ayar oluyorum bazen her gün her gün artık ben uyuyunca gir gece diyorum
Ay hevesle de aldım emzikleri ama yok valla sevmedi benim kız her gün ısrarla deniyorum bir umut ama yok. İnşallah seninki tutar canım çok rahatlık emzik tutmadığı için emziği ben oldumBen de avent ten yana umudum vardı
İnşallah tutar benim ki
Wee baby almış arkadaşım, onun bebesi çok güzel tutuyor, bana da aldı, benimki öğürüyor sonra da kusuyor
Hiçbişy almadım cnm grek yok cunku evde zaten kıyafetleri var.diğer bayram alırımKız bebiş anneleri .. siz neler aldınz bayramda giydirmek için? Fotoları atın fikir olsun
Aynen öyle benim de çok azdı şimdi çok şükür emdikten sonra sıkıp sıkıp yüzüne suruyorum kızımınCnm zten ilk gunler hepımızın sütü damla damla, sen emzir açılacak o, 3.gunden sonra bollaşacak sütün
Canım pes etme ben iki bebeğe tutturdum inat edeceksin biraz :) ağzına sokup tık tık vur emziğe emzirirken ağzından memenş çıkarttığı gibi onu sokup göğsüne daya. Benimki emiyor ama işine gelince bazen öğürüp atıyor bazen de hırsla emiyorAy hevesle de aldım emzikleri ama yok valla sevmedi benim kız her gün ısrarla deniyorum bir umut ama yok. İnşallah seninki tutar canım çok rahatlık emzik tutmadığı için emziği ben oldum
AahhaaaTikabasa niyet ettim bugün çocuklara banyo yaptırıp 4 saat uyutmaya inci tan izlemeye o kadar niyetlendim ki tatlı bile yaptım kahve yanına
Cnm iyiyiz çok şukur, bebişlerımızde iyiKızlar merhaba
Uzun zamandır girmiyordum gruba hatta buraya da pek sık girmiyorum çünkü yaşadıklarım geliyor aklımaama merak ettim sizleri. Umarım herkes iyidir, bebekleriniz iyidir benim için dua edin olur mu? Minnoşlarınızı da benim için doya doya koklayın yıpransanız da hayatınızın en güzel zamanlarını yaşıyorsunuz unutmayın. İnşallah bir gün ben de yaşarım bu duyguyu
Her şeyi yaptım ama tutmadı canım ilk emiyor meme olmadığını mı fark ediyor anlamıyorum ağzından atıyor sinirleniyor daha çok ağlıyorAynen öyle benim de çok azdı şimdi çok şükür emdikten sonra sıkıp sıkıp yüzüne suruyorum kızımın
Canım pes etme ben iki bebeğe tutturdum inat edeceksin biraz :) ağzına sokup tık tık vur emziğe emzirirken ağzından memenş çıkarttığı gibi onu sokup göğsüne daya. Benimki emiyor ama işine gelince bazen öğürüp atıyor bazen de hırsla emiyor
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Ama iyiyim diyememCnm iyiyiz çok şukur, bebişlerımızde iyiasıl sen nasılsın, nezamandır aklımdasın dıyorum bayaadır yok. Mesaj atacaktım hatta. Dualarım senınle cnm inan olacak, kucağın dolacak
Ayy senin birdi iki olmuşAa eşlerımız ne kadar benziyorbıde ellerıne alıyorlar telefonu tek kaçış yerleri orası tabii işin aksi oğlumda ondan gördü o da telefon - tuvalet bagımlısı oldu 1ken 2 oldular. o neyden kaçıyor acaba
Oy afiyet olsun şimdidenAahhaaahadi bakalım, bnim buakşam menüde çi köfte var niyet ettık niyetlendik sıcak sıcak çay içip inci naneleri izlemeye
Çok şükür canım bizde iyiyizKızlar merhaba
Uzun zamandır girmiyordum gruba hatta buraya da pek sık girmiyorum çünkü yaşadıklarım geliyor aklımaama merak ettim sizleri. Umarım herkes iyidir, bebekleriniz iyidir benim için dua edin olur mu? Minnoşlarınızı da benim için doya doya koklayın yıpransanız da hayatınızın en güzel zamanlarını yaşıyorsunuz unutmayın. İnşallah bir gün ben de yaşarım bu duyguyu
Ayy şu sağdaki tulum nerdennnnBizim hayranlıklarımız da bunlar
Ot bende avent aldım hemde 2 şer tane 4 tane Avent emzik var 2 si gece parlayan dan ama gel gör ki öğürüyorlsr anca açken veriyorum oyalanıyorlar ya da gece uykuya geçerken yeni yeni bir kızım istiyor uykuya geçişte o kadarCanım ben aventin soothie aldım ilk onu kabul etmedi sonra senin dediğin ışıkta parlayan modelini aldım onu da kabul etmedi hatta çok zorlayınca öğüre öğüre kustu bir de bips deneyeyim
Bende ki modeli büyüktür belki annem almıştı damaklı emzik avent yanında küçük kaldıAventin biberonunu çok güzel tutuyordu, bende o mantıkla emziğini de tutar dedim, umarım yanılmam
Wee baby büyük mü kalıyor aventin yanında bize de küçük gelmiştiemzik tecrübem hiç yok diğer oğlanlara kullanmadım, bu sürekli emmek istiyor yoksa ağlıyor en azından sakinleşir diye umut ediyorum
Bahçelievler'de kadir has AVM içinde Gürkan bebe var canım ordan alicam ben sana dediğim bebek arabasını aradım konuştum 11.500 dedi nakit 11 bine bırakacak internette 13 bin aklında olsun canım ordan alırsın düşünürsenEvet canım
Bebek çıksinda ne olursa olsun orda sadece kıza artik elini içimden çıkarır mısın güzelim diye carladımAhahahha kız Allah seni doğru diyorsuno 15 öğrenci neymiş ya ben herkes bakıyor diy evi garipserdim gerçi orda canının dersinde çokta tık oluyordur demi
Tamam kuzum al bebeni kucağına zıpla aynı karnında ki gibi belki rahatlatır seni deAhahha koptumbenimkini kaldırmışlar ona bakıp bakıp ağlıyordum ilk zamanlar ağır depresyon geçirdim resmen her şeye bakıp karnımdaki zamanları aklıma geliyordu öyle olunca da sürekli bir ağlama modundaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?