Ahahhahaha bizimki de 36 yaşında sanırsın 3.5 yaşında ben diyorum sen 3.5 yaşındasın haberin yok
kv diyorum oğlum 3.5 yaşında gibi davranıyor yine
gülüyorlar
Kız senin adam 46 yaşında normal onun dinlememesi
Benimki dışarda birinin yanında böyle davranınca kes uzatma diyor
onda da haklı milletin yanında annemlerin falan yanında yapıyorum bazen sinirden onda ona hak veriyorum erkeklik gururu inciniyor annem de yapma yanımızda diyor da bazen onu düşünemiyorum düşüncesizlik ediyorum ona hak veriyorum Ama evde yalnızsak yandı benden çekeceğin var diyorum
10 yıldır tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz huyumu suyumu biliyor herhalde o da beni çok sallamıyor sallasa zaten böyle davranmam beni ciddiye almadığı için deliriyorum hele bir de böyle haklı çıkıyorsam
Bizimki de değişmiyor bak 2 güne yine aynı şeyi yapar flaş açar gezer evde ya daha bu sabah 6 da beslemeye kalkmışım saat kaç diyor sessizce dedim 6 he iyi prenseslerim mapıyor diyor ama o sesli konuluyor ben sessiz çocuklarda bu konuşunca açtı gözleri
ya dedim kör müsün uyuyorlar beslemeye kalktım ne yapıyor olabilirler uyusana be adam dedim
yani aslında o anlık değişiyor
sonra diyor ki he pardon karım diyip götü devirip uyuyor
yani sallamıyor sinirlenmemi dedim zaten bazen sana bağırıyorum özür dilerim üzülüyor musun o an stres anında oluyor diyorum yo üstüme alınmıyorum ki diyor ahahahah nasıl delirmeyeyim
2 tokat atıyorum şakacıktan