• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
@The @Niqu Tikabasa Tikabasa @paris2023 @Evva A Asliyokfotokopisivar europh europh tablo gorunmuyor o yuzden daha etiketleyemedigim kıslaaaaarrr 🤩🤩 nasilsiniz bebislerle hayat nasil gidiyor buraya girdikce hep mart annelerine bakiyorum ne guzel zmanalarimiz gecti 😍 Eymen hepinize kucak dolusu opucukler veriyooo😍😍
Peki benim bunu neredeyse 3 hafta sonra görmem ? 😂 Çocuklardan telefonları elimize zor alır olduk burada çok güzel zamanlar geçirdik dertlerimizi paylaştık endişelerimizi giderdik 😍 soruna gelince bizde her şey yolunda ama Elisa da yumurta alerjisi var sanırım ne zaman versem onu saatler geçse de çıkarıyor test yaptıracağız bugünde kusup duruyor onun dışında her şey yolunda oldu mu hiç bu durumu yaşayan ? Eymen’i çok öp kuzum yerime 🥰🥰 nasıl gidiyor ek gıda süreci

Bir aydır öksürük tıkanıklığı vardı hastaneye yattık 3 gün idrarında koku vardı doktora söyledim hocam birde idrar bakalım dedim. İdrarında bakteri üremiş doktor sizi nefroloji görsün bir dedi, bizde dün gittik sol böbrek 9mm büyüklük dedi. Böbrek reflüsü olabilir dedi. 5 aşama imiş 4,5 aşamalar ameliyat. 1.2.3 de koruyucu antibiyotik. Dedi yıkıldım ama büyüme oranı çok yüksek dedi doktor
Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığa kavuşsun inşallah

Bir aydır öksürük tıkanıklığı vardı hastaneye yattık 3 gün idrarında koku vardı doktora söyledim hocam birde idrar bakalım dedim. İdrarında bakteri üremiş doktor sizi nefroloji görsün bir dedi, bizde dün gittik sol böbrek 9mm büyüklük dedi. Böbrek reflüsü olabilir dedi. 5 aşama imiş 4,5 aşamalar ameliyat. 1.2.3 de koruyucu antibiyotik. Dedi yıkıldım ama büyüme oranı çok yüksek dedi doktor
Cnm gecmiş olsun🤲😪

Peki benim bunu neredeyse 3 hafta sonra görmem ? 😂 Çocuklardan telefonları elimize zor alır olduk burada çok güzel zamanlar geçirdik dertlerimizi paylaştık endişelerimizi giderdik 😍 soruna gelince bizde her şey yolunda ama Elisa da yumurta alerjisi var sanırım ne zaman versem onu saatler geçse de çıkarıyor test yaptıracağız bugünde kusup duruyor onun dışında her şey yolunda oldu mu hiç bu durumu yaşayan ? Eymen’i çok öp kuzum yerime 🥰🥰 nasıl gidiyor ek gıda süreci
Aa eymende aynı sekilde 🥹 yumurta yiyosa 2 3 saat icinde tamemn cikartiyo midesindekileri 🤦🏻‍♀️ test yapildi ama alerji cikmadi bakalim Pazartesi doktora gideceğiz tekrar

Merhaba hanımlar bende bayadir giremiyorum takip edemiyorum sizi özledim🙈 bizde 2 gün sonra 8 aylık olacağız. Artık büyüyoruz🤩 ek gıda konusunda domates hariç ben her şeyi veriyorum artık. Üç öğün şeklinde veriyorum, kahvaltı öğlen çorba aralarda meyve veya yoğurt akşam ise yemek şeklinde. Biz uyuz olduk ailecek maalesef bebeğime de geçti çok zordu. Sonra yüzünde egzama gibi kırmızılıklar oldu bugün doktora gittik kan tahlilleri yaptı. Yumurtanın beyazını denemiştik ondan şüphelendi doktor. Emeklemiyoruz henüz ama yerlerde dönerek yuvarlanıyor. Vee son 2 aydır anniii diyor bana 🙈 tabi bilinçli bir şekilde değil ama çok hoşuma gidiyor 🤩

Merhaba hanımlar bende bayadir giremiyorum takip edemiyorum sizi özledim🙈 bizde 2 gün sonra 8 aylık olacağız. Artık büyüyoruz🤩 ek gıda konusunda domates hariç ben her şeyi veriyorum artık. Üç öğün şeklinde veriyorum, kahvaltı öğlen çorba aralarda meyve veya yoğurt akşam ise yemek şeklinde. Biz uyuz olduk ailecek maalesef bebeğime de geçti çok zordu. Sonra yüzünde egzama gibi kırmızılıklar oldu bugün doktora gittik kan tahlilleri yaptı. Yumurtanın beyazını denemiştik ondan şüphelendi doktor. Emeklemiyoruz henüz ama yerlerde dönerek yuvarlanıyor. Vee son 2 aydır anniii diyor bana 🙈 tabi bilinçli bir şekilde değil ama çok hoşuma gidiyor 🤩
Merhaba cnm gecmiş olsun🤲 yumurta beyazı ve domates hariç bnde herseyi verıyorum, 3 öğün şeklınde, dediğin gbi yoğurt, meyve, çorba. Bzımkıde emeklemıyor geri geri gdıyor sureklı☺️

Kızlar ek gıda süreci nasıl geçiyor genişler tabağı bitiriyor mu benimki hemen sıkılıyor ben de zorlamıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum

İyi akşamlar herkese. İstanbul Avrupa Yakası'nda beğendiğiniz bir çocuk doktoru var mı?
Canım ben Sultangazi medigolde doğum yaptım ve oranın çocuk doktoru var ayrıca başhekim Ahmet Öztürk, oğlumu oraya götürmüştük ben çok memnun kaldım. Her şeyini inceledi her şeyi sordu anlattım. Yorum falan yaptı gelişimi ile alakalı. Çok güzel muayene etti. Onun hariicinde ise o tatil de olduğu için bahat hastanesine götürdüm berbattı hiç memnun kalmadım. Şimdi ise alerjisi için Ahmet bey izinli olduğunndan Arnavutköy devlet hastanesinde bir kadın doktora götürdüm ilk defa devlet hastanesindr iyi bir doktora denk geldik ondan da memnun kaldım.

Kızlaaarrrrr mama verenler, günde kaç kez veriyorsunuz ek gıda sürecinde ?
Canım ben genelde uykudan uyanınca veriyorum, gündüz genelde üç uyku yapıyor yani üç kere bir de gece yatarken ve gece de iki kere uyanıyor öyle veriyorum. Yani uyku geçişlerinde ya da uykusundan uyanınca :)

Kızlar ek gıda süreci nasıl geçiyor genişler tabağı bitiriyor mu benimki hemen sıkılıyor ben de zorlamıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Bence kesinlikle zorlamayın zaten. Bizim nerdeyse 3 ay oldu ek gıdaya geçeli ve ben hiç zorlanmadım. En başlarda yemek istemiyordu falan ama şimdi artık bir düzen oturrttuk neyi seviyor neyi sevmiyor onu da az çok anladığım için daha rahat yani. Çocuğu zorlamak anlamsız geliyor bana zaten aç olsa yer, ya da illaki acıkacak ve yiyecek 🙈

Kızlaaarrrrr mama verenler, günde kaç kez veriyorsunuz ek gıda sürecinde ?
Cnm mercan mamayı bıraktı, formul mama içsın isterdim gce yatmadan ama içmiyor, zaten hatırlarsan sadece gce 60 cc içiyordu. Şimdi gce kaşık maması verıyorum, bıraz kabızlıkla uğrasıyoruz bakalım.

Back
X